homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Unghii incarnate la mana sau panaritiu

#1 2012-01-19 12:54:30

patypatricia
New member
Inregistrat: 2012-01-17

unghii incarnate la mana sau panaritiu

offfff sotul meu se confrunta cu o mare problema........de 2 ani are prob cu degetul inelar si cu cel mijlociu....i sa spus ca este panaritiu dar dupa multe tratamente au spus ca are unghii incarnate....ii cresc unghiile prea adanc adica colturile si se umfla la buricul degetului si se infecteaza,,,,,si-a taiat colturile si-a scos si unghiile de tot dar degeaba tot asa urat cresc,,,,azi a fost sa ii scoata din nou unghiile cu tot cu radacina dar doc nu a vrut....ce e de facut???????? sad  sad  sad  sad  sad  sad

#2 2012-01-19 13:48:48

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: unghii incarnate la mana sau panaritiu

cu asta ma confrunt si eu de vreo 3 luni la degetul mare de la picior...mi-a crescut unghia si s-a incarcat ca de obicei,doar ca de data asta dsaca am pus oxacilina nu a mai trecut...s-a umflat si a iesit ca o carne de acolo...si tot puroi..nu mai stiu ce sa fac...sa ma taie nu ma duc,ca pe puroi anestezia nu prinde...si nu vreau sa mor acolo:))...

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#3 2012-01-19 17:30:04

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

te mai ajuta daca cumperi de la farmacie violet digentiana si pui o picatura.\
atentie,face pielea violet si pateaza ....
in rest,incercati sa nu va mai taiati colturile si sa lasati sa creasca unghia drept,iar cand va cresc colturile,sa incercati sa le ,,ridicati" voi cu o forfecuta ,ceva..din carne.
eu cu fiul meu am patit asa ceva,lui i se incarneaza unghia de la degetul mare de la picior,mereu. dupa vreo trei operatii,in care i s-a taiat cate o bucata de unghie,a invatat acasa,ca atunci cand ii creste unghia si automat coltul,sa inmoaie unghia bine in apa si apoi cu varful forfecutei si isi scoata efectiv coltul din carne... si sa il lase asa fara sa il mai taie.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2012-01-19 23:06:04

deeyanna
Full member

si violet digentiana ce efect are?eu ce sa fac?l-a durut cand l-a operat?ca as merge...dar imi e f frica:((

#5 2012-01-20 08:30:25

patypatricia
New member
Inregistrat: 2012-01-17

uf pai doare la operatie ca a scos toata unghia.azi e dus iar dar sa le scoata cu tot cu radacina sa nu mai creasca niciodata....... sad  sad  sad  sad

Publicitate

loading...

#6 2012-01-20 13:00:09

wild_wind
Platinum member

pe fimiu nu l-a durut,i-a facut acolo in deget o injectie...
insa lui nu i-a scos niciodata unghia cu totul,ci doar a taiat partea cu coltul,cu problema.

nu stiu ce efect are violetul digentiana,probabil ca reduce infectia,habar nu am..

#7 2012-01-20 14:15:19

deeyanna
Full member

dar amelioreaza violetul de digentiana?la fiul tau a avut efect...?

#8 2012-01-20 14:43:37

wild_wind
Platinum member

din cate stiu,da

#9 2012-01-20 18:48:39

deeyanna
Full member

o sa incerc...azi m-am enervat si mi-am taiat carnea aia care iesea acolo ...a curs sange..am dezinfectat bine si am pus iar oxacilina...puss

#10 2012-02-17 22:53:36

3to-spange
Membru
Inregistrat: 2012-02-16

Buna

Exista metoda germana cu cele 3 sarme care vindeca instantaneu unghiile incarnate . Matoda este nedureroasa si functioneaza in toate cazurile. Acest sistem este foarte raspandit in strainatate , la noi inca nu prea stie lumea despre el dar cei care au apelat la aceasta metoda au fost tare multumiti. Proteza speciala pentru unghie este montata individual pe unghie, aceasta ridicand unghia o ajuta sa creasca corect . Daca nu vreti sa va operati interesati-va de acest sistem.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.