|
Nu esti logat.
Medicul de familie#1 2012-01-19 00:08:13
Medicul de familieHelloo.. ma confrunt si eu cu o problema care nu stiu cat de normala e.. si daca e legal sau nu. Medicul meu de familie ma are in evidenta cam de cand m-am nascut si sunt f multumita de dansa, dar astazi cand am sunat sa ii spun ca am nevoie de o trimitere mi-a spus ca nu mai figurez la dumneaei, ca m-am mutat la alt medic. Acest lucru m-a lasat masca fiindca nu am facut asta si nu aveam de ce. Mi-a spus ca fisa e tot la dansa dar nu mai figurez acolo, sa sun la casmb si sa ma interesez unde apartin acum. Am sunat, m-am informat si am aflat ca apartin de alta dr.. am sunat la cabinet, am facut programare si mi-am luat trimiterea de care am nevoie.. dar intrebarea e.. cum am ajuns eu la alta dr? pe care ulterior am recunoscut-o ca fiind dr de la medicina muncii de la firma unde lucrez. De ce m-a luat dumneaei in evidenta si de ce eu nu mi-am dat niciun acord, nici nu am aflat decat azi (si as fi in evidenta dumneai cam de prin iulie 2011). Este normal asa ceva? Este etic? Legal? o sa ma retrag de la dumneaei si o sa ma intorc la dr mea, dar totusi m-a socat ca in Ro daca un dr are CNP-ul tau te poate lua in evidenta fara ca tu sa-ti exprimi acest lucru..si sa te plimbe prin oras si sa dai n telefoane pentru a afla un lucru pe care trebuia sa-l ai la cunostinta.. poate ma lamuriti si pe mine. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2012-01-19 10:07:55
Re: Medicul de familienici mie nu mi se pare normal si n-am mai auzit de o astfel de situatie. Offline #3 2012-01-19 19:38:43
Re: Medicul de familieeste ilegal dar din pacate destul de practicat. pentru ca tu sa te poti inscrie la un medic de familie trebuie in primul rand sa iti anunti medicul tau de familie ca pleci, ca el sa poata trimite fisa la noul medic sau sa ti-o dea tie sa i-o duci, apoi trebuie sa completezi o cerere pe care sa o semnezi si adresezi noului medic. Offline #4 2012-01-19 22:40:51
Re: Medicul de familienu e clinica privata unde am fost eu ieri, e o camera inchiriata intr-o fosta fabrica dezafectata...un cabinet de toata jena (parerea mea). www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2012-01-20 23:49:55
Re: Medicul de familieexista si reversul, mai precis cealalta perspectiva. medicii de familie castiga salariul lor (in nici un caz atat de mare pe cat se crede, cel mult uneori decent) pe pacient si pe serviciu. in principiu ca sa poata elibera retete si sa urmareasca pacienti trebuie sa ii aiba la ei in lista. poate acesta este cazul doamnei doctor despre care vorbesti. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-21 08:16:30
Re: Medicul de familiemoksha, recunosc ca nu toti dr lucreaza in clinici particulare, dar nici in fabrici dezafectate in care cand intri ti-e teama ca apare vrun drogat de pe undeva si intr-o mizerie greu de descris. Nu mai zic ca peretii si usile erau atat de subtiri incat se auzea absolut fiecare cuvintel din cabinet.. eu stiu ca discutiile intre dr si pacient tb sa fie private, acolo auzea toata lumea din sala de asteptare ca tu ai cine stie e boala.. nici nu te poti simti in largul tau pentru ca in loc sa te asculte o persoana, maxim 2, te aud inca 6-7 afara. Urat, f urat. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #7 2012-01-21 10:28:24
Re: Medicul de familiemihaela, suntem off topic. dar totusi vreau sa subliniez ca desi cabinetul poate fi o afacere sau medicul e in principiu responsabil de calitatea locului unde profeseaza, nu poti sa imi zici ca e vina medicului tau ca avea cabinetul ala, sau ca e responsabilitatea lui sa nu mai fie peretii subtiri etc. muuuulta lume uita ce inseamna de fapt un medic. nu putem toti sa ne facem super cabinete, desi normal ca asta e ceea ce e poate cel mai important pentru confortul pacientului, dar asta e, medicii nu sunt antreprenori, mai ales pentru ca nu sunt invatati sa fie. parerea mea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|