|
Nu esti logat.
Paraziti intestinali#1 2012-01-19 00:23:56
paraziti intestinaliEste un subiect delicat pe care nu l-am mai impartasit cu nimeni pana acum.Am cautat pe internet despre acest subiect dar nu gasesc nimic relevant referitor la paraziti intestinali la adult,toate problemele si forumurile vorbesc despre aceasta problema la bebelusi.Problema sta cam asa: de cand ma stiu am oxiuri.Cand eram mica mi-i scotea mama dar intre timp am crescut,am 20 de ani si mi-a fost rusine sa mai vorbesc cu mama despre asta.Nu stiu frecventa cu care imi tot reapar(tin minte totusi ca au fost si perioade mari,gen 1 an cand nu s-au mai manifestat),dar de vreo jumatate de an tin evidenta si cam mereu apar in aceeasi perioada,cam exact la o luna.Am mancarimi si discomfort groaznic in zona anusului,mai ales seara sau daca mananc ceva cu usturoi.Nu inteleg de ce nu scap de ei,avand in vedere ca e anormal sa mai ai la varsta asta oxiuri.Respect regulile de igiena , intr-adevar se mai intampla sa mai mananc un fruct nespalat sau sa fiu in oras si sa mai pun mana pe un covrig/sandwich fara sa ma spal pe maini,dar asta i se intampla oricui.Am si un caine,ma gandeam ca si asta ar fi unul din factorii care inca mentin parazitii in mine. Nici nu stiu carui fel de doctor m-as putea adresa si cam cum s-ar putea rezolva problema (probabil niste clisme periodice).Daac stiti vreun remediu/medicament/tratament va rog sa ma ajutati (cand eram mica exista Nematocton,stiu ca il luam si mai scapam de ei,dar am cautat si acest medicament nu mai exista).astept un raspuns,multumesc. Offline #2 2012-01-19 00:48:19
Re: paraziti intestinali1. nu e anormal sa ai paraziti la varsta adulta. Ultima oara a fost editat de moksha (2012-01-19 00:56:53) Offline #3 2012-01-19 00:52:43
Re: paraziti intestinaliHello!Legat de problema ta ,daca sunt oxiuri intr-adevar ia toata lenjeria de corp si de pat si bag-o la dezinfectat (oxiurii rezista in astfel de locuri daca le este cald si bine).Pe langa asta ,vezi sa nu fie infestati si parintii tai,catelul,purcelul etc etc-ai inteles ideea:) Offline #4 2012-01-19 00:53:51
Re: paraziti intestinaliscuze ca intervin. un examen coproparazitologic cred ca trebuie. Offline #5 2012-01-19 00:59:37
Re: paraziti intestinaliam adaugat, m-am referit la faptul ca trebuie si o coprocultura si apoi nu completasem. e importanta si corpocultura fiindca pana una alta exista un diagnostic incert si e bine sa fie atinse toate campurile. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-19 15:00:08
Re: paraziti intestinalifetelor, sunt nedumerita.simptome asemanatoare infestarii cu oxiuri am si eu...am doar o usoara senzatie de gadilat( nu mancarime insuportabila). mai mult de atat seara e ca si un fel de intepatura senzatia daca pot sa ii spun asa...in rest...nu am observat nimic..nici urma de oxiur ( nici macar la o analiza mai atenta a materiei fecale)...stiu ca pot exista oxiuri si fara ca acestia sa fie prezenti pe lenjeria intima sau in materiile fecale..sau ma insel..in schimb nu am ameteli, sau senzatii de rau,,pofta de mancare e intradevar mai redusa..sunt putin balonata si am gaze ( insa oricum asta poate fi si din cauza faptului ca am un colon iritabil) iar de o zi am observat niste urme de mucus la suprafata materiilor f....asta ce mai poate indica...??? sunt total ametita..ba am...ba nu am..si nu vreau sa imi pun un diagnostic pe baza unor simptome influientate de informatiile citite de pe net....asa ca am nevoie de o parere ....cu bine si multa sanatate. Offline #7 2012-03-19 15:01:58
Re: paraziti intestinalide ce nu faci o coprocultura atunci ? Offline #8 2012-03-19 21:32:46
Re: paraziti intestinalicel mai probabil voi face asta..vroiam doar o parere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|