|
Nu esti logat.
Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!-2#20 2012-02-01 11:15:54
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Totusi........te speli inainte unui contact sexual............plus ca a mai facut-o de mai multe ori si nu a transmis nimic............zic si eu.........ca n-o avea probleme tocmai la mine:)))) Offline #21 2012-02-01 11:18:58
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!ok..se simte ca nu ai experienta si esti tanara. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #22 2012-02-01 11:19:33
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!si tu crezi ca apa chioara te apara de boli? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2012-02-01 11:19:40
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Buna, Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2012-02-01 11:22:12) Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #24 2012-02-01 11:20:34
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!nu e vorba de ce a transmis el sau nu...poate ultima data el a luat nu a transmis....si daca a luat, iti transmite tie.... fucking perfect... Offline Publicitateloading...
#25 2012-02-01 11:34:41
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Eu nu inteleg de ce a mai intrat aici din moment ce e asa recalcitranta si nu baga in seama sfaturile voastre... Offline #26 2012-02-01 11:55:00
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Okay, deci in primul rand ma amuza unele cuvinte pe care le-ai adaugat in posturile tale. In al doilea rand, iti sugerez sa o lasi mai moale cu "...." sau "!!!", pentru ca nu este recomandat pe un forum sa se exagereze cu semnele de punctuatie. In al treilea rand, sper din suflet sa nu te deranjeze sugestia pe care ti-am facut-o si parerea pe care urmeaza sa o scriu. Offline #27 2012-02-01 12:37:16
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!
domnisoara de 15 ani, total nepregatita pentru sex, si pentru viata, te rog frumos sa nu mai vorbesti ca la usa cortului cu luis sau cu oricine altcineva si sa nu excluzi barbatii pentru ca asta se cheama discrimiare. luis ti-a dat sfaturi daca esti in stare sa le si citesti: a spus asa 1. sa folosesti prezervativ obligatoriu, 2. ca el considera ca nu esti pregatita, deci sa nu o faci asa si nu acum. in locul celor de mai sus eu nu as sta sa-ti dau exact ce doresti cand nici macar nu ne respecti, iar respectul nu se rezuma doar la a vorbii frumos, ci si la a asculta sfaturile, nu sa ne inchizi gurile, ca tu vrei 'pastila de a doua zi', si ca nu o sa iei boli ca te speli adevarul e ca daca hiv-ul, hpv-ul, hbv-ul, hepatita C, herpesul genital, sifilisul, gonoreea, clamydia si alte minuni ar fi neutralizate de apa, am trai cu totii in rai succes in viata (ma abtin sa o etichetez) pe care o incepi. Offline #28 2012-02-01 12:56:41
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Poti sa ma injuri, i dont give a f... dar Offline #29 2012-02-01 15:22:53
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!timo, ia vezi ca acum iti sare si tie domnisoara in cap ca tu esti barbat si nu ai ce cauta aici Offline #30 2012-02-01 16:25:43
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!mda, ce naiba sa mai zic, no comment fratilor............ Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2012-02-01 16:37:09
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!va chinuiti degeaba! tot pe-a ei o tine. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #32 2012-02-01 22:13:03
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Topicul asta e la misto Offline #33 2012-02-01 22:42:56
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!vai vai...privesti totul asa de artificial... imi pare rau, dar am fost ca tine... si pot vorbi din propria experienta... daca tii mortis sa faceti sex, pune-i prezervativul in bot...altfel nu o fa! si ia in considerare postul lui timo Offline #34 2012-02-02 10:25:58
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!va chinuiti degeaba sa o convingeti Ultima oara a fost editat de ionela (2012-02-02 10:26:57) Offline #35 2012-02-02 12:05:49
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!cu toate ca as putea sa primesc warn sau chiar ban nu-mi pasa.. nu stiu de ce va mai chinuiti sa-i explicati in toate felurile ca nu e bine ce face. oricum nu va baga in seama, va face tot ca ea, apoi se va intoarce si o veti auzi " nu mi-a venit menstruatia. oare sunt insarcinata? dar nu si-a dat drumu in mine... de ce nu-mi vine? " sau " ma mananca in .... si mi-a aparut ceva in zona aia, ce sa fie oare? ". astfel de copile sunt pur si simplu inconstiente, au impresia ca daca se culca cu X, se va schimba totul in viata lor, ca vor fi iubite si vor fi tratate regeste, cand ele nu pun in calcul posibilitatea ca X ala sa vrea doar sex de la ele si atat si sa le dea apoi un sut in fund cand se satura. astea sunt fetitele din ziua de azi care se considera femei. Ultima oara a fost editat de Emm (2012-02-02 12:06:42) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #36 2012-02-02 12:24:17
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!terminam cu offtopicul? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2012-02-02 13:23:33
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!
Scuze de off topic dar tot timpul am avut o nedumerire in cazul pastilei de a doua zi. Se ia una acum si una dupa 12 ore nu? Deci in total 2 pastile, dar...pastilele acelea sunt in aceasi cutie? sau trebuie sa ceri tu doua, deci sa platesti practic dublu? Ca sa intelegeti mai bine dilema mea: in cazul in care ai candida, se ia o pastila(de exemplu flucovim) e doza unica, deci se da O SINGURA pastila in cutie. Asa e si in cazul acesta? Offline #38 2012-02-02 13:45:52
Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!Normal ar fi ca farmacista sa-ti dea 2 pastile!(ar trebui sa stie clar ca trebuie 2.cu una nu faci nimic) pentru ca sa se iau una acum si una peste 12 ore! si amandoua sunt in acelasi ambalaj, un singur pret. Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea... http://deeacherry.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|