homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)-2

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

#20 2012-01-23 11:32:49

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

iaca, noroc (,) ca nu beau lapte deloc acklad

#21 2012-01-23 12:51:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

hjarta lapte. eu chiar sunt in siutuatia de a tine regim fara lapte, dermatologul mi-a interzis sa mai beau lapte ca sa scap de acnee.
yoyo, e bine ca ai precizat, nu intelesesem din prima chicot ; uneori e mai greu de inteles cu pc. si eu stiam de lapte ca nu e bine sa il luam chiar in acelasi timp cu antibioticul; farmacista nu era sigura, mi-a zis ca sa nu iau, eventual, chiar la cateva ore distanta ca sa fiu eu sigura. totusi, pe prospectul Unidox scrie "in caz de deranj gastric, se bea comprimatul cu o cana de lapte". smile

#22 2012-01-23 13:02:18

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

din cate stiu eu, treaba cu laptele/lactatele in general se aplica doar in cazul anumitor antibiotice, nu este nicidecum o regula general valabila. stiu ca absorbtia tetraciclinelor este influentata de lactate, alte cazuri nu mai cunosc.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#23 2012-01-23 13:06:04

jeannie
Addicted member

unidoxul (doxiciclina) e o tetraciclina din generatia a II-a. poate ca doar prima generatie de tetracicline e afectata de lapte rodnar  nustiu (daca scria pe prospect ca se poate bea cu o cana de lapte...)

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-23 13:06:54)

#24 2012-01-23 13:13:38

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

a, asa o fi, nici n-am cercetat ce e unidox smile cum zici, o fi vorba de generatii mai vechi de tetracicline, habar n-am. oricum ai demonstrat singura ca lactatele n-au treaba cu toate antibioticele lol

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#25 2012-01-23 14:40:16

jeannie
Addicted member

diferenta dintre microb si bacterie stie cineva care este? rodnar

#26 2012-01-23 14:43:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

microb e un temen generic, popular pentru bacterie, virus... orice lighioana microscopica si rea

#27 2012-01-24 12:20:04

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

jeannie a scris:

diferenta dintre microb si bacterie stie cineva care este? rodnar

^subscrie jeannie:microb este definitia generalizata a bacteriilor,parazitilor,fungilor si a virusilor.Aceste categorii de vietuitoare inferioare se trateaza (OBLIGATORIU) diferit pt ca se transmit prin diferite cai si au alt ciclu biologic(de infestare)

Laptele este un antidot bun in intoxicatia cu substante acide(tocmai am invatat) smile

Eu nu as putea sa renunt la lapte sunt invatata sa consum lapte de mica...nu fac exces...iar referitor la discutiile despre lapte , carne , etc  - totul consta in a nu face abuz.Niciun produs consumat cu moderatie nu produce efecte negative,doar daca apare o hipersensibilizare la acel produs.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.