|
Nu esti logat.
O posibila sarcina?#1 2012-01-28 20:03:28
o posibila sarcina?Buna seara, Ultima oara a fost editat de Phoebe (2012-01-28 21:28:04) Offline #2 2012-01-28 22:15:19
Re: o posibila sarcina?a ejaculat inauntru? daca da eu zic ca sunt niste sanse considerabile, metoda calendarului nu e deloc sigura! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2012-01-29 10:01:06
Re: o posibila sarcina?va multumesc pt raspuns, da... a fost inauntru. totusi nu exista semne prevestitoare ale posibilei sarcini inainte de cele 3 saptamini de la contactul cu risc? Offline #4 2012-01-29 11:54:28
Re: o posibila sarcina?Phoebe,parerea me e ca dc tu ai CM de 26 de zile, e pozibil sa fi ovulat chiar mai devreme, k perioada luteala e de 14 zile, deci 26-14 =12. Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #5 2012-01-29 12:10:03
Re: o posibila sarcina?dimpotriva, imi doresc f mult un copilas, desi daca ar fi sa fie acum nu ar fi ceva "planificat"pt ca nu am renuntat (pina acum) la protectie (de obicei folosim prezervativul, asta a fost una din foarte putinele exceptii, sotul meu este extrem de grijuliu cu aceste aspecte si nu am riscat niciodata o sarcina nedorita). eu personal as fi in culmea fericirii sa se fi intimplat ceva acum, desi, repet, nu ne-am straduit mai deloc in sensul asta. de aceea si intreb daca imi pot da seama si pina la testul de peste 3 saptamini (de fapt 2 au mai ramas) daca am ramas sau nu insarcinata (si nu, nu am fost la baie imediat dupa). Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-29 12:21:27
Re: o posibila sarcina?Phoebe, imi cer scuze, k am inteles gresit Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #7 2012-01-29 12:40:58
Re: o posibila sarcina?multumesc, draga mea, sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti si cum imi doresc!! Offline #8 2012-01-29 22:15:14
Re: o posibila sarcina?Multumesc! asa sa fie pentru toata lumea. dupa cum isi doreste fiecare! Astept vesti bune de la tine! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #9 2012-01-30 11:07:31
Re: o posibila sarcina?
cand am ramas eu insarcinata, m-am si spalat intern dupa contact, am facut si pipi si nici nu am stat mai mult de 10 min in pat. daca am vazut ca se poate o data, fac si acum la fel . Offline #10 2012-01-30 15:46:22
Re: o posibila sarcina?Anca, stiu ce zici!Nu am zis k nu ramai, doar ca ajuta... Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #11 2012-01-30 15:58:03
Re: o posibila sarcina?multumesc, vrabiutza . cum spuneam si dincolo: nu-ti pierde speranta, cu siguranta vom fi si noi mamici. poate nu e timpul inca. trebuie sa avem rabdare si incredere. Offline #12 2012-01-31 20:55:28
Re: o posibila sarcina?buna,fetelor...sunt noua pe acest forum...eu si sotul meu ne dorim un bebe nespus de mult,incercam de 8 luni,si nimik pana acum....ultima menstruatie a fost pe 29 decembrie...pe 18 ianuarie am fost la dr si fara sa ma astept a spus ca sunt la ovulatie exact atunci,ca incepuse ovulatie cu cateva ore inainte sa fac eco...mi-a spus de nenumarate ori sa prestam in ziua cu pricina,ceea ce am si facut si mi-a dat sa iau utrogestan 200 mg 2capsule/zi.la cate zile de la contact si in acelasi timp de la ovulatie se pozitveaza un test de sarcina,in cazul cel mai fericit in care este o sarcina?? deja am facut un test in dimineata asta,dar e negativ...oare sa mai sper? Offline #13 2012-02-01 12:15:33
Re: o posibila sarcina?beeutza ai warn pt postare multipla. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|