|
Nu esti logat.
Unghii incarnate la mana sau panaritiu#1 2012-01-19 12:54:30
unghii incarnate la mana sau panaritiuofffff sotul meu se confrunta cu o mare problema........de 2 ani are prob cu degetul inelar si cu cel mijlociu....i sa spus ca este panaritiu dar dupa multe tratamente au spus ca are unghii incarnate....ii cresc unghiile prea adanc adica colturile si se umfla la buricul degetului si se infecteaza,,,,,si-a taiat colturile si-a scos si unghiile de tot dar degeaba tot asa urat cresc,,,,azi a fost sa ii scoata din nou unghiile cu tot cu radacina dar doc nu a vrut....ce e de facut???????? Offline #2 2012-01-19 13:48:48
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiucu asta ma confrunt si eu de vreo 3 luni la degetul mare de la picior...mi-a crescut unghia si s-a incarcat ca de obicei,doar ca de data asta dsaca am pus oxacilina nu a mai trecut...s-a umflat si a iesit ca o carne de acolo...si tot puroi..nu mai stiu ce sa fac...sa ma taie nu ma duc,ca pe puroi anestezia nu prinde...si nu vreau sa mor acolo:))... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #3 2012-01-19 17:30:04
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiute mai ajuta daca cumperi de la farmacie violet digentiana si pui o picatura.\ VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2012-01-19 23:06:04
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiusi violet digentiana ce efect are?eu ce sa fac?l-a durut cand l-a operat?ca as merge...dar imi e f frica:(( iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #5 2012-01-20 08:30:25
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiuuf pai doare la operatie ca a scos toata unghia.azi e dus iar dar sa le scoata cu tot cu radacina sa nu mai creasca niciodata....... Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-20 13:00:09
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiupe fimiu nu l-a durut,i-a facut acolo in deget o injectie... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2012-01-20 14:15:19
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiudar amelioreaza violetul de digentiana?la fiul tau a avut efect...? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #8 2012-01-20 14:43:37
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiudin cate stiu,da VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #9 2012-01-20 18:48:39
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiuo sa incerc...azi m-am enervat si mi-am taiat carnea aia care iesea acolo ...a curs sange..am dezinfectat bine si am pus iar oxacilina... iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #10 2012-02-17 22:53:36
Re: unghii incarnate la mana sau panaritiuBuna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|