|
Nu esti logat.
Secretie galbuie branzoasa-2#20 2012-01-15 15:12:21
Re: secretie galbuie branzoasamultumesc frumos...miine la 10 merg la medic! sper sa nu fie vreo boala BTS... Miss Alexandra Offline #21 2012-01-15 15:19:50
Re: secretie galbuie branzoasa
daca e candida s-ar putea doza flucovim pe care ai luat-o sa ascunda candida analize. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-01-15 15:20:01) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #22 2012-01-15 15:30:04
Re: secretie galbuie branzoasaAdica Este De Rau? Miss Alexandra Offline #23 2012-01-15 15:30:17
Re: secretie galbuie branzoasaEu zic sa nu mai faci niciun tratament pana maine, sa nu mai iei nimic, sa nu te mai dai cu nimic acolo chiar daca mori de mancarimi. Inainte de a te duce la medic pentru o lama nu trebuie sa te speli 24 de ore pentru a nu influenta rezultatul analizelor, la fel se poate intampla si daca te dai cu crema, iaurt sau mai stiu eu ce. Secretia verziue nu prea suna a candida ci a altceva. Si cand ajungi la doctor sa ii spui tot ce ai luat si ce ai folosit drept tratament pana acum si el te va ghida si va spune ce sa faci de acum inainte. Offline #24 2012-01-15 15:38:27
Re: secretie galbuie branzoasaMultumesc! Nu Mai Iau Nimic Si Nu Ma Mai Dau Cu Nimic...da Stiu Ca Nu Trebuie Sa Ma Spal Dar Eu Aseara Am Folosit Iaurtul Asa Ca Sigur Nu O Sa Imi Ia Miine Secretie...kred Ca Va Trebui Sa Mai Astpt O Zi Doua! Sa Vad Ce Spune Doctora Miine. Miss Alexandra Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-15 16:00:19
Re: secretie galbuie branzoasaalexandra, te rog din suflet de ce doamne iarta-ma trebuie sa scrii cu majuscule fiecare cuvant?! este iligibil! si nu te duci maine pentru ca ai luat flucovim si trebuie sa astepti o saptamana de la terminarea tratamentului pentru a nu influenta analizele. vei da banii degeaba pe consultatie si pe analize ca nu va iesii la analize candida daca o ai. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-15 16:00:45) Offline #26 2012-01-15 16:07:33
Re: secretie galbuie branzoasascuze pentru scris. dvs spuneti sa nu merg miine la doctor, decit peste o saptamina? peste o saptamina nu pot sa mai merg pentru ca imi vine cm...si atunci trb sa astept sa imi treaca. multumesc pt sfat o sa anulez programarea. daa si asa sunt scumpe controlul si analizele nu are rost sa le platesc degeaba!!! dar daca dupa cm nu imi mai iese nimic? atunci cf? Miss Alexandra Offline #27 2012-01-15 16:32:07
Re: secretie galbuie branzoasaah, pai iei anticonceptionale? daca da, ai putea sa amani menstruatia. pentru ca dupa menstratie trebuie sa astepti inca o sapatamana sau macar 5 zile (dupa ultima zi in care sangerezi) pentru ca si ea influenteaza analizele. cum adica nu mai iese nimic? scrugere sau la analize? este posibil sa fie candida, mai ales daca a aparut exact dupa anitbiotic sau chiar in timpul, sau poate sa fie doar o coincidenta. sper ca nu e prima consultatie la ginecolog... se poate de asemenea, ca flucovimul sa fii fost eficient si de ajuns si daca nu va iesi nimic la analizele facute cand trebuie, insemana ca ai avut candida si ai tratat-o corect, dar pe un noroc chior. dar, poate sa fie altceva, sau poate sa nu-ti fii trecut cu 'tratamentul' dupa ureche. eu ti-am spus adevarul, sa nu te superi pe mine, daca la analize nu iese nimic, si sa spui ca ai dat banii degeaba. nu sunt degeaba sunt pentru sanatatea si siguranta ta, pentru ca nu ai cum sa garantezi ca este ce crezi tu, si nici ca ai luat corect ce ai luat. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-15 16:33:37) Offline #28 2012-01-15 17:04:56
Re: secretie galbuie branzoasada iau yazmin dar joi iau ultima pastila si cam la 3 zile dp ce le termin imi vine, pe simbata duminica! am zis ca poate nu iese nimic la analize. stati linistita ca nu m-am suparat...multumesc pentru sfat! dar doctoressa nu mai intra online? stiti ceva? as fi vrut sa vad si parerea dinsei. Miss Alexandra Offline #29 2012-01-15 17:42:03
Re: secretie galbuie branzoasaDoctoressa e medic de planning, nu ginecolog. Si daca intra acelasi sfat ti-l da, sa mergi la un ginecolog si sa nu mai iei niciun fel de tratament, nici local, nici oral, pt a nu influenta analizele. Offline #30 2012-01-15 17:55:14
Re: secretie galbuie branzoasamultumesc Miss Alexandra Offline #31 2012-01-15 18:42:38
Re: secretie galbuie branzoasasi danone nu e tocmai cel mai natural iaurt. de regula se foloseste cel mai ieftin , fara arome sau alte chestii. Offline #32 2012-01-15 18:50:23
Re: secretie galbuie branzoasadanone? cred ca trebuie sa specificam si ca nu se pune din ala cu fructe Offline #33 2012-01-16 05:20:24
Re: secretie galbuie branzoasanu am folosit danone!!! Miss Alexandra Offline #34 2012-01-16 12:57:49
Re: secretie galbuie branzoasaalexandra glumeam, am vazut ca nu ai spus nimic de danone, dar m-a amuzat ionela Offline #35 2012-01-24 19:57:33
Re: secretie galbuie branzoasabuna fetelor...mi-a trecut secretia galbuie branzoasa!!! multumesc din suflet pt sfaturi mi-au fost de folos si inca imi sunt. Miss Alexandra Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|