|
Nu esti logat.
Jeanine - disparute de pe piata in Romania?-2#20 2012-02-07 19:04:05
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?
citeste postul meu de mai sus........ They can because they think they can. Offline #21 2012-02-09 22:19:44
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Buna fetelor, Ultima oara a fost editat de ElizabethCLM (2012-02-09 22:20:23) Offline #22 2012-02-10 15:23:20
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?@Elizabeth, nu. yasmin sunt monofazice, adica toate pastilutele au aceeasi concentratie de hormoni. nu este nicio problema. Offline #23 2012-02-10 20:01:36
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Multumesc mult, lovingyou. Si eu credeam la fel, dar vroiam sa ma asigur totusi ca stiu bine. Offline #24 2012-02-11 14:17:22
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Nu ai pt ce, stai linistita, stiai bine Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-02 21:25:58
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Buna fetelor, Offline #26 2012-05-16 21:17:11
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Aoleu, nu stiu prin ce tampenie le-au scos de pe piata ca erau fff bune Jeanine, nu am avut niciodata probleme cu ele in ani de zile! Ultima oara a fost editat de OneOnly (2012-05-16 21:18:00) They can because they think they can. Offline #27 2012-05-17 08:21:15
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Buna, Offline #28 2012-05-17 15:16:50
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?cred ca va puteti lua Qlaira in loc de Jeanine, au acelasi progestativ. Offline #29 2012-05-21 09:48:45
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Elizabeth, sunt mai bine, multumesc . Mi-a venit in a 5a zi de pauza seara. Le-am inlocuit de vreo 3-4 luni. Nici o veste de Jeanine momentan. O sa mai sun pe la farmaciile online, daca gasesc ceva va anunt. Ultima oara a fost editat de OneOnly (2012-05-21 09:50:04) They can because they think they can. Offline #30 2013-04-02 17:26:54
Re: Jeanine - disparute de pe piata in Romania?Buna fetelor! Sunt extrem de noua pe acest forum, si extrem de noua pe ORICARE forum! N-am postat niciodata, nicaieri nimic! Poate pentru ca nimic nu mi s-a parut destul de important! Am niste..."noutati" legate de contraceptivul JEANINE. Eu l-am folosit cu maxim succes timp de aproape 5 ani, n-am experimentat niciunul dintre efectele adverse. La inceputul lui 2012 au disparut de pe piata din romania, precum stiti. Am cautat, am sapat, m-am documentat si am incercat sa inteleg de ce. Nu exista o expicatie la care eu sa fi avut acces. Mi-a fost prescris Yasmin, foarte popular! Am greturi la fiecare inceput de luna, dar sa zicem ca supravietuiesc, insa libidoul meu este inexistent. Lucrul asta m-a infuriat si m-a determinat sa nu renunt, m-am tot interesat si precum probabil ati aflat si voi nu exista nimic similar pe piata farmaceuticelor din Romania. Am aflat ca atat Jeanine, cat si alte produse cu o compozitie identica se gasesc in farmacii in toata lumea sub diverse denimiri. Si ca sa n-o mai lungesc si mai mult decat am lungit-o deja: Am cumparat Jeanine de la fratii nostrii de peste Dunare, din Russe (Bulgaria), cu 15 Leva (aprox. 30 RON) /cutie, fara reteta, insa o cutie dintr-o farmacie, alta din alta farmacie, ca "cica" nu aveau. Au chiar 2 (DOUA!) produse identice: "Jeanine" si "Dienille", compozitie identica (Dienogest 2 mg + ethinylestradiol 30 μg). Data viitoare ma duc cu reteta, sa vedem poate pot sa iau mai multe odata. La pretul medicamentului in sine, se adauga taxele de pod si combustibilul pentru drum (aprox. 60 km din Bucuresti), dar din punctul meu de vedere merita fiecare banut pentru sanatatea, linistea si confortul meu. Plus ca la ei am gasit mereu o terasa, un pub pe malul Dunarii, cu preturi mai mici ca la noi. Imi pare tare rau ca suna de ca si cand le fac reclama, dar asta e, ei stiu, ei pot, noi se pare ca inca NU. Din pacate "Agentia Nationala a Medicamentului" din tara noastra ne obliga sa apelam la traversarea granitelor pentru un lucru atat de simplu. Bulgarii raman cu banii romanesti, iar noi cu gropile din asfalt si mitocania! Va atasez mai jos o lista cu diverse denumiri sub care este comercializata aceesi combinatie de hormoni amintita mai sus, si tarile in care se comercializeaza, poate va ajuta. Pupici si multa sanatate! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|