homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ochii si blefarita

#1 2012-01-23 14:14:25

Andra Adnana
New member
Inregistrat: 2012-01-04

ochii si blefarita

sper ca nu s-a mai discutat asta, si daca da, imi cer scuze. am o problema enorma cu ochii. ma ustura, imi lacrimeaza, mi se aduna o secretie albicioasa in coltul extern al ochiului si IMI CAD GENELE non stop !!! nu am avut niciodata gene de poveste, sa se-aplece copacii cand clipesc eu, dar acum incep sa nu mai am deloc ! am fost la nenumarati oftalmologi si toti spun ca n-am nici o infectie neutral si eu stau si ma intreb cum naiba sa n-am nimic cand mie uneori imi vine sa ii scot ?!

ah, si daca merita mentionat, am fost diagnosticata cu dermatita seboreica, motiv pentru care si sprancenele imi cad in nestire, la sprancene e foarte urat, pentru ca am mai mereu cojite in sprancene, desi ma dau cu creme prescrise de medic pentru asa ceva, iar cand imi cade cate un fir din spranceana se vede ca radacina e "imbacsita" de sebum, e un strat ft ft gros pe radacina sprancenei. de spalat ma spal mai mereu, am grija sa pastrez igiena la nivelul ochilor, ce sa mai fac ? dati-mi un sfat va rog, unde sa mai merg ? mi-am facut si analize hormonale, pt ca mi s-a spus ca ar putea fi ceva de aceasta natura, totul e bine. pe cuvantul meu ca nu mai suport, am ajuns sa cedez nervos si sa plang de fiecare data cand vad sprancene si gene pe fata. vreau sa pot si eu sa ma pensez fara sa imi fie frica de gaurile care imi vor ramane ..... va multumesc .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.