homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

!!!!???????

#1 2012-01-25 18:15:59

dan115
Membru
Inregistrat: 2012-01-25

!!!!???????

Buna!  Am avut contact sexual neprotejat(acum 2 luni) cu prietena mea in sensul in care nu am penetrat-o dar ne-am jucat. I-am atins partile intime in intregime cu penisul. Ea este inca virgina (nu am vrut sa mergem pana la capat). S-a simtit o perioada balonata si  costipata(stiu ca sunt semne de sarcina si acestea) dar la un interval de maxim 2 saptamani a avut menstruatie. Incet si-a revenit dar isi simte sanii sensibili si par a se marii (are 20 de ani). De atunci a mai avut o mentruatie zice ea regulata. Starea ei de sanatate nu e perfecta,  are senzatii de balonare cateodata si e si sensibila din punct de vedere psihic. In ceea ce priveste alimentatia e normala. De ce se simte asa? Pe mine ma ingrijoreaza. A fost la ecografie si partea ei abdominala e bine, asa i s-a spus, inclusiv ovarele ii sunt bine. Daca ar fi fost insarcinata banuiesc ca ar fi avut mai multe simptome si la ecografie s-ar fi vazut ovulul fecundat(chiar daca era in ultimele zile de menstruatie, nu?)...Care ar putea fi cauza starilor ei?

#2 2012-01-25 18:37:47

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

Re: !!!!???????

prietena ta nu are cum sa fie insarcinata, din moment ce n-a avut loc penetrare nici macar nu ati avut contact sexual. va sfatuiesc sa va informati mai bine inainte sa mergeti mai departe si sa va protejati, pt binele vostru smile
in legatura cu starile de rau, pot fi multe cauze, prietena ta poate sa mearga oricand sa discute cu medicul de familie despre probl astea

#3 2012-01-25 19:12:22

dan115
Membru

Am citit acum ceva vreme exemple in care fete virgine au ramas insarcinate din cauza unor astfel de "jocuri", de aceea ma gandeam sa nu fim cumva si noi un caz de genul. sad ...

#4 2012-01-25 19:20:10

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

nu, nu are cum sa fie insarcinata prietena ta. la ecograf nu stiu de la cate luni se vede sarcina, insa daca a avut 2 menstruatii normale, e clar ca nu e insarcinata.. acele fete virgine ce au ramas insarcinate, au ramas din neatentie smile si din cauza unor spermatozoizi care au intrat "pe acolo".

in cazul vostru, nu au existat nici spermatozoizi si nici penetrare. un copil nu se face asa usor, cu toate ca unora li se mai intampla...
eu zic sa stati linistiti, sa va bucurati de dragostea voastra si cum spune si heart_beat, sa va documentati inainte si sa va protejati daca va hotarati sa faceti pasul cel mare! nu e nimic mai important decat asta smile

starile de balonare si celelalte simptome pot fi de la colon, stomac, sunt o gramada de factori, in niciun caz nu vin de la "uter", care precum tu ai zis, este sanatos si ovarele la fel. cred ca astea sunt mai degraba de natura digestiva si/sau hormonala decat de natura reproductiva tongue

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2012-01-25 19:31:53

dan115
Membru

sunt mai linistit...multumesc mult!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.