|
Nu esti logat.
DIFERENTA VIZIBILA INTRE SANI.PROBLEME?#1 2012-01-21 20:00:34
DIFERENTA VIZIBILA INTRE SANI.PROBLEME?Buna seara! Am o problema si nu stiu cat de grav poate fi. De ceva vreme(aproximativ o saptamana) am observat ca am un san mai mare decat celalalt, adica e mai umflat si e destul de vizibil lucru care nu mi s-a mai intamplat. De aproximativ 4 ani iau Karissa, desigur am mai facut unele pauze nu am luat chiar in continuu. Si acum dupa un an de anticonceptionale am facut iar o pauza de 2 luni. E posibil sa fie din cauza pastilelor ? Sa fie o dereglare hormonala? Mentionez ca sanii nu ma dor si problema asta am remarcat-o acum dupa ultima menstruatie pe care am avut-o. Offline #2 2012-01-22 10:46:19
Re: DIFERENTA VIZIBILA INTRE SANI.PROBLEME?ce varsta ai ? Offline #3 2012-01-23 11:46:48
Re: DIFERENTA VIZIBILA INTRE SANI.PROBLEME?Am aproape 23 de ani(peste o luna ii implinesc). Offline #4 2012-01-23 12:22:54
Re: DIFERENTA VIZIBILA INTRE SANI.PROBLEME?mergi la un control la ginecolog, el iti va spune daca e cazul sa faci si o ecografie Offline #5 2012-01-24 09:58:41
Re: DIFERENTA VIZIBILA INTRE SANI.PROBLEME?ms de ajutor! am inceput sa iau din nou karissa, o sa astept sa vad daca dupa o luna nu revin la normal...si apoi o sa merg la un control. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|