homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptional in lipsa menstruatie!

#1 2012-01-16 10:45:45

crisa24
Membru
Inregistrat: 2012-01-16

anticonceptional in lipsa menstruatie!

buna ziua!
am inceput anticonceptionalele in afara ciclului, am luat doua zile dupa care m-am oprit, insa nu am inca menstra este a treia zi de pauza, nu ar trebuii sa am din nou daca am intrerupt anticonceptionalele, precizez ca am luat doar 2 pastile.....
daca le iau in afara primei zile de menstra sunt sau nu protejata?
astept un raspuns!
stiu cum trebuiau luate, insa am vrut sa aman cateva zile!!! :-s
am avut ultima zi de menstra pe 4 ianuarie!!! :-s
o zi buna!

#2 2012-01-16 10:58:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: anticonceptional in lipsa menstruatie!

ma explica o data cum le-ai luat, ca eu nu inteleg. spui ca ai luat 2 pastile "in afara ciclului" nustiu. inainte nu ai mai luat nimic? astea au fost primele si singurele pastile? in cazul asta, nu esti protejata si ti-ai si dereglat ciclul.

#3 2012-01-16 13:27:51

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mai mult, nu conteaza deloc cind a fost ultima zi de ciclu, ci cind a fost prima zi a ultimei menstruatii
faptul ca ai luat doar 2 pastile a fost o inventie complet nerecomandata....sper ca nu te-ai gindit ca daca iei 2 pastile de contraceptive in plina perioada fertila asta te va proteja de sarcina fiinca nu este real deloc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2012-01-17 16:49:54

crisa24
Membru
Inregistrat: 2012-01-16

prima zi a ciclului a fost pe 30 decembrie eu nu am luat atunci pastila, am luat dupa ce s-a terminat ciclul de cateva zile, pe 10 ianurie, 2 zile dupa care le-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca nu este corect sa iau prima pastila asa in orice zi decat in perioada ciclului, probabil acum deja mi-am dat peste cap urmatoarea menstra!!!
acum astept sa imi vina si incep o noua tableta din prima zi!

nu am avut contact!

#5 2012-01-17 17:04:48

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

puteai sa iei pastila in orice zi a lunii, cu mentiunea ca trebuia sa te protejezi 7 zile suplimentar, cat timp luai 7 pastile corect.
nu e neaparat sa iei din prina zi a menstrei, cu toate ca atunci ai protectie de la prima pastila.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.