|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati#1 2012-01-24 09:21:14
va rog sa ma ajutatiam postat acest mesaj la un alt topic si am fost indrumata sa cer ajutor aici. va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema-sunt insarcinata in aproape 26 sapt si am o durere insuportabila in partea dreapta sub san mai ales daca stau ghemuita sau dorm pe partea dreapta, ma arde ca un jaratec.am facut curat si am stat mai mult indoita si nu-mi gasesc nicio pozitie ca sa ma mai lase, ma doare f tare.se intinde de la stern pe sub san pana spre exterior. ce ar putea fi?voi va confruntati cu asa ceva?va multumesc! Offline #2 2012-01-24 12:21:15
Re: va rog sa ma ajutatisir cand zici sub san te referi pe piele sau pe sub coaste? un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #3 2012-01-24 15:48:03
Re: va rog sa ma ajutatisi pe piele acolo la stern si sub coasta Offline #4 2012-01-24 16:17:15
Re: va rog sa ma ajutatisub coaste , in partea dreapta, ma durea si pe mine, mi s-a explicat ca e de la bebe , ca e mare si lung si imi impinge organele pe acolo , deci nu e nimic de speriat un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-10 13:48:44
Re: va rog sa ma ajutatiMia intarziat mestruatia 4 zile mia curs un pic maro dupa rosu 2 zile un pic mai mult dupa mia continuat 3 zile un pic maro ma dor sani ma simt obosita am avut si o durere mare de cap balonata pot fi insarcinata va multumesc. Offline #7 2012-02-10 14:46:04
Re: va rog sa ma ajutatimi-a fost foarte greu sa inteleg ce ai vrut sa zici pentru ca nu folosesti semne de punctuatie nu stiu ce sa zic ar putea fi orice cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina si sa mergi la un ginecolog pentru o consultatie cu placere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|