|
Nu esti logat.
Dureri vaginale#1 2012-01-25 16:23:35
dureri vaginaleDe ceva timp am usturimi la urinare si am considerat ca am racit,dar mi-am facut 2 uroculturi din care a reiesit ca nu am absolut nimic.Apoi am fost la medicul ginecolog la consult,mi-a luat o lama,mi-a descoperit un microb pentru care mi-a dat un tratament cu ovule,crema si pastile.Usturimile la urinare s-au mai calmat insa nu au disparut,iar acum de vreo saptamana dupa un contact sexual au inceput niste dureri foarte suparatoare atat in timpul urinarii cat si in mod obisnuit.Durerile se mentin pe parcursul aproape a intregii zile,uneori sunt mai putin dureroase,dar alte ori nici nu pot dormi din aceasta cauza.Mentionez ca am 19 ani si ca de doua luni aproximativ folosesc anticonceptionale logest,prescrise de medic la care nu am nicio reactie adversa.Ce credeti ca poate fi ?Va rog mult sa ma ajutati! Ultima oara a fost editat de miha.vatavu (2012-01-25 17:53:38) Offline #2 2012-01-25 19:01:09
Re: dureri vaginaleai fost la control dupa tratament sa vezi daca ai scapat de microb ? poate inca il mai ai Offline #3 2012-01-25 19:11:34
Re: dureri vaginalesi crezi ca ar putea sa cauzeze dureri asa mari ?adica de ce acum are efecte asa puternice daca pana acum nu le-am avut ? Sunt nedumerita,poate spun prostii..n-am mai ajuns la doctor pentru ca stau intr-un oras mic in care este un singur ginecolog si trebuie sa iti faci programare cu mult timp inainte,eu sunt a12a si sunt un pic ocupata si stresata ...nu e un motiv asta,stiu,dar voiam sa aflu si alte pareri .. Offline #4 2012-01-25 19:17:04
Re: dureri vaginalece anume ti-a iesit la analize, daca mai stii ? Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-25 19:18:56
Re: dureri vaginalear trebui sa faci si un test pentru chlamydia, ea intretine candida si poate da si simptomele pe care le ai tu Offline #7 2012-01-25 19:20:14
Re: dureri vaginaleOk .Asa am sa fac.Multumesc frumos de raspuns ! Offline #8 2012-01-26 09:10:06
Re: dureri vaginale
Se numeste cistita, cel mai probabil, daca apare dupa contactul sexual e in legatura cu acesta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|