homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exocervicita


#1 2012-01-18 18:51:13

Nicoleta Cristiana
New member
Inregistrat: 2011-12-13
Mesaje: 21

Exocervicita

Am 22 de ani si in urma unor dureri in partea dreapta, mi-am luat inima in dinti si am fost la primul control ginecologic applause.Mi-a facut consultatie, papanicolu si ecografie intravaginala...nu a fost asa de rau precum mi-am inchipuit.In timpul controlului doamna doctor mi-a zis ca am anexita si ca mi-e luata putin pielea in partea de sus a colului uterin.Mi-a dat antibiotice tavanic, supozitoare indometacin si niste calciu cu magneziu pentru intarirea imunitatii si mi-a zis sa vin dupa o saptamana sa imi dea rezultatul testului papanicolau si eventualul tratament. Cand am ajuns acasa, am vazut pe  foaia de diagnostic anexita si exocervicita. Am intrat repede pe internet sa vad ce inseamna exocervicita si rezultatele m-am speriat.E ceva foarte grav?Ma gandesc ca daca era ceva mai grav, m-ar fi informat doctorita, dar asa mi-a zis sa vin la control abia peste 6 luni.Oricum mai am nevoie de niste pareri de la voi sa ma linistesc putin grater .Eee, si mai o intrebare...daca am aceasta rana sau ce e, pot intretine relatii sexuale,ca pe doamna doctor am uitat sa o intreb?

Offline

 #2 2012-01-18 20:51:19

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06
Mesaje: 3124

Re: Exocervicita

nicoleta, hotaraste-te unde vrei sa scrii, ca ai mai pus intrebarile, in afara de ultima si la alt topic si ti-am raspuns. si citeste regulile la care ai dat accept cand ti-ai facut cont. no offense. nu te raportez ca ai o intrebare in plus tongue cred ca pe timpul tratamentului nu e indicat sa faci sex, dar odata incheiat nu vad de ce nu.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-18 20:52:02)

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.