|
Nu esti logat.
Ac#1 2012-01-27 12:12:20
AcBuna fetelor, am inceput si eu nu demult sa iau AC Yaz , am 1 sapt de cand am inceput dar nu le-am luat din prima zi de menstruatie asa cum scrie pe prospect ci abia dupa 3-4 zile de la menstruatie si scria pe prospect ca sunt protejata abia dupa 7 zile de cand am inceput sa iau, astazi sunt 8 zile de cand le iau si mi-e teama sa am un contact sexual neprotejat , mai e cineva care nu a luat AC pe menstruatie si cum a procedat daca a fost protejata asa cum scrie in prospect? va rog da-ti-mi si mie un raspuns ca mi-e teama.Mentionez ca e pt prima data cand iau AC.App inca nu mi-a aparut acel spotting dupa cum spune in prospect. Sa-mi spuna si mie o doamna care ia AC de mult timp si stie ce trebuie sa se intample. Offline #2 2012-01-27 12:20:10
Re: Acochisori albastrii, nu trebuie sa-ti spuna o doamna care ia ac de mult timp, ci medicul de planning familial sau macar medicul ginecolog, unul din ei, care ti-a recomandat si prescris aceste pastile in urma consultatiei! regulile acestea trebuie sa le stii daca vrei sa folosesti ac ca metoda contraceptiva. tocmai am mai scris pe undeva, si cred ca e nevoie sa-ti spun si tie: daca iei ac si nu stii exact toate regulile corect si complet, e ca si cum ai face sex tinand prezervativul in mana si crezand ca te protejeaza astfel de sarcina. citeste pe forum daca nu stii, te asigur ca vei deveni experta, si daca nu ti le-a prescris medicul, du-te la un cabinet de planning acum! ca nu se iau de capul tau. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-27 12:23:58) Offline #3 2012-01-27 12:46:53
Re: AcLa recomandarea medicului le iau bineinteles, dar am facut o intrerupere de sarcina acum 3 luni si am prins frica. Nu ca nu as avea incredere in aceste AC dar prostia mea a fost ca nu le-am luat exact in prima zi de menstruatie asa cum e recomandat si de aceea as fi vrut sa aud o marturisire similara cu a mea. Iti multumesc mult pt raspuns Frankie. Offline #4 2012-01-27 13:34:14
Re: Acte asigur ca de acum esti protejata. Offline #5 2012-01-27 13:55:02
Re: Acsi acel spotting care apare in timpul pastilelor roz luate, apare doar in functie de cum tolereaza organismul pastilutele adica daca nu apare inseamna ca le tolereaza si daca apare inseamna ca trebuie schimbate Ac la recomandarea medicului?..........Si de acum sa inteleg ca pot avea contact neprotejat tot timpul? (dorinta sotului ) pe care nu as vrea sa i-o spulber dupa atata timp de asteptare..... Iar menstruatia va aparea in timpul pastilutelor placebo sau mai tarziu ? stiind ca am inceput ac pe 20 ian si am avut menstruatia de pe 12 pana pe 17 ian, de obicei imi venea exact pe aceeasi data lunar, acum se va schimba? Daca se va intampla sa incep al 2 lea blister in afara menstruatiei inseamna ca iarasi trebuie sa ma protejez 7 zile sau protectia va continua de la celelalte pastilute? ca am inceput blister cu 28 de comprimate fara pauza. Ultima oara a fost editat de OchiAlbastri (2012-01-27 14:44:13) Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-28 11:24:54
Re: Acpastilele roz sunt cele placebo sau cele active? nu am eu yaz in fata. daca sunt cele placebo, atunci nu e spotting, ci menstruatie, data se va schimba logic, o sa-ti vina dupa 21-28 de zile, depinde in ce zi a pastilutelor placebo iti vine. (sunt 7 pastile placebo, nu?), cand incepi blister nou, nu mai trebuie sa astepti 7 zile, daca le iei corect si continuu, fara greseli esti protejata non-stop. Offline #7 2012-01-29 09:42:04
Re: Acam 24 pastile roz active si 4 placebo inactive.Stiu ca pe la a 3a sau a4a pastila placebo trebuie sa imi apara menstruatia dar auzisem de acel spotting si ma intrebam daca e ceva firesc sau doar dupa cum tolereaza organismul pastilele.Voi reveni cu alte intrebari mai tarziu spre sfarsitul foliei , de-abia sunt la a 10 a pastiluta. Aaaaa uitasem....nu stii cate tigari sunt recomandate sa fumez pe zi? ca normal trebuie sa reduc fumatul dar nu prea pot si as vrea sa ma limitez la cateva nu deloc.Eu fumez pana la 5 tigari pe zi cel mult 7 dar rareori, afecteaza absorbtia sau protectia ..ceva? Offline #8 2012-01-29 10:51:03
Re: Acnu afecteaza protectia, ci doar creste riscul de tromboza. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-01-29 11:12:47
Re: Acspottingul apare si daca organismul se intelege cu pastilele foarte bine. apare prima luna sau cand intrerupi, mai ales daca ai luat din prima zi de menstruatie, sau pana se regleaza hormonii aia prin organism mai poate sa apara daca uiti pastile, sau dupa o perioada lunga de utilizare in cazul in care nu ti se mai potrivesc. este normal spottingul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|