homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceai d sunatoare cat de mult afecteaza ac???:-SS

#1 2012-01-25 15:02:55

adfly
New member
Inregistrat: 2011-12-03

ceai d sunatoare cat de mult afecteaza ac???:-SS

luni dimineata cand m.am trezit aveam o durerre ingrozitoare in gat si am rugato pe mama sa.mi faca un ceai din pacate am uitat sa o intreb din ce l.a facut si am baut o cana apoi marti am mai baut inca si abia azi m.am gandit sa verific ce am baut si din c era :-w.....deci cam 1 L de ceai tot am baut.....mentionez ca luni a fost ultima zi de pastila ros de marti am inceput cu pastilele albe (iau anticonceptionale yaz nu yasmin) iar sex neprotejat am facut si luni si marti.....imi puteti spune cat de mult afecteaza ceaiul efectul anticonceptionalelor.... am inceput sa.mi fac griji ....

#2 2012-01-25 15:27:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ceai d sunatoare cat de mult afecteaza ac???:-SS

nu iti face ca nu ai de ce
erai oricum pe sfirsit de folie, yaz are si mai multe pastile active, nu te stresa....
pe viitor insa fii mai atenta...oricum, problema devine din ce in ce mai importanta, cu cit e mai concentrata solutia, nu mai multa(asadar, daca ma intrebi pe mine, probleme sunt in cazul extractului/infuziei/pastilelor din sunatoare. Ceaiul e de regula o apica colorata deci riscurile sunt sensibil mai mici. Fireste, nu recomand sa insisti)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.