homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62-26

#476 2012-01-24 22:06:32

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62

Buck chicot ca sa fii sigura ca nu isi face vasectomie ii poti ingheta sperma rotfl   glumesc

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#477 2012-01-24 22:07:44

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Angel, mi-am imaginat pt o clipa ca asa va fi  hjarta  acum mergem inainte si sper sa devina totul realitate. pupicei voua puss  par

hell, am editat mai sus wink

Almi, vezi ca am un bici nou big_smile  ati venit doi si acasa plecati 3-4  wink  am zis  rock

Buck, si-a facut beta.  wink  ce tare al tau rotfl2

te contrazic, closty poate avea efect negativ asupra endometrului ...din cauza asta nici nu se recomanda stimulare mai mult de 2 luni consecutive

Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-24 22:10:00)

.

#478 2012-01-24 22:10:41

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Off...deci eu habar n-am de nimic...dupa valoarea beta se poate vedea daca sunt gemeni?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#479 2012-01-24 22:11:00

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

eu va scriu de pe telefon acum , dar de ati sti voi unde sunt

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#480 2012-01-24 22:12:05

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Aha, m-am lamurit..eu am avut 187,5 la 4 saptamani sau in jur de 4 saptamani...
Dar de ce sa faci zilnic beta???Care e rostul?
Elena, e o idee cu congelarea, dar cum o recoltez fara sa stie??? rotfl2

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#481 2012-01-24 22:12:12

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Angel..pe wc?

Buck, din prezervativ rotfl2

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-24 22:13:01)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#482 2012-01-24 22:14:47

elena.plahatca
Addicted member

Buck rotfl gasesti tu o modalitate

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#483 2012-01-24 22:16:19

bucklucica
Hero member

Ma gandeam si eu ca din preze, dar spermicidul ii kilereste...altfel trebuie..rotfl2
Stiti ca bancul ala cu luatul de la gura...rotfl2 cred ca asta e solutia..rotfl2
Cred ca m-am tzacanit in seara asta.Sa vedeti in 6 luni ce o fi pe capul meu.Noroc cu voi...

Eric 3 ani si 7 luni

#484 2012-01-24 22:16:21

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

.

#485 2012-01-24 22:18:50

bucklucica
Hero member

Scrie omul de unde poate..eu tocmai ma duceam sa-mi pun un ovul..
Ma bag si eu in dormitor cu fiimiu, ca incerc sa-l aduc la program normal de copil de 2 ani cu dormit seara de la 22, 22:30, nu 12-1 noaptea cum era cu al meu...De ieri deja l-am invatat sa stea la masa cu mine si azi s-a urcat singur pe scaun si si-a tras farfuria in fata..e tare ascultator si haios..

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-24 22:21:55)

Eric 3 ani si 7 luni

#486 2012-01-24 22:20:30

lumi38
Full member
Inregistrat: 2012-01-15

mika...in ce sens closti are efect negattiv pe endometru?doar cand e administrat sau pe termen mai lung/in ce sens negativ? in sensul ca il mentine mai subtiat?

#487 2012-01-24 22:23:32

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

deci fete cucuiete...am citit cat am putut de mult..incerc sa tin pasul cu voi dar se pare ca la serviciu si-au dat seama ca mai am putin pana in concediu si trag pe ultima suta de metrii de mine...bine am si de facut o raportare foarte importanta la un proiect la care doar eu i am descurcat itele pana acum, iar colegii sunt disperati ca plec.
incep cu almi..... goodluck pe maine sa dea domnul ca "recolta" de gigei sa fie mai buna si oricum din atatia cat ti-au inoculat sigur se vor inghesui acolo cativa la outele tale. Doamne ajuta!
soni: sa dea Dzeu sora ta sa ramana repede gravi, dar nici tu s anu te lasi mai prejos. te inteleg cu banii, dar sa fie asta sacrificiul cel mai mare care il faceti! mersi de urari
elena: imi pare rau de examenul picat, iti doresc bafta in continuare in sesiune!
buck: eu la praji sunt mai mult decat varza, dar ingredientul ala minune...si anume dragostea...trebuie pus intr-adevar in orice facem. sa reusesti in ce ti-ai propus si sa treci cat mai repede (ca usor n are cum sa fie) peste perioada in care sotul e atat de departe!
maduta te pup, mersi de urari, mai ai un picut pana la Roma!
angelus si fetita mare si mica...va pupam si va imbratisam
hell...draga de tine...daca ai stii cat de bine te inteleg..numai rascolesc eu subiectul dar te inteleg...si ce observi tu acum la sotul tau eu am observat la fratele meu cand a avut aceiasi perioada si doar cumnata mea lucra..ei sunt mult mult mai slabi si cedeaza mult mai repede. si au un orgoliu de nemasurat!dar cu toate astea nu justifica daca te-a jignit sau sa lase asa pe spatele tau.
rramo...si pe tine te inteleg perfect...si tatl meu a murit tot datorita competentei unor doctori, doar ca mult mai incet...in ani. dar asa cum au zis si fetele si cum ai zis si tu...viata merge mai departe si noi trebuie sa traim frumos si pt ei.
happy puss ai incercat sa faci teste de oculatie inca de cand nu mai sangerezi?nu ma pricep eu prea bine la astea dar poate ovulezi mult mai devreme chiar daca cm este regulat...stiu si eu
tya bafta la doftor sa vii cu vesti bune
mika draga de tine...esti si tu pe teava acum, mai ai un pic si o sa vezi ce vesti bune o sa ne aduci
onu si bebelina, muco si bebe, time si bebe pupilici pe burtici
bun venit fetelor noi, ales si moni, si felicitari lumi pt sarcina gemelara...sa de dzeu sa va fie bine pana la 40+, apoi vedeti voi cum va descurcati cu crescutu lor.

eu ce sa zic: pe de o parte sunt foarte fericita cu sotul meu big_smile  chicot pe de alta parte un pic ingrijorata> bunicii mele i-a fost din nou un pic rau asa, am mers azi la ea, tensiunea asta bat-o vina, dar ce ma ingrijoreaza mai mult este mama mea: azi a mers la dr si la cardiolog si la gineco, am programat o in timisoara la ambele. Ea e hipertensiva, de multe ori are tensiunea 22 cu 10 sau chiar si mai mare, va trebui sa mai mearga peste o luna dupa ce face tratam care i a fost dat si probabil ca o vor interna. din analize precedente, tensiunea ar fi provocata de problemele cu tiroida de care nu a stiut pana acum 3 ani. si apoi la gineco...i-a fost gasit un polip pe uter (despre care am citit ca poate fi provocat chiat de hipertensiune) si rana pe colul uterin. am trimi so la dr meu care ma monitorizeaza pe perioada sarcinii si a intrebat-o daca imi va povestii. mami a zis ca da si atunci dr a zis sa l sun eu. sunt curioasa de ce, maine il sun. oricum i a zis ca faptul ca s a prezentat acum la control face sa fie pe drumul cel bun. offf!

m-am intins cu mesajul big_smile va pup si va imbratisez si va multumesc pt urari sa dea dzeu sa fim toate fericite!

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#488 2012-01-24 22:28:04

bucklucica
Hero member

Amalia, multumesc pentru gandurile bune!Sa dea DD sa-ti fie bine pana la sfarsitulsarcinii.Si sa fie bine si cu bunica ta si cu mama.Hipertensiunea e ereditara..dar poate fi tinuta sub control.Si buni mea are si ia pastile, dar e ok..Polipul ala nu cred ca pune probleme..sper sa fie bine!puss

Eric 3 ani si 7 luni

#489 2012-01-24 22:28:09

elena.plahatca
Addicted member

Amaliamultumesc puss si sanatate mamei si bunicii !

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#490 2012-01-24 22:29:10

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buna seara! happy
Pff, vorbarete ati mai fost azi! Sper sa fi reusit sa retin cate ceva din ce ati scris...

Almi, nu iti zic nimic mai mult, decat...Doamne ajuta sa vii cu liniute frumoase!!!! goodluck maine la IA 2.

Mika, felicitari pt cei 5 foliculi babani! Lasa gugalitul si crede ce zice Albu! rugaciune  Tin pumnii pt vineri, la urmatoarea eco! rugaciune  Da-i inainte cu laptic si cu ce mai trebuie ca sa fie bine!

Angel si Buck, este faina ideea de a va deschide cofetarie!  drool eu sunt o mare consumatoare de dulciuri drool
Buck, bafta la triplu test! goodluck si ma bucur ca a ajuns sotul cu bine. rugaciune

Lumi, felicitari pt sarcina! Sa fie usoara si la termen! rugaciune

Hell, imi pare rau pt discutiile cu sotul. Din pacate nu imi place sa dau sfaturi cand e vb de o casnicie, dar nu sunt de acord sa duca greu femeia. bang
Stiu ca maine mergi la medic, asa ca...multa bafta sa vii cu vesti bune! goodluck

Ramo, felicitari pt nota obtinuta! 9 este o nota f buna, soro? ce te-a apucat?

Happy, puss sa treaca starea proasta! Poate ai racit...

Sonia, sa va ajute Dumnezeu si tie si surorii tale sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi cat mai curand! goodluck  goodluck

Time, drool ciorba de fasole cu afumatura! sa ne spui cum ti-a iesit. De ce ar fi nevoie sa faci analizele genetice? Pff, astea ce mai sunt? bang

Elena, poate totusi nu vin rusii ci vine bebe  goodluck

Tya, bafta multa la medic maine! goodluck

Onu,  par sa ne spui cand sa scoatem majoretele!

Pff, sper sa nu imi fi scapat ceva...si daca da, imi cer scuze!

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#491 2012-01-24 22:30:32

bucklucica
Hero member

Rave puss Ce faci?Nu prea ai avut timp liber azi..
Sa va spun ca eu acum merg la 2 gineco..ma doare capul..Unul este cel dorit, la clinica privata..iar celalalt este din spital si trebuie sa-l pastrez pentru concediile medicale..noroc ca al doilea m-a chemat acum pe 27 pentru niste masuratori si-mi ia 150 lei si nu mai merg pana in aprilie..In rest, la celalalt ma costa lunar 300 lei, iar pe 16 feb nu stiu cat m-o costa, nici nu am bani ca primii pe care ii primesc vor veni pe 26 februarie...rotfl

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-24 22:34:14)

Eric 3 ani si 7 luni

#492 2012-01-24 22:30:57

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

da moni ne simtim bine cu fetele:*pusspuss
mika de ce ai termen maine lucrezi cumva conta big_smile
amalia multa sanatate mamei si bunici tale.puss
pup la toate:*pusspusspuss

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#493 2012-01-24 22:32:35

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buck, am fost tare aglomerata azi! Parca s-a spart teava la mine in birou... bang

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#494 2012-01-24 22:33:48

elena.plahatca
Addicted member

Buna Rave puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.