homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare menstruala abundenta continua ... VA ROG AJUTATI-MA !

#1 2012-01-16 21:56:27

starshineforever
New member
Inregistrat: 2012-01-10

Sangerare menstruala abundenta continua ... VA ROG AJUTATI-MA !

Mi-am inceput viata sexuala de curand , cam acum vreo luna si am avut dureri insuportabile la fiecare contact sexual (mentionez ca am avut pana in 9 contacte sexuale)  . cam la vreo 3 saptamani dupa primul contact (dezvirginare) dupa contactul sexual am avut o scurgere ciudata ,  scurgere lichida transparenta spre alb timp de cateva minute.  Am folosit pastila de a 2 zi , pt siguranta deoarece am crezut ca s-a scurs sperma pe langa prezervativ desi nu parea. apoi la o saptamana dupa luarea pastilei , mi-a venit ciclul cu 2 zile intarziere si am fost la medicul ginecolog . I-am cerut sa imi prescrie anticonceptionale , deoarece nu pot lua pastila de a 2 zi de cate ori ma panichez. Medicul mi-a recomandat Karissa si mi-a spus sa revin dupa o saptamana pt consult , deoarece cred ca am infectie sau ceva , altfel nu imi explic durerile insuportabile  in timpul actului sexual. As vrea sa ma duc maine la ginecolog  dar nu stiu ce sa fac, deoarece menstruatia nu s-a oprit , ba chiar e sangerare maroniu neagra si ma tine de 8 zile si nu se mai opreste. Chiar nu stiu ce sa fac , nu as vrea sa ma duc maine degeaba ,sa nu ma poata examina medicul ,deoarece sunt in sesiune dar ma ingrijoreaza aceasta scurgere menstruala continua ... Va rog ajutati-ma , nu stiu ce sa fac ...

#2 2012-01-16 22:04:22

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Sangerare menstruala abundenta continua ... VA ROG AJUTATI-MA !

pai suna a spotting care este normal ca e prima luna de administrare. nu mai e menstruatie, ci spotting, si il vei avea probabil toata luna. nu intrerupe, ca mai rau faci si o sa-ti vina la cateva zile daca intrerupi!. asteapta sa treaca spottingul nu e mare bai, si ai facut o prostie luand pastila de a doua zi ca ai avut o scurgere ciudata. stii macar cum arata sperma? ce gust, miros , culoare si consistenta are? cum se simte pe piele dupa ce se usuca? nu cred... el stie? cum sa va panicati in halul asta? daca nu s-a rupt prezervativul si te asigur ca nu ai cum sa nu vezi daca era rupt ca se crapa cu totul, nu avea cum sa ajunga sperma pe langa, decat daca a ejaculat si ati continuat sa faceti sex cu sperma in prezervativ.
de la pastila de a doua zi ma mir ca nu te-ai dereglat cu menstruatia, dar ma rog, si ca nu ai avut sangerarea de la pastila.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-16 22:05:39)

#3 2012-01-17 08:48:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

starshineforever a scris:

Mi-am inceput viata sexuala de curand , cam acum vreo luna si am avut dureri insuportabile la fiecare contact sexual (mentionez ca am avut pana in 9 contacte sexuale)  . cam la vreo 3 saptamani dupa primul contact (dezvirginare) dupa contactul sexual am avut o scurgere ciudata ,  scurgere lichida transparenta spre alb timp de cateva minute.  Am folosit pastila de a 2 zi , pt siguranta deoarece am crezut ca s-a scurs sperma pe langa prezervativ desi nu parea. apoi la o saptamana dupa luarea pastilei , mi-a venit ciclul cu 2 zile intarziere si am fost la medicul ginecolog . I-am cerut sa imi prescrie anticonceptionale , deoarece nu pot lua pastila de a 2 zi de cate ori ma panichez. Medicul mi-a recomandat Karissa si mi-a spus sa revin dupa o saptamana pt consult , deoarece cred ca am infectie sau ceva , altfel nu imi explic durerile insuportabile  in timpul actului sexual. As vrea sa ma duc maine la ginecolog  dar nu stiu ce sa fac, deoarece menstruatia nu s-a oprit , ba chiar e sangerare maroniu neagra si ma tine de 8 zile si nu se mai opreste. Chiar nu stiu ce sa fac , nu as vrea sa ma duc maine degeaba ,sa nu ma poata examina medicul ,deoarece sunt in sesiune dar ma ingrijoreaza aceasta scurgere menstruala continua ... Va rog ajutati-ma , nu stiu ce sa fac ...

Draga mea, varianta infectiei e cea mai putin probabila explicatie pentru durerile tale de la contact. Cea mai probabila explicatie e faptul ca nu te exciti suficient/eficient...debutul de viata sexuala nu e neaparat cea mai placuta experienta din viata si, daca a fost traumatizant(cu dureri importante) rostogoleste dupa sine niste probleme pe care vizita la ginecolog si examenul cu valve le va acutiza, nu le va rezolva. Cred ca de ajutor ti-ar putea fi un sexolog, care sa te indrume nitel pe tarimul autocunoasterii cit si al vietii sexuale
In ceea ce priveste singerarea in discutie, e de la contraceptive, cum bine spune franke, va disparea, nu are semnificatie patologica...si mie, din descriere, nu imi reiese nici ca ar fi abundenta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2012-01-18 20:37:54

lazar_madalina90
Membru
Inregistrat: 2012-01-18

Iau anticonceptionale Logest de aproape un an si de cateva zile mi-au aparut sangerari in timpul administrari lor.Din cate am citit este vorba de spotting si am inteles k apare deobicei in primele 3 luni de la inceperea luarii anticonceptionalelor pana se obisnuieste organismul......dar eu le iau de atata timp si nu am avut probleme de genul asta pana acum si nu am nici dureri(am inteles ca aceste sangerari apar insotite de dureri).As vrea sa stiu care ar putea fi cauza?Stiu ca ar trebui sa merg la doctor.....dar sunt in sesiune si nu prea am timp.V-as ruga sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac?

#5 2012-01-18 20:47:04

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

nu ai uitat vreo pastila sau ai baut ceai de sunatoare/mancat gref/luat antibiotice?
daca nici una din astea nu au avut loc, ar putea insemna ca nu ti se mai potrivesc. asadar cel mai bine te duci la medicul de planning sa iti prescrie altele. nu e nimic grav. se mai intampla.. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2012-02-01 17:09:25

lazar_madalina90
Membru
Inregistrat: 2012-01-18

Multumesc pentru raspuns.....acum am inteles cauza, dar nu m-am gandit k poate fi de la asta.Am luat antibiotice pentru ca am fost racita.Deci pot sa le iau in continuare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.