homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila de a 2-a zi

#1 2012-01-15 00:17:13

74_gangsta
Membru
Inregistrat: 2012-01-15

Pastila de a 2-a zi

Buna seara.
Am citit pe net diferite metode dar tot nu am aflat cand se face testul de sarcina.
Prietena mea a luat pastila de a 2-a zi deoarece nu ne-am protejat atunci si a facut 2 teste de sarcina(la 4 zile distanta unul de celalalt) dupa 3 sapt dupa contactul sexual neprotejat.
Amandoua testele au iesit negative.Acum intrebarea mea este ,a facut testul cand trebuia?

#2 2012-01-15 00:18:41

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Pastila de a 2-a zi

Daca au trecut 3 saptamani de la contactul neprotejat, da.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#3 2012-01-15 10:38:20

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

da, le-a facut bine dupa spusele tale.
si din cate vad eu, nu e insarcinata. nu din cauza testelor iesite negative, ci pur si simplu din cauza pastilei de a 2a zi, care destul de rar da eroare.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2012-01-16 11:17:23

alitzoi
New member
De la: ORADEA
Inregistrat: 2011-08-11

Buna fetelor!
In legatura cu pastila de a 2 a zi ... M-am reintors in tara cu ocazia sarbatorilor de iarna si am inceput sa iau anticonceptionale Karissa, dar nu din prima zi a menstruatiei deoarece tocmai ce se terminase. Stiu ca e ok sa incep antibebe in orice alta zi cu conditia ca7 zile sa folosim extraprotectie. Problema e ca prin a 5a zi s-a spart prezervativul. Am luat Postinor si Karissa in mod normal apoi in a9a zi am avut contact sexul neprotejat bazandu-ne pe faptul ca cele 7 zile de Karissa au trecut si suntem safe. A trecut o saptamana de atunci dar incepem sa ne facem griji. Am intrebat-o pe farmacista despre aceasta problema, ma pus sa-i repet de vreo 3 ori si apoi mi-a raspuns pe un ton nesigur ca nu e nicio problema. Voi ce parere aveti? Ar trebui sa fiu alarmata?

freedom is everything smile

#5 2012-01-16 13:42:06

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

alitzoi ai warn pt postare multipla; este de ajuns sa postezi la un singur topic si sa astepti raspunsul.
pe viitor, citeste regulamentul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.