|
Nu esti logat.
Metroanexita#1 2012-01-29 12:07:09
MetroanexitaDupa Craciun am inceput sa am f rar intepaturi la ovare , asa ca am banuit ca am racit iar dupa revelion am dat fuga la doctor.Nu a observat nimic asa ca mi-a dat in continuare tratament cu AC pt chistul de 18 mm de la ovarul drept. Offline #2 2012-01-29 12:30:55
Re: Metroanexitatrebuie sa ai putina rabdare sa-si faca efectul tratamentul, eu as fi facut si o ecografie sa fiu sigura ca e vorba de anexita Offline #3 2012-01-29 17:33:54
Re: MetroanexitaMi-a facut si ecografie.Usturimi ale ovarelor , senzatie de arsura la nivelul ovarelor si uterului... Offline #4 2012-02-07 11:27:37
Re: Metroanexitaaceasi problema am avut o si eu..si am fost la 2 controale si mi a zis k am racit..mi a dat tot un antiinflamator si mi a trecut pe moment sa dupa o sapt iar au inceput durerile .ma doare in partea drapta jos atat ..si park si spatele cate odata tot acolo in dreapta...treb sa fac un ecograf sapt asta k nu am facut...se poate sa fie cva grav? Offline #5 2012-02-07 14:39:53
Re: Metroanexitaam fost la 3 medici diferiti ,am facut tratament cu antibiotice ,m-am simtit bine 2 zile, dupa care durerile si senzatia de arsura au revenit...nu stiu ce sa mai fac!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|