homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog din suflet,un ajutor!

#1 2012-01-13 23:00:27

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Va rog din suflet,un ajutor!

Buna seara fetelor!Am nevoie de multe idei.Sper sa nu ma criticati.Am 17 ani si mi-am inceput in urma cu vreo 5 luni viata sexuala.Am fost apoi la doctorul ginecolog pentru a afla o metoda contraceptiva mai buna decat prezervativul si pentru un control periodic.Am aflat ca am niste chisturi urate printr-un echo.Din greseala,am scapat toate retele si restul fix in fata mamei  disperat si normal m-a intrebat ce e cu ele.Si i-am zis ca am fost pentru ca nu imi mai veneau problemele si nu i-am zis si de viata sexuala.Acuma,in aprilie,mama vrea sa mearga cu mine la control.Ce sa fac.La anu fac 18 ani.Cum sa o conving sa nu mearga cu mine,prima data i-am zis ca imi era rusine si de asta nu am luat-o.Nu ar intelege.Ea mi-a spus ca fac pasul asta pe la 19-20 de ani.Am o relatie stabila,avem doi ani impreuna,am zis ca e momentul potrivit.Ce as putea sa fac grater ?

Two souls don't find each other by simple accident

#2 2012-01-13 23:04:23

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Va rog din suflet,un ajutor!

a vazut mama ta ca ai chisturi?
daca nu, pur si simplu poti sa spui ca nu mergi, pentru ca ai nu stiu ce la scoala sau ca esti la menstra etc..
sau alegi sa mergi la alt doctor. acolo poti spune ca esti virgina si nu o sa te puna pe "bicicleta", o sa iti faca eventual doar un ecograf..ai putea scapa simplu...

mai asteapta idei si de la fete, care probabil o sa te indemne sa zici adevarul mamei tale tongue

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2012-01-13 23:07:12

Johanne
Platinum member

Nu a vazut,adica a vazut pe o chestie scrisa de doctorita,chist de 2 cm si un ovar polichistic.Nu stiu ce sa fac.Nu e de acord si pace.Am dat-o mai cu usurelul,am inceput sa ii zic ca pe la 18 ani,am batut apropo-uri de viata sexuala si a inceput sa se cruceasca si facea ca,ce pana la 20 de ani nu am rabdare?

Si daca totusi ma pune pe capra?E posibil,la virgine le poate face anal..si va vedea:(

Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-01-13 23:08:09)

#4 2012-01-13 23:22:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

dar nu inteleg de ce trebuie sa intre cu tine in cabinet. eu n-as fi acceptat la nici o varsta sa ma cracanez in fata mamei. i-as multumi pentru sustinere si as ruga-o sa ma astepte afara....

#5 2012-01-13 23:24:38

Johanne
Platinum member

la asta m-am gandit si eu,dar mie frica sa nu insiste sa intre...

Publicitate

loading...

#6 2012-01-13 23:27:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

tu o cunosti mai bine. dar normal  ar fi sa-ti respecte dorinta de intra singura.

#7 2012-01-13 23:33:41

Johanne
Platinum member

da.sad.multumesc pentru ajutor.eu as incerca singura dar nu stiu cum sa fac

#8 2012-01-14 01:15:51

hai_faiv
Hero member

un ecograf anal nu am mai auzit sa se faca la ginecolog, doar la proctolog si aia daca suferi de boli ale colonului... roll
doctorul daca tu zici ca esti virgina, nu are ce cauta la anusul sau "pasarica" ta. daca tu nu vrei sa te urci pe capra, atunci nu te urci. smile iar mama ta atunci nu poate sa strige la tine "de ce nu te-ai urcat?" pentru ca tine de intimitatea ta si eu ca mama nu mi-as pune copilul sa i se uite "undeva" cineva pe nume doctor daca el nu vrea.
eu nu mai sunt virgina de 5 ani imediat, am avut si probleme ginecologice mai grave despre care mama mea a stiut, insa nu s-a bagat prea tare si nu am fost nevoita sa ii zic despre chestia asta, ca nu mai sunt virgina de la 16 ani smile

depinde si de mama ta, poate nu drept asa negru dracul precum pare smile

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-01-14 01:16:43)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#9 2012-01-14 09:27:21

Johanne
Platinum member

Multumesc fetelor.O sa vad eu cum o sa iasa,orice,numa sa nu fie ea cu mine.Ma gandeam sa ma duc fara ea si apoi sa ii zic ca am avut o zi libera de la scoala si am profitat de ea.

#10 2012-01-14 11:18:56

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Femeia poate vrea sa te sustina dar cum spun si fetele, nu inteleg de ce trebuie sa stea cu tine in cabinet, asta mi se pare absurd. Si sa stie mama ca mi-am inceput viata sexuala si tot nu as accepta sa stea cu mine in cabinet la un control ginecologic, nu mi se pare normal. Oricum eu sunt mai pudica, ar fi suficient ca s-ar uita doctorul acolo, nu ar fi nevoie sa ma vada si mama cracanata pe masa aia. Si in plus, daca afla ca nu mai esti virgina nu o sa aiba ce sa-ti faca, doar nu te duce la doctor sa te coase, pe bune acum, faptul e consumat. Multe fete au trecut prin asta, mama ta o sa se supere dar o sa ii treaca...

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-01-14 11:20:35)

#11 2012-01-14 11:21:00

hai_faiv
Hero member

poti si asa... big_smile

sau poti sa ii spui mamei tale ca te-ai programat intr-o zi in care stii ca ea are mult de munca si nu ar putea veni cu tine... sau ceva de genul: mama ta are mult de lucru prin casa, chestii etc sau trebuie sa plece pe undeva; tu ii zici "mama, azi/maine am programare la medic si trebuie sa ma duc, ca pe urma nu mai am cand"
iar ea o sa te intrebe "te descurci singura?" si tu o sa ii zici desigur cu gura larga pana la urechi DAAAAAAAAAA!

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-01-14 11:35:11)

#12 2012-01-14 12:41:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu cred ca un medic normal la cap o sa te puna pe capra si o s-o invite si pe mama sa se uite, sau sa comenteze in prezenta ei
e vorba de confidentialitate, in mod normal nici nu ar trebui sa intre cu tine in cabinet, doar daca plangi tu ca ti-e frica si vrei cu mama smile
ai mai fost la ginceologul asta, stii cum e ? e cabinet particular ?

#13 2012-01-14 13:38:26

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

unii ginecologi din pacate sunt suficient de ba... in cap incat sa accepte sa intre mama cu fiica in acelasi timp, evident nu o sa o lase pe una sau alta sa-i stea in cap in timp ce examineaza pacienta, dar mie mi se pare oribil, cum doamne iarta-ma sa ne lase pe amandoua odata in cabinet?  va la mine, nici macar medicul de familie nu ne lasa sa intram impreuna lol
oricum, iti faci prea multe griji, ai cum sa scapi de asta super usor, si ce atata teama ca va afla mama, desi nu prea are cum, de sex? mama e incuiata din aia cu: 'te meriti cu ala si doar cu ala te culci, asta bineinteles pe la 30 de ani' ca si ea de altfel... si eu, la 21 i-am cerut bani de pastile cu non-salanta desi eu le luasem deja, asta doar ca sa priceapa ca fac sex, ca sunt responsabila si ca nu mi-e frica de ea lol

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-14 13:41:10)

#14 2012-01-14 13:45:56

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Si eu am dat peste un ginecolog care m'a lasat sa intru cu mama la consultatie. Bine ca s-a uitat la sani nu in alta parte dar mama a stat acolo. A doua oara cand m-am dus acolo aveam candida si mama m-a intrebat daca intra si ea si i-am spus ca nu, ar fi fost culmea sa imi ia secretie pentru test cu mama acolo...dar cine stie, doctora poate nu ar fi fost impotriva rotfl Oricum tine de intimitatea ta si ar fi cazul sa inteleaga ca nu e necesar sa intre cu tine in cabinet daca nu vrei asta.

#15 2012-01-14 13:50:53

Johanne
Platinum member

Nu e cabinet particular.M-am gandit sa plec de la scoala(nu ma controleaza la absente) si sa ii zic ca am fost sa vad de program ca sa vad cand voi putea merge cu ea si sa o aburesc ca era liber acolo si am stat atunci si cumva sa-mi imaginez un dialog cu doctorita gen..trebuie si mama mea sa vina dar am stat acum,iar d-na doctor sa-mi spuna ca nu ar fi avut rost ca e tot aceea..Si sa-mi faca un echo si sa ii zic mamei ca totul merge bine si mai trebuie la control peste un an(voi avea 18).

#16 2012-01-14 14:40:31

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nu inteleg chestia cu 18 ani. si la 18, tot copilul ei vei fii.

#17 2012-01-14 18:32:39

Johanne
Platinum member

pai...mama mea are o gandita foarte ciudata...in sensul ca ea are impresia ca trecerea la 18 ani e un fel de granita copil-adult.Crede ca ma voi lumina deodata si voi fi mai responsabila.Pe de alta parte nici eu nu o inteleg,imi zice ca la 18 ani nu va mai avea grija mea,dar ea vrea sa imi incep viata sexuala pe la 20 de ani,eventual si dupa casatorie.Azi spre exemplu am intrebat-o intr-o disctutie despre prietena mea,daca eu as avea 18 ani m-ar lasa la munte cu iubitul meu si mi-a zis:NU!

#18 2012-01-14 18:37:03

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

La 18 ani nu am simtit nicio grania, mai degraba am simtit-o acum cand am facut 20

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#19 2012-01-14 18:38:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pentru ai mei granita a fost bac-ul lol dupa ce l-am luat s-au relaxat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.