homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2012-01-24 10:25:51

beyonce87
Membru
Inregistrat: 2012-01-24

Help

Buna fetelor am si eu o nelumurire si anume , in luna decembrie am fost la consulatie ginecologica si prelevarea probelor, atat pentru secretie cat si pentru testul Papanicolau. In urma testelor a reiesit ca am candida , doctora mi-a prescris tratament cu ovule Klion 100 si clotrimazol unguent timp de 10 zile . Nu am inceput tratamentul imediat din cauza problemelor menstruale , l-am inceput la mijlocul lunii ianuarie azi , dupa 4 zile de la terminarea tratamentului am constatat ca secretia este inca alba, dar ce m-a speriat si mai tare este ca in zona exerioara din jurul vaginului este alba si in unele locuri sunt niste zone mai rosiatice inconjuate de aceasta secretie alba. Este ok, acesta este procesul de vindecare sau s-a agravat? . Mentionez ca inainte de a incepe tratamentul nu exista aceasta secretie si la exterior , doar in interior.

Multumesc

#2 2012-01-24 10:57:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Help

pare ca s-a agravat si nici n-a functionat tratamentul, daca spui ca l-ai terminat. mergi la doctor si spune-i.

#3 2012-01-24 11:18:19

Copil mic
New member
Inregistrat: 2010-04-12

Buna ziua! ..iau karissa de 4 ani aproape...ultima luna, am luat cu inca o saptamana in plus pastile, adica 28 pentru a-mi amana cm...am facut asa...mi-a venit apoi normal, a trecut, am inceput sa iau iar pastile (am 2 saptamani, insa am uitat sa iau doua pastile) si duminica am avut rel neprotej, ieri seara(luni), am observat pe protejslip o pata mare de sange...iar acum ma doare burta groaznic si-mi curge ca si cum as fi la menstruatie. Ce poate fi? din cauza ca am amanat?...mentionez ca acum jumatate de an am avut o rana pe col si tot asa am patit, sange, insa era putin, nu asa si apoi am facut tratament, nu mai tin minte cu ce... niste ovule galbene mari, femigin si ceva pastile... e posibil sa fi recidivat rana aia(nu a fost un contact violent si mereu dupa am peretii vaginului umflati si o jena)? Mi-e frica...

#4 2012-01-24 11:24:58

beyonce87
Membru

Multumesc frumos de raspuns, am sa iau legatura cu doamna doctora si am sa dau de veste raspunsul ei . Poate este de ajutor si altor fete care trec prin situatia asta.

#5 2012-01-24 11:38:29

anca90
Platinum member

ft dragut din partea ta, beyonce. asteptam sa scrii ce ti-a spus medicul.

copil, parerea mea e ca sangerezi din cauza pastilelor uitate. daca asta s-a intamplat inaintea contactelor neprotejate, atunci exista risc mare si de sarcina.

Publicitate

loading...

#6 2012-01-24 11:52:41

Copil mic
New member

de uitat pastile am mai uitat... dar nu am patit asa niciodata... sarcina, dupa atata timp de ac?a iesit cand a ejaculat... si sangerarea asta...oare am iar menstruatie? sad ce sa fac ? si pe langa asta, daca iau ac in continuare, astea nu impiedica sarcina sa se dezvolte?

Ultima oara a fost editat de Copil mic (2012-01-24 11:59:02)

#7 2012-01-24 12:21:08

anca90
Platinum member

nu conteaza de cat timp iei AC. teoretic, si dupa o pastila uitata intr-o luna poti ramane insarcinata. nu ai citit prospectul? in caz de pastile uitate, trebuie sa te protejezi cu prezervativ 7 zile. tot teoria spune ca nu va fi afectata sarcina daca iei pilule in continuare, insa eu sunt sceptica in privinta asta smile.

#8 2012-01-24 12:37:11

beyonce87
Membru

Am vorbit cu dna doctor si mi-a prescris ovule cervucid si spalaturi cu ceai de musetel timp de 5 zile deoarece in afara de candida a reiesit si gardenella in urma recoltarii analizelor. Daca nici dupa aceste 5 zile nu sunt revine la normal ma voi prezenta la control pentru analize mai amanuntite. Sper ca v-am fost de folos.

#9 2012-01-24 13:02:26

Copil mic
New member

stiam de protectie suplimentara in urmatoarele 7 zile insa nu credeam ca se poate ramane asa usor... si atunci sa astept si sa fac un test de sarcina ?

#10 2012-01-24 13:14:26

anca90
Platinum member

da, va trebui sa faci un test, insa il poti face abia la 3 saptamani de la data la care ai uitat prima pastila.

#11 2012-01-24 13:20:01

Copil mic
New member

pai pana atunci cred ca ar trebui sa-mi vina menstra iar ... acum e exact ca atunci cand sunt la cm... poate veni de doua ori intr-o luna cand iei ac? si inca o intrebare... daca uit sa iau pastile..iar doua intr-o zi sau o las asa... ca am citit ambele variante...

Ultima oara a fost editat de Copil mic (2012-01-24 13:27:58)

#12 2012-01-24 14:00:23

anca90
Platinum member

faci exact cum scrie in prospectul pastilelor pe care le iei tu. da, poate sa vina de 2 ori menstruatia in aceasi luna, tocmai din cauza ca ai sarit peste niste pastile. de asemenea, efectul contraceptiv se pierde, dupa cum am mai spus.

#13 2012-01-25 11:31:53

Copil mic
New member

inca pierd mult sange...de cand iau ac nu a mai fost la fel insa acum e crunt... ce sa fac? sa astept ca si cum ar fi cm deci ar trebui sa treaca pana vineri, daca nu, sa merg la doctor? sunt slaba si pierderile astea de sange ma sleiesc de puteri...

#14 2012-01-25 12:04:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Copil mic a scris:

inca pierd mult sange...de cand iau ac nu a mai fost la fel insa acum e crunt... ce sa fac? sa astept ca si cum ar fi cm deci ar trebui sa treaca pana vineri, daca nu, sa merg la doctor? sunt slaba si pierderile astea de sange ma sleiesc de puteri...

e menstra, poti fi sigura. In 100% din cazuri, daca uiti sa iei 2 sau mai multe pastile la rind iti vine ciclul din nou.
Norocul e(daca putem spune asa) ca in conditiile date, riscul de sarcina e ca si inexistent.
Pari insa a avea mare nevoie de o vizita la medicul de planning, desi iei pastile contraceptive de foarte multa vreme, habar nu ai lucruri elementare pe care orice utilizatoare at trebui sa le stie.
Fa-ti deci timp si mergi la un medic de planning, e in interesul tau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#15 2012-01-25 13:15:45

Copil mic
New member

Nu e vorba ca nu stiu chestii elementare insa am citit pe net in mai multe locuri... ca daca uiti o pastile sa iei apoi doua, insa nu am facut asa niciodata!...Daca am uitat nu am mai luat-o... iar riscul de a ramane insarcinata, din prima...doar ca am uitat doua pastile mi se pare minim, mai ales ca nu a terminat inauntru. Pastilele nu erau consecutive, era una joi, una sambata...si a venit luni! Si acum am luat pastilele in continuare asa cum trebuia... e bine sau trebuie sa le opresc pana imi trece menstruatia?
Va multumesc pentru raspuns!

#16 2012-01-25 14:30:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e bine ca le-ai luat in continuare
in realitate, riscul de a ramine insarcinata daca uiti pastilele e foarte mare, asa din prima...el se reduce dramatic daca folosesti protectie suplimentara(cum ai facut tu, folosind coit intrerupt, ceea ce ai tinut secret, fetele nu au stiut, nici eu nu am banuit, si ne-am ingrijorat)...si daca iei o pastila da, una nu tot iti vine menstra aproape sigur....si ramin la parerea mea in legatura cu ce stii si ce nu stii(insa pot fi de acord ca sti mai multe insa pitesti foarte bine asta)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#17 2012-01-25 14:43:52

roxana aesme123
Membru
Inregistrat: 2012-01-25

buna..as vrea sa cer si eu un sfat..doua..daca se poate smile

#18 2012-01-25 14:45:33

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

roxana tu scrie ce problema ai si asteapta sa vada fetele...si poate iti raspunde cineva.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#19 2012-01-26 14:49:42

roxana aesme123
Membru
Inregistrat: 2012-01-25

multumesc!deci..povestea  e in felul urmator..luna trecuta (decembrie) am avut ciclul menstrual pe data de 18,care nu mi sa pasut sa fie bine din cauza ca o zi am avut scurgeri  o zi nu7..dupa aia doua zile ff putin si gata...dar am trecut cu vederea pentru ca mam gandit ca o fi din cauza ca in luna respectiva luasem 2 pilule contraceptive de urgenta.A trecut timpul si iata ca a venit si luna ianuarie in care mam speriat din cauza ca nu imi venise pe data de 18 nici pe 19 nici pe 20,21,22,23,24 zile in care mam simtit rau pentru ca ma durut jos la urinare si ma ustura.. sad bineinteles nu a fost exclus faprul ca eram foarte stresata si suparata la gandul ca imi intarzie si ca e din cauza ca sunt insarcinata (asa cum gandesc eu de fiecare data si ma panichez) asa ca ieri pe 25 am facut un test de sarcina si din fericire a fost negativ,deci imi luasem o piatra de pe inima pentru un moment,iar astazi pe 26 intrun sfarsit mia venit ciclul smile...ideeea e ca inca ma mai ustura ,am facut o baie jos cu floare de salcam musetel si o lingurita de bicarbonat,si sper sa fie bine,daca puteti sa imi dati un sfat mas bucura enorm..si cand am sa reusesc daca se poate am sa va mai adresez cateva intrebari pentru a ma linisti si sa fiu lamu=rita cu unele lucruri de care nu am habar smile va multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.