|
Nu esti logat.
Ciprinol si ovare polichistice#1 2012-01-21 21:35:33
Ciprinol si ovare polichisticeBuna fetelor, am si eu niste lamuriri, poate a mai trecut cineva prin situatia mea. In septembrie la ecograf mi s-a zis ca am ovare polichistice si am urmat tratament cu Diane35 pana in ianuarie. Nu am avut probleme de la tratament, totul a fost in regula. In ianuarie am revenit la ecograf, chisturile sunt mai mititele si am spus ca as vrea sa revin la utrogestan (pe acesta il luam mai de jumate de an, inainte de Diane35). Offline #2 2012-01-21 23:02:20
Re: Ciprinol si ovare polichisticeeu am avut doar stari de greata de la ciprinol pastile Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2012-01-22 16:49:44
Re: Ciprinol si ovare polichisticemie mi-a fost rau de la zanocin si mi l-a inlocuit cu ciprinol si m-am simtit mult mai bn de la ciprinol. L'am luat tot in combinatie cu flamexin cum il iei tu. trebuie sa vb doctorul care ti l-a prescris sa ti-l schimbe daca nu te simti bine de la el. Ultima oara a fost editat de luiza25 (2012-01-22 16:50:50) Zorii ma-ntreaba, de ce nu ma culc Soarele imi spune, ca am stat prea mult Visele mele, incerc sa strig asa: “E viata mea”, da vina pe ea! Offline #4 2012-01-22 19:59:25
Re: Ciprinol si ovare polichisticeam luat cirpinol 20 d zile si nu am avut nicio reactie adversa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|