|
Nu esti logat.
Probleme cu Vodafone-ul#1 2012-01-22 20:17:54
Probleme cu Vodafone-ulFetelor de cate ori incerc sa trimit mesaje mai lungi nu pot si nu stiu din ce cauza Am incercat aacum cateva minute sa trimit un mesaj lung de 7KB si nu merge... Am cartle pe Vodafone,extraoptiunea Total si un telefon LG Cookie. Extraoptiunea nu s-a dezactivat,totul e in regula,dar mesajul nu se trimite. Ce pot face? Strong reasons make strong actions! Offline #2 2012-01-22 21:02:09
Re: Probleme cu Vodafone-uleu stiu ca este restrictie pe retea sa nu poti trimite mesaje mai lungi de 10 SMS-uri o data, sau 10 mesaje in acelasi timp... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2012-01-22 21:02:14
Re: Probleme cu Vodafone-ulvezi in setarile telefonului daca accepta trimiterea/primirea de mesaje cumulate, sau cum le-or fi zicand la lg. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2012-01-22 21:29:50
Re: Probleme cu Vodafone-ulNu merge pur si simplu sau se transforma in MMS? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|