|
Nu esti logat.
Scurgeri#1 2012-01-21 12:49:09
ScurgeriBuna, iau anticonceptionale Marvelon, luna trecuta nu am facut pauza de 7 zile, acum marti le-am intrerupt, azi e sambata e a 4-a zi de pauza si nu mi-a venit, de fiecare data venea in a 3-a zi de pauza, le-am luat la aceeasi ora, de 2 sau 3 ori am luat cu 3 ore dupa, si o singura data am luat dimineata, dupa 10 ore intarziere. Azi de dimineata am avut ceva scurgeri maronii. Sunt putin speriata. Poate fi vorba de o sarcina? Multumesc anticipat. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #2 2012-01-21 12:55:14
Re: Scurgeridaca le-ai luat corect si nu ai luat nimic care sa interactioneze, nu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-01-21 12:55:28
Re: ScurgeriAr putea sa iti vina, chiar daca debuteaza asa ... mai stai putin sa vezi, ar trebui sa se transforme in sangerare. Nu e obligatoriu sa vina in aceeasi zi de pauza de fiecare data. Eu zic ca esti ok, ai putina rabdare Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2012-01-21 13:00:15
Re: ScurgeriAm luat ospen, dar e cel mai slab antibiotic... Nu ma sperie o sarcina, imi asum responsabilitatea, mi-e frica de efectul anticonceptionalelor asupra fatului. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #5 2012-01-21 13:01:50
Re: Scurgerinu conteaza ca-i slab sau nu; daca nu te-ai protejat suplimentar pe durata tratamentului si 7 zile dupa, exista risc; fa un test de sarcina inainte de a incepe folie noua, de preferabil din sange, pt ca este mai sensibil; cateva pastile luate peste sarcina nu pun probleme. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-21 23:17:18
Re: ScurgeriDin maroniu s-a transformat in roziu-rosu, am cumparat test, mai are rost sa il fac? Multumesc. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #7 2012-01-22 10:24:14
Re: Scurgeriil faci daca au trecut 3 saptamani de la ultimul contact cu risc si scurgerea nu da semne de transformare in menstra. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|