homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legatura intre condiloame genitale si hpv oral?buna

#1 2012-01-27 22:52:52

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

legatura intre condiloame genitale si hpv oral?buna

Buna seara!am o nelamurire: daca cineva are condiloame la nivel  genital si o alta persoana face sex oral cu persoana infectata inseamna ca acele condiloame se vor lua si in gura celui care practica sexul oral? stiu ca verucile care apar la nivel genital sunt produse de o tulpina diferita de cele care apar la nivel bucal...
Multumesc!

#2 2012-01-28 10:07:59

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: legatura intre condiloame genitale si hpv oral?buna

exista cazuri de tulpini de hpv genital in gat. unele persoane iau virusul dar nu il manifesta, banuiesc ca datorita sistemului imunitar.
condiloamele ar fi bine sa fie inlaturate la ginecolog (sau dermatolog) - pt a scadea sansele de transmisie - si crescuta imunitatea, ca sa nu mai creasca ulterior alte condiloame, pe cat posibil. doar asa s-ar tine virusul sub control.
femeia trebuie sa isi faca un control ginecologic si Papanicolau la fiecare 6 luni.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-28 10:23:27)

#3 2012-01-28 21:06:20

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

Re: legatura intre condiloame genitale si hpv oral?buna

imi fac acest test de un an jumatate deja.pe col totul e ok  dar eu si iubitul meu avem condiloame genitale.sunt terifiata de ele.am dat cu condiline.am mai scapat.au aparut din nou.am luat si isoprinosine...acum am senzatia ca imi apar peste tot.am un mic punct  undeva,gata,panica.acum am senzatia ca am ceva pe buze, niste punctulete mici albe si nu mai pot dormi noaptea de teama ca imi va aparea si in gura.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.