homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina si cistita

#1 2012-01-25 10:09:12

cami888
Membru
Inregistrat: 2011-12-12

sarcina si cistita

buna! sunt insarcinata de 6 saptamani si tare ma supara cistita, am fost si internata cu sange in urina si dureri la urinare, m-au tratat acolo cu ampicilina intravenos, no-spa injectabil si pastilute cu progesteron pt mentinere, dar dupa cateva zile dupa ce am venit acasa, simptomele au revenit: urinari frrecvente, usturimi - mai putin sange in urina .. mama mi-a recomandat sa beau ceai de urzica si sa stau la aburi de ceai de musetel!! oare afecteaza sarcina?

#2 2012-01-25 11:23:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: sarcina si cistita

mai bine faci o urocultura cu antibiograma, sa vezi ce ai si cum se trateaza. sau ti-au facut in spital? nu de alta, dar nu cred ca trece doar cu musetel...

#3 2012-01-25 11:56:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

te va tot supara toata sarcina
bea ceai de urzica, pe aburi eu zic sa nu stai. si rabdare multa, oricum, prea multe optiuni teraqpeutice nu ai in timpul sarcinii, din pacate. Mergi insa la medic, fa urocultura, fa tratamentul prescris
Fi atenta la igiena intima cit si la actele sexuale si in rest succes

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2012-01-25 21:40:05

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

cami,
in sarcina orice fel de bacteriurie, adica eliminare de bacterii in urina, chiar daca nu da simptome sau chiar daca nu se incadreaza la infectie urinara ca la carte se trateaza, cu medicamentele posibile in sarcina si potrivite.
daca ai iarasi simptome, neaparat de mers la medic si facut urocultura si sumar de urina. aburii nu afecteaza sarcina, dar o infectie urinara netratata da, deci mergi la medic si lasa urzicile, e important sa stii exact despre ce e vorba.
sarcina usoara sa ai!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.