homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cocobacili....sarcina

#1 2012-01-27 21:31:17

tania_tania
New member
Inregistrat: 2011-12-20

Cocobacili....sarcina

Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt de foarte multa vreme.Din anul 2007 la Papanicolau imi iese infectie cu cocobacili,doctora mea mi-a dat ovule Cervugid,le-am folosit 6 luni,cate 12 zile pe luna,degeaba tot am infectia.Acum sunt insarcinata in 22 de saptamani.Problema este ca dupa contactul sexual mi se declanseaza infectie urinara si am niste usturimi foarte puternice.Acum o luna am facut antibiotic injectabil sub indrumarea medicului,nu am mai avut contact sexual si nu mai am infectie urinara.Infectia urinara e mereu cu E Coli si imi trece doar daca iau antibiotic si nu mai am contact sexual.Nu stiu ce sa fac,ce sunt acesti cocobacili si de ce nu trec.Medicii spun sa nu-mi fac griji ca nu e ceva grav dar m-am saturat dupa contactul sexual sa fac infectie urinara,sa plang de usturime.A trecut cineva prin asa ceva?Un sfat mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc

#2 2012-01-27 22:14:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Cocobacili....sarcina

ma mir ca din 2007 si pana acum nu ti-au fost facute culturi ca sa vezi ce este cu cocobacilii si sa poti urma tratament tintit, conform antibiogramei. cam asa ar fi trebuit abordata problema dupa parerea mea.

referitor la infectia urinara nu stiu ce sa te sfatuiesc. eventual sa nu mai aveti contacte sexuale daca doar astfel ai garantia ca nu mai faci infectia. totusi nu imi explic cum de apare chiar asa mereu. daca tu te tratezi si nu mai ai e coli nici in urina nici in secretie ( dar asta nu putem sti ca inteleg ca nu ai facut culturi) si partenerul e cu analizele ok, cu o igiena corecta, care sa nu favorizeze migrarea e coli dinspre anus spre zona genitala, nu prea ar trebui sa ai problema asta.

#3 2012-01-29 14:44:49

tania_tania
New member

Multumesc frumos pentru raspuns gargarita. Nu mi s-au facut pana acum nici un fel de culturi,am facut doar Papanicolau,secretia si testul Chlamidya. Chlamidya a iesit negativ. Sa cer medicului exact asa,sa-mi faca secretie de culturi? Igiena e stricta,iar dupa fiecare contact urinez si ma spal,partenerul e ok cu analizele,iar dupa antibiotic mi se sterilizeaza urina,dar secretia nu stiu.Mai exact nu stiu ce fel de analiza sa cer sa mi se faca pentru ca medicii s-au multumit sa-mi dea Cervugid si antibiotic,atat,iar eu nu mai suport. Multumesc frumos pentru ajutor,o zi placuta.

#4 2012-01-29 14:46:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ceri culturi din col cand mergi data viitoare la medic, acolo vei vedea exact ce ai si la ce antibiotic e sensibil

#5 2012-01-29 15:08:00

tania_tania
New member

Multumesc mult pentru lamuriri.O zi frumoasa tuturor.

Publicitate

loading...

#6 2012-02-08 13:35:02

Oana Oanette
New member
Inregistrat: 2011-12-23

tania_tania parerea mea e sa cauti un medic mai bun care sa iti fac un set complet de analize, si apoi o medicatie... ideea e ca la tine e mai complicat fiind graviduta, dar capul sus! E-coli moare la antibiotic! ( poate unul mai puternic, si nu uita sa te protejezi cu un pansament pentru a nu face candidoza apoi) smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.