|
Nu esti logat.
O problema personala#1 2012-01-27 14:55:29
o problema personalava rog sa ma ajutati!am facut un chiuretaj acum 2 luni si acum,dintr-o neatentie,am ramas din nou insarcinata...ce sa fac?am 21 de ani si nu cred ca vreau un copil...e posibil sa mai fac un chiuretaj acum?dupa numai 2 luni de la celalalt?? Offline #2 2012-01-27 15:13:02
Re: o problema personalaconsulta un medic la un cabinet individual sau daca tii neaparat cu orice pret sa treci peste orice frontiera incearca in spital ca e si mai ieftin din cate stiu eu. Totusi e naspa ca e diferenta mica de timp intre intreruperi ...iti pot spune ca am o prietena ca a facut o intrerupere de sarcina la o diferenta de 5 luni dupa prima intrerupere dar a facut in spital acolo nu prea esti luat la intrebari si mai ales daca dai banul.Deci cu banul o rezolvi. Ultima oara a fost editat de OchiAlbastri (2012-01-27 15:14:29) Offline #3 2012-01-27 18:08:39
Re: o problema personalasi pe viitor foloseste o metoda contraceptiva, nu iti bate joc de corpul tau. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|