|
Nu esti logat.
Ceai d sunatoare cat de mult afecteaza ac???:-SSPagini: 1
#1 2012-01-25 15:02:55
ceai d sunatoare cat de mult afecteaza ac???:-SSluni dimineata cand m.am trezit aveam o durerre ingrozitoare in gat si am rugato pe mama sa.mi faca un ceai din pacate am uitat sa o intreb din ce l.a facut si am baut o cana apoi marti am mai baut inca si abia azi m.am gandit sa verific ce am baut si din c era :-w.....deci cam 1 L de ceai tot am baut.....mentionez ca luni a fost ultima zi de pastila ros de marti am inceput cu pastilele albe (iau anticonceptionale yaz nu yasmin) iar sex neprotejat am facut si luni si marti.....imi puteti spune cat de mult afecteaza ceaiul efectul anticonceptionalelor.... am inceput sa.mi fac griji .... Offline #2 2012-01-25 15:27:30
Re: ceai d sunatoare cat de mult afecteaza ac???:-SSnu iti face ca nu ai de ce Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|