homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura intravaginala

#1 2012-01-23 19:53:15

theKid
Membru
Inregistrat: 2012-01-23

Umflatura intravaginala

Vreau sa incep prin a spune ca nu am mai postat niciodata pe un forum ceva de genu' ...
Acum cateva zile am descoperit cu stupoare o umflatura mica de maxim 1 cm in vaginul prietenei mele si la circa 2 cm in adancime pe partea superioara a peretelui vaginal  ..... astazi am ,,verificat'' sa vad daca mai era acolo si am incept sa intru in panica deoarece nu disparuse . Vreau sa mentionez ca nu si-a schimbat dimensiunea . ( Ultimul contact sexual a fost aproximativ acum trei saptamani , atunci nu era prezenta acea umflatura . Tin sa mentionez ca pana acum nu am avut contact sexual fara prezervativ si deaceea tind sa cred ca nu este vorba de vreo boala cu transmitere sexuala )
In legatura cu umflatura ea nu simte nici un fel discomfort , nu o mananca , nu o doare , o simte doar la atingere dar nici atunci nu o doare sau alt ceva. 
VA ROG  sa ma ajutati cu vre-un raspuns despre ce ar fi acea umflatura sau ce a dus la producerea acelei umflaturi sau orice legat despre asta ?

(Va multumesc pentru intelegere )

Ultima oara a fost editat de theKid (2012-01-23 19:58:00)

#2 2012-01-23 19:58:44

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Umflatura intravaginala

esti 100% sigur ca nu era acolo? tongue
si eu am, si e acolo dintotdeauna; poate ai simtit colul (daca e in preajma menstrei), poate erau glandele skene, poate era o simpla formatiune normala a vaginului (imi scapa numele).

daca va ingrijoreaza, spune-i sa dea o fuga la ginecolog.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-01-23 20:18:34

theKid
Membru

sunt 100 % sigur ca nu era ( nu te contrazic deoarece nu am studiat indeaproape glandele si ce mai este acolo inauntru' si nu stiu )  asa de mare  , proeminenta ... am mai ,,verificat '' si alte fete pana acum dar la niciuna nu am intalnit asa ceva ......poate ca nu m-am exprimat cum trebuie ( imi cer scuze )  nuj incercati sa va imaginati o femeie batrana cu alunite pe fata , kestia aia seamana cu o alunita dar bine nu este ca si o cireasa cu codita ( intelegi ? ) este uniforma .... si este ciudata sad ... ceva de genu _[]_ mai ascutita la cap ... intelegi ?

#4 2012-01-23 20:23:09

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai poti sa ma contrazici, ca nici eu nu le stiu pe toate.

imi imaginez cam ce zici tu, dar nu seamana cu nimic enumerat de mine; spune-i sa faca un control ginecologic.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-01-23 20:23:59

theKid
Membru

off .... ok mersi mult pentru tot

Publicitate

loading...

#6 2012-01-27 10:45:19

Rhea
New member
Inregistrat: 2011-06-18

Fetelor ajutati-ma si pe mine..aseara cand am introdus degetul in vagin,si am atins  colul uterin,stiu ca are o forma rotunda,sau cel putin asa se simte,am simtit o formatiune,daca ii pot spune asa,mai tare..e normal sa simt asa,face parte din structura colului sau nu e normal sa fie asa?M-am cam speriat..precizez ca trebuie sa-mi vina menstra,papanicolaul,l-am facut in fe,nbruarie anul trecut,a iesit ok,clasa 1..alte simptome nu sunt,sangerari sau durere,doar o secretie mai albicioasa,nu am schimbat partenerul si am mai facut un control ginecologic acum vreo 2 luni,si a fost ok,insa ieri am simtit acea parte mai tare si nu stiu ce poate fi..mersi mult

Ultima oara a fost editat de Rhea (2012-01-27 11:03:32)

#7 2012-01-27 12:21:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Rhea, am trecut prin exact aceeasi experienta, am fost la ginecolog si mi-a confirmat ce banuiam, si anume ca e un chist Naboth, adica un fel de basicuta cu lichid care se formeaza pe colul uterin din cauza astuparii canalului unei glande, e complet inofensiva si foarte multe femei au asa ceva, doar ca nu stiu
eu o a fac si colposcopie sa fiu 100% sigura ca asta e si medicul mi-a zis ca, daca tin neaparat si nu ma simt eu confortabil cu ideea ca am ceva acolo, mi-l poate si cauteriza
mergi la ginecolog oricum pentru un control, dar voiam sa te linistesc, ca si eu m-am speriat in primul moment

#8 2012-01-27 12:30:16

Rhea
New member

Mersi de raspuns..deci ai zis ca e complet inofensiva,m-am mai linistit dar poate creste in dimensiuni?Sau poate sa se retraga?Nu as mai vea la doctori ca am tot fost,dar daca e necesar o voi face..Nu exista altfel de tratament.Un unguent ,ovule ceva?Nu ma deranjeaza,deci nu tin sa cauterizez..doar sa stiu ca nu ceva grav...altceva ar mai putea fi decat acest chist?Scuze daca am pus prea mute intrebari.am facut si o ecografie pelvinaa,acum o luna si nu s a vazut nimic..se poate vedea si la eco..mi-a scris doar de uter ca este normal..

Ultima oara a fost editat de Rhea (2012-01-27 12:38:07)

#9 2012-01-27 12:32:21

heimdall
Diamond member

da, poate sa creasca
tratament nu exista
in rest eu zic ca daca acum 2 luni ai fost la medic nu prea are ce sa fie... poate sa mai fie un polip, tot asa o chestie inofensiva
poate totusi ajungi la un control... eu ma autodiagnosticasem bine, dar am zis totusi sa ma linistesc

#10 2012-01-27 12:44:05

Rhea
New member

Ms..acum am citit undeva ca aceste chisturi apar inainte de menstruatie,si eu chiar astept menstra si un doctor i-a recomnadat cuiva ovule cervugid si un unguent..dar tot pe la medic tre sa ajung,sa vad despre ce este vb..

#11 2012-01-27 12:55:19

heimdall
Diamond member

sigur nu are cum sa treaca un chist cu unguent... poate persoana avea si alta problema

#12 2012-01-27 12:58:05

Rhea
New member

Te mai intreb ceva,stiu ca te-am stresat,un control si un papanicolau daca fac este ok?Si banuiesc ca si o ecografie transvaginala ar fi de preferat,dar in principiu primele 2..sunt mai ipohondra de fel si ma gandesc mereu ca e ceva grav..

#13 2012-01-27 13:01:47

heimdall
Diamond member

doar un control e suficient pentru asta, ecografia nu are sens, colposcopie daca vrei sa vezi neaparat mai bine ce e

#14 2012-01-27 13:02:24

Rhea
New member

Mersi frumos..pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.