|
Nu esti logat.
Cum sa trec peste?#1 2012-01-28 12:53:18
Cum sa trec peste?Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-01-29 12:41:02) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2012-01-28 12:57:02
Re: Cum sa trec peste?vorbeste cu el, spune-i cum te-a facut sa te simti. a facut el o gafa dupa parerea mea, tu ii spui ca esti geloasa si el decide sa-ti dea detalii sexuale despre foste... da, nu stiu de ce unii au reactia asta, am observat-o si eu pe viu Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-28 12:57:29) Offline #3 2012-01-28 13:29:55
Re: Cum sa trec peste?my_aa, parca au fost mai multe lucruri urate care le-a facut iubitul asta al tau si te-a facut sa suferi de multe ori. Ce a facut acum e iar aiurea mai ales dupa atata vreme nu inteleg cu ce te ajuta pe tine sa cunosti pozitiile in care el si-a tras-o cu fostele. Sfatul meu e sa te gandesti serios daca asta e omul pe care-l vrei langa tine, cu bune si cu rele!!! Offline #4 2012-01-28 13:43:35
Re: Cum sa trec peste?Next ! si cu asta am zis tot. cand cineva e potrivit pt tine, totu merge de la sine, nu exista reprosuri, exista respect. iar el nu te`a respectat. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #5 2012-01-28 13:46:40
Re: Cum sa trec peste?Omenii sunt diferiti, unii sunt mai discreti cu viata lor personala (cum esti tu), altii mai putin, nu ar trebui sa faci din asta un capat de tara. Cu siguranta el si-a inchipuit ca fiind sincer cu tine face ceva bun, ca nu are nimic de ascuns din trecutul lui, nu avea de unde sa stie ca tu o s-o iei in alt mod. Tu ai impresia ca te compara cu fostele, esti nesigura, ti-e ca nu esti la inaltime... eu asta inteleg, de vreme ce ele sunt foste si tu esti cu el, e ca si cum ai fi geloasa pe sotia lui moarta, daca ar fi vaduv... Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-28 13:55:51
Re: Cum sa trec peste?Pai nu are cum sa te ajute, numai tu poti face asta... de vreme ce la tine e nesiguranta, nu are legatura cu el Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-01-28 13:56:12) Offline #7 2012-01-28 14:04:27
Re: Cum sa trec peste?De obicei pe fete le intereseaza eu incerc sa smulg cate o barfa de la prietenul meu despre foste si el zambeste asa misterios si nu zice nimic nimic de rau in orice caz... eu sunt genul care barfeste la greu, nu pot sa tin secrete, nu pot sa-mi tin gura Offline #8 2012-01-28 14:13:59
Re: Cum sa trec peste?Oamenii nu pot anticipa ce sentimente ne vor provoca, fiindca nu toti reactionam la fel, de-asta ziceam ca depinde doar de tine Offline #9 2012-01-28 15:40:08
Re: Cum sa trec peste?In primul rand, daca a facut-o intentionat, ar trebui sa-i arati ca nu te afecteaza. Probabil, din cauza faptului ca te afecteaza, continua sa-ti povesteasca, desi stie ca i-ai spus sa nu mai vorbeasca despre relatiile din trecut. In al doilea rand, ar trebui sa-i spui sa-si ceara scuze, pentru ca te-a deranjat si mai mentioneaza-i si faptul ca tu nu stai sa-i povestesti intens si cu placere cum au fost relatiile dinainte sa fii cu el. Da, este lipsa de respect sau o face ca sa te tachineze, dar daca insista, deja exagereaza. Te afecteaza si te inteleg, dar gandeste-te si la tine. Nu-i bine sa-ti faci rau, pentru ca tu o sa suferi mai rau mai tarziu. Invata sa-l ignori. Lasa-l sa-ti vorbeasca, sa-ti povesteasca si arata-i ca nu-ti pasa. Daca intelege mesajul o sa inceteze, dar daca continua, atunci scuza-ma, dar nu are bun-simt. Offline #10 2012-01-28 21:14:58
Re: Cum sa trec peste?my-aa, dar daca de acum incolo a inteles si nu le mai aduce este absurd sa te stresezi ca a facut-o in trecut decat daca te afecteaza asa de mult si tii asa de mult ca asta sa nu se fii intamplat incat sa fie nevoie efectiv sa treci la altul cum bine a spus rose daca nu ma insel. daca nu, atunci ramai cu el, si lasa ce a spus, oricine mai greseste, nu cred totusi ca ti-a zgariat urechile pentru totdeauna si sfat: nu-ti readuce niciodata in minte ce a spus, cu cine, ce a facut, si cum arata cand povestea, cum povestea etc. mi se pare ca faci asta si cu asta ti-ai facut rau si ai adancit amintirea si suferinta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|