Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62-58
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62
.
- Monimonica
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-20
- alesandra
- Insomniac member
- De la: orasul pierdut
cocof
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Buna, fete dragi!Aseara m-am bagat cu Eric in pat ca am vrut sa-l adorm, luasem mobilul cu mine sa mai citesc si sa mai scriu pe forum si...m-am trezit la ora 3.. Eric dormea, televizorul se stinsese.. Green. multumesc!Trebuie sa ma duc sa scot pozele cu Eric..Nici nu stiu ce sa fac cu dr azi, dar cred ca merg pana la urma..sunt curioasa daca imi zice ce sex are puiutul..hai sa vedem ce ziceti si voi, cate fete imi zic ca e baiat si cate imi zic ca e fata..fac un studiu....si va zic dupaamiaza rezultatul..Va bagati? Ramo, multa bafta la exam! Sotul tau a vrut sa fie sigur ca te odihnesti inca o ora in plus, nu-l certa.. Blue, imi pare rau.. Amalia Time, sa dea DD sa fie totul bine cu bebe! Angel fetele frumoase..Multumesc pentru urari!Ce face Deutza?Eu zic ca tine, lasa fata sa-si urmeze visul, nu sa-i para rau intr-o zi ca a fost impinsa sa faca ceva ce nu-i place..M-am uitat pe linkul cu liceul, am ramas masca ce frumos e si ce dotat..Bravo ei ca s-a orientat spre ceva atat de fain si practic..O punem bucatar sef la restaurant.. E posibil sa nu avem suficienti bani sa o platim la ce va invata sa faca acolo.. Maya Multumesc frumos de urari! Happy, multumesc!Ce planuri ai azi? Sonia, cea mai buna bucileala e dimineata.....Ce mai poftesc si eu...dar abia peste vreo 8 luni o sa am acces la bucileala.. Auzi, de ce nu va deschideti atelier de reparat diverse..ca vad ca se pricepe si mai castiga niste banuti.. Smartuc, ce face puiutul?Sunteti bine?Creste greierasul? Ales, multumesc ca te gandesti la mine!Tu ce faci azi? Cocof Hello, Tya! Storm, nu cred ca ar trebui sa o lasi asa pe sora ta.Nu trebuie sa schimbe ginecologul, ci sa faca o analiza de sange ca sa vada daca nu cumva mai are helico, ca eu cred ca are..Si in cazul asta trebuie sa-i explici ca o sa-i fie mai bine si bebelinei daca face un tratament, nu cu antibiotic, ci homeopat.Eu am avut 5 colegi cu helico, toti au facut tratament cu antibiotic si le-a revenit, eu am facut homeopat, asta acum 4 ani, si acum, dupa ce aflai ca-s gravi mi-am repetat analiza si a iesit negativ..Convinge-o ca se distruge.Acum e cum e, ca bebe se hraneste de la ea din corp si o slabeste, dar dupa ce naste cum alapteaza?Daca nu mananca nimic, ce lapte va produce pentru copilul ei?Spune-i toate astea si poate o lamuresti..Daca se hotaraste sa faca analiza, o sa-i fac eu legatura cu medicul meu homeopat si o sa-i dea tratament prin telefon..care nu afecteaza bebele, ca poate de aia ii e teama sa mearga..Hai ca m-am intins ca placinta.. Mada, ai grija de tine! Almisor, ma bucur ca nu va aventurati acum la drum.Finul meu si acum e in Urziceni, a dormit in masina azinoapte si se pare ca si la noapte la fel..Asa ca stati cumintei la caldurica si aveti grija de burtica..vorbesc in versuri.. Pup mami scumpa si burtica cu bebei.. Referitor la discutia de ieri, am observat ca toate v-ati abtinut eroic..acum va spun si eu parerea mea..In momentul in care te hotarasti sa faci un copil, nu mai e cazul sa te pui pe tine pe primul loc, dorintele tale nu mai sunt prioritare si chiar pentru o perioada de timp nu mai conteaza sau intereseaza pe nimeni..Un copil este o investitie pe termen lung, Lumi, cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la tine de acum, nu mai poti sa te gandesti la tine inaintea binelui copilului..asta inseamna sa fii mama!!Parerea mea!Si eu puteam sa am bona, chiar si 2, sotul meu aduce multi bani in casa, si eu am adus, fara sa ma laud, peste jumatate de miliard de lei pe an..nu e de colo, dar dupa ce a aparut Eric mi-am dat seama ca el e important si ca mi-am luat un angajament pe viata facandu-l, asa ca am renuntat la mine pentru binele lui..Si acum aduc bani in casa, pot spune ca nu depind neaparat de al meu, dar sotul meu a zis ca e momentul sa o las mai moale cu mersul la munca si sa fiu femeie, sa fiu mama, fara sa am prejudecati..si am acceptat..La fel ca tine, voiam sa ma duc la munca atunci cand facea copilul meu 3 luni, dar am realizat ca NIMENI nu va putea avea grija de el ca mine, ca instinctul meu de mama e foarte important sa-i fie lui bine..Eu am suferit enorm ca nu mi-am putut alapta copilul, dar chiar nu aveam cu ce, productia mea zilnica dupa o luna jumatate de perseverenta nu depasea 30-40 ml pe zi, deci nu aveam cum sa-l hranesc doar cu laptele meu, il puneam la san si dupa Nan..Acum insa nu ma las pana nu o sa produc mai mult, bag ceaiuri si tot ce prind..Sunt persoane care au copii, dar nu au instinct matern..asta e.. Mikule, bate-i pe dorei sa gate odata casuta..eeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Mika
- mikado
- Platinum member
Buck&Ericut iepuras dragalas succes la dr.!!! azi nu-i bat, merg sa le duc ceva de papa ca nu au cum sa plece la ce este afara
Moni, te-ai endorfinat?
Ruxy, succes luna asta!
Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-26 14:22:45)
.
- Raveca
- Hero member
- De la: land of hope...
- Inregistrat: 2009-01-03
Buna ziua, fetelor! Uff sunt super aglomerata la munca si sunt si cam indispusa. De dimineata ne-am trezit cu o creanga destul de groasa pe masina. Acum sotul trebuie sa umble sa faca dosarul de daune, bla bla... In plus am asa o senzatie aiurea...ba am impresia ca mi-a crescut burta si ca am din nou fibrom...ba am impresia ca ma ustura ceva pe jos si am iar nu stiu ce infectie...sunt cam praf...
"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!
Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Ruxyyyyyyyyy, cum e cu bb2?Ati lucrat la el?Aveti vreun rezultat? tie si lui Vladut Moni
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Buck niciun rezultat inca.
- mikado
- Platinum member
Rave offf si eu am stat cu grija, mai ales ca n-am gasit loc decat in fata copacilor
Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-26 14:25:08)
.
- alesandra
- Insomniac member
- De la: orasul pierdut
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Buck am vb cu ea de dimineata...a facut analiza ptr helicobacter...de doua ori..e negativ...ia ceva vitamine care sunt doua pastile odata..ceva cu f.(una din apstile e cu ulei de peste) si medicul i-a zis sa ia rennie si ranitidina...eu stiu ca ranitidina contine antibiotic...i-am zis sa nu o ia si sa mai intrebe la farmacie si la medicul de familie macar...si i-am zis sa incerce redigest.
Raveca , imi pare foarte rau...ce bine ca la mine in parcare nu sunt copaci...si nu te mai gandi la fibroame si lighiane femeie..numa ce au venit analizele bune
Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-26 14:28:00)
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- mikado
- Platinum member
Hell, cred ca femibion 2 ia sora ta si eu zic ca nu-i bine sa ia ranitidina din cate stiu si maloox-ul este permis in sarcina, dar cel mai bine intreaba dr.
Ultima oara a fost editat de mikado (2012-01-26 14:28:48)
.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Storm, e Femibion, e bun.
Buck
Rave nu te mai stresa.
Moni
Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-01-26 14:28:25)
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Da mika...a luat intai femibion1 si acum ia femibion2...uitasem cum se cheama
A..si a zis ca ea nu are greturi..ci vomita instant...eu asa ceva n-am mai auzit..pana si la criza de fiere mi-e greata inainte...ea cica se trezeste ca se ridica voma in gura... fara avertisment
Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-26 14:29:51)
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
muco da, așa e.. uitasem că am și estetician
angel păi ce să facem și noi.. suntem casnice și dacă altă treabă nu avem, ne lăudăm
mika așa este.. dar dacă am stat at?t, 1-2 zile ?n plus nu-i bai.. mama pl?nge mereu la telefon că să stăm aici p?nă se remediază problema drumurilor, ?i este dor de noi că este și singură.. de calmat nu pot s-o calmez dec?t să-i spun că suntem bine și că dacă am fi plecat ieri (cum ne tot ruga ea) probabil acum eram ?nzăpeziți.. - am tras așa o barieră ?ntre mine și restul lumii.. o fi bine, nu o fi, asta e.. mă lasă rece unele chestii și asta nu poate dec?t să mă bucure
am vrut să scriu ceva legat de subiectul dezbătut DAR am promis că nu-mi mai dau cu părerea despre ideile și concepțiile care mie personal mi se par stupide.. așa că.. eu mă rog lui Dumnezeu să mă ajute să pt alăpta că, pe l?ngă faptul că mi se pare cea mai dragă perioadă din viața unei mame și a unui copil, nu am o funcție at?t de bine plătită care să-mi permită să cumpăr lapte praf la 3-4 zile și dacă aș fi avut un venit care să-mi permită să fac asta, sigur nu aș face-o
onu nu mai am dureri am gaze ei și tu acum cu schimbatul tău de pampers-i păi bona ce-are de făcut?
mie dacă mi se lasă s?nii ?mi bag silicoane
lumi nu o țin ?ntr-o continuă supărare.. doar că pur și simplu deocamdată sunt c?t se poate de lămurită.. și mi se pare un pic deplasat pe de o parte să-mi scoți ochii că-ți vorbesc ur?t, pe de altă parte să faci pe bunul samaritean și să-ți exprimi ?bucuria? pentru starea mea de bine.. da, probabil o fi vreo copilărie dat fiind v?rsta mea nu prea ?naintată și diferențele dintre generații.. dar pot să spun că am prieteni mult mai ?n v?rstă dec?t tine cu care mă-nțeleg perfect, cărora le accept criticile, critici ?n funcție de care știu ce am de făcut și care mă ajută enorm ?n formarea caracterului și personalității, prieteni care ?mi spun verde-n față c?nd greșesc și-și susțin ideile cu argumente oridec?teori au ceva de spus la adresa unei idei sau a unei fapte care-mi aparține. eu te tratez ?n continuare ca și p?nă acum, ?ți răpund dacă-mi adresezi vreo ?ntrebare, dacă nu sfaturi nu-ți mai dau oric?t de mult mă măn?ncă degetele să-ți scriu.. so, have a nice day
cocof ceea ce a spus lumi legat de ?alăptat?=?sc?rbos? pentru ea este tocmai din cauză că nu a știut ce-nseamnă CHIN ?n a concepe.. m-am abținut dar am observat că se continuă subiectul.. sunt conștientă că mesajul meu poate ajuta la crearea unor polemici.. nu judec e nimeni, nu sunt Dumnezeu.. o va face El la momentul potrivit.. ideea e că atunci c?nd ?ncerci de 1-3 luni să concepi și CULMEA ?ți iese destul de rapid, simți că totul iese conform calculelor, conform planului bine-pus la punct de tine.. dar c?nd aștepți, vezi că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din t?rg, c?nd ?ți dorești din suflet să ai un copil și constați cu durere că nu se poate, atunci lași deoparte și sc?rba, și serviciul și tot și faci tot ce-ți stă ?n putință să concepi.. multe lucruri s-au spus de-a lungul timpului pe aici, dar au fost spuse de femei care probabil nu știu ce ?nseamnă: să descoperi că deții niște mutații care (citez ce-a zis medicul) ?și dacă ai răm?ne ?nsărcinată, embrionul nu s-ar putea implanta, dec?t printr-o mare minune, iar șansele sunt 1:n?, să ai o rezervă ovariană aproape epuizată, să descoperi după ani de investigații că uterul tău are o anomalie chiar pe partea ovarului funcțional, anomalie ce nu-ți permite să răm?i ?nsărcinată, că soțul tău este aproape steril, și aș mai putea continua.. nu toată lumea trece prin asta și implicit nu toată lumea simte același lucru cu persoanele care trec prin astfel de ?ncercări.. este trist dar adevărat: există și astfel de persoane (pe care mă abțin să le cataloghez pentru a nu-mi lua warn pentru etichetare)
ruxxy mulțumesc, să dea Domnul
buck stăm aici, nici mama nici unchii și nici verișoara nu ne mai lasă să plecăm
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
hello,am ajuns in sfarsit...mi-am facut o cafea,mi se inchid ochii.intr-o ora iar plec voi ce mai faceti,ce mai spuneti?
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- Raveca
- Hero member
- De la: land of hope...
- Inregistrat: 2009-01-03
Almi, si eu zic ca este o idee buna sa ramaneti aici, pana se mai remediaza problema cu drumurile. Tine la caldurica puiul/puiutii!
"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!
Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|