homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!-2

#20 2012-02-01 11:15:54

Nuka
New member
Inregistrat: 2012-02-01

Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!

Totusi........te speli inainte unui contact sexual............plus ca a mai facut-o de mai multe ori si nu a transmis nimic............zic si eu.........ca n-o avea probleme tocmai la mine:))))

#21 2012-02-01 11:18:58

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

lol  ok..se simte ca nu ai experienta si esti tanara.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#22 2012-02-01 11:19:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si tu crezi ca apa chioara te apara de boli?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#23 2012-02-01 11:19:40

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Buna,

Se pare ca tu nu vrei sfaturi,ci vrei ca noi sa fim de acord cu tine.
Si nu,nu avem de ce sa fim optimisti..
Mai reciteste o data sfatul lui Yoyo si nu numai.

Daca el s-ar gandi la binele tau,al vostru ,ar fi de acord cu prezervativ..faptul ca nu e si ca "nu reusesti sa-l convingi" nu da dovada decat ca nu se gandeste decat la el.
Crede-ma ca daca s-ar intampla ceva,ar da bir cu fugitii in 3 secunde.
"o fac si eu o data neprotejat"....ai cumva idee cate fete au ramas gravide asa?

"A mai facut-o de multe ori si nu a transmis nimic"...scuza-ma ca te intreb..de unde detii aceasta informatie?
de la el??

Nu e vb doar de sarcina,e vb de atatea boli pe care le poti lua...daca vrei sa intelegi bine...daca nu..iarasi bine

Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2012-02-01 11:22:12)

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#24 2012-02-01 11:20:34

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu e vorba de ce a transmis el sau nu...poate ultima data el a luat nu a transmis....si daca a luat, iti transmite tie....

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#25 2012-02-01 11:34:41

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Eu nu inteleg de ce a mai intrat aici din moment ce e asa recalcitranta si nu baga in seama sfaturile voastre...
Inainte sa iti incepi viata sexuala e absolut normal sa te INFORMEZI ce implica sexul, daca ai impresia ca e asa usor sa faci chestia asta si nu trebuie sa fi deloc precauta te insel amarnic. Tu vrei sa o faci si atat dar nu gandesti absolut deloc, sunt atatea boli pe care le poti lua si astea nu tin de igiena ci de actul in sine. Si in plus, din pacate, raman gravide femeile care nu isi doresc asta in timp ce o femeie care isi doreste un copil de mult timp pur si simplu nu are noroc.

#26 2012-02-01 11:55:00

angel4ver
New member
Inregistrat: 2012-01-27

Okay, deci in primul rand ma amuza unele cuvinte pe care le-ai adaugat in posturile tale. In al doilea rand, iti sugerez sa o lasi mai moale cu "...." sau "!!!", pentru ca nu este recomandat pe un forum sa se exagereze cu semnele de punctuatie. In al treilea rand, sper din suflet sa nu te deranjeze sugestia pe care ti-am facut-o si parerea pe care urmeaza sa o scriu.

Inainte de toate, nu se vad la analizele de sange daca esti sau nu virgina. Singurul mod prin care se poate verifica este controlul ginecologic, dar pentru ca esti virgina nu are voie sa-ti bage nimic inauntru, deci cealalta varianta ar fi ecografia. La ecografie se vede si se mentioneaza pe hartia pe care ti-o da impreuna cu fotografia, daca mai esti sau nu virgina.

Apoi, nu te baza pe "pilula de a2a zi", pentru ca esti minora si nu stiu daca ti-o da orice farmacist (dar bine, poti sa rogi un adult sa-ti dea sau poate s-au schimbat lucrurile si pot lua si minorii pilulele respective). Nu scrie nicaieri ca este obligatoriu ca la primul contact sexual sa folosesti prezervativul, aceasta fiind alegerea personala a celui care urmeaza sa faca sex sau dragoste. Gandeste-te foarte bine la pasul pe care vrei sa-l faci, pentru ca mai tarziu sa nu regreti ca prima experienta nu a fost placuta. De cat timp esti cu tipul?

Eu nu inteleg o chestie si scuza-ma ca te intreb in modul asta, dar te grabesti cumva? Orice fata inainte de prima experienta sexuala este nerabdatoare, curioasa si are acea dorinta de care ai mentionat in primul post, dar gandeste-te bine inainte sa regreti, cum ti-am spus si mai sus. Daca tine la tine sau te iubeste, sunteti de mai mult timp impreuna si va intelegeti de minune, ii poti spune sa mai astepte. Daca are rabdare si asteapta, atunci e okay tipul. Daca face figuri, atunci nu-i okay, pentru ca nu da de inteles decat opusul lol

Esti mica, din punctul meu de vedere. Faci pasul asta, pentru ca vrei tu si pentru ca simti ca esti pregatita. Nu faci pasul asta pentru ca asa-i la moda sau pentru ca te grabeste iubitul (cum sunt in cazul multor fete, daca citesti reviste pentru adolescenti, gen Bravo Girl sau Cool Girl, gasesti acolo suficiente cazuri de genul). E alegerea ta, deci iti apartine, dar e bine sa fii pregatita atat fizic cat si psihic. Prima experienta trebuie sa fie frumoasa, speciala si sa ramana o amintire placuta, pentru ca toata viata ai sa-ti aduci aminte de ea.

#27 2012-02-01 12:37:16

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Nuka a scris:

Stiu ca se ia de maxim 2 ori pe an......treaba cu sexul neprotejat va fi strict acum.........pentru ca pe la jumatatea lunii februarie o sa incep anticonceptionalele..........asa mi s-a prescris.......trebuie sa fac doar niste analize si incep sa iau..........o fac si eu odata neprotejat.........

PS. topicul meu e pentru fete/femei........valea baiete/barbate!!!...........macar daca ai da sfaturi...........sunt curioasa cate gravide ai lasat tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

domnisoara de 15 ani, total nepregatita pentru sex, si pentru viata, te rog frumos sa nu mai vorbesti ca la usa cortului cu luis sau cu oricine altcineva si sa nu excluzi barbatii pentru ca asta se cheama discrimiare. luis ti-a dat sfaturi daca esti in stare sa le si citesti: a spus asa 1. sa folosesti prezervativ obligatoriu, 2. ca el considera ca nu esti pregatita, deci sa nu o faci asa si nu acum. in locul celor de mai sus eu nu as sta sa-ti dau exact ce doresti cand nici macar nu ne respecti, iar respectul nu se rezuma doar la a vorbii frumos, ci si la a asculta sfaturile, nu sa ne inchizi gurile, ca tu vrei 'pastila de a doua zi', si ca nu o sa iei boli ca te speli rotfl adevarul e ca daca hiv-ul, hpv-ul, hbv-ul, hepatita C, herpesul genital, sifilisul, gonoreea, clamydia si alte minuni ar fi neutralizate de apa, am trai cu totii in rai rotfl succes in viata (ma abtin sa o etichetez) pe care o incepi.

#28 2012-02-01 12:56:41

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Poti sa ma injuri, i dont give a f... dar

Nu esti pregatita, o faci doar sa treci de chestia asta parca ai da bacu.
Din greseli minore se invata, nu majore. Nu zici iauitee ce prapastie maree, daca ma duc pe margine e posibil sa nu cad, oricum altii n-au cazut. Si uite asa te faci afis. Mai ai nevoie sa te maturizezi un pic. Pentru el oricum esti un premiu. El de 19 sa "arda" una de 15...hmm JAILBAIT drool

E gresit sa te grabesti acum, o sa iti para rau sau ai sa ramai cu niste "sechele" pe viitor si nu o sa-ti fie bine deloc.

#29 2012-02-01 15:22:53

Karina_
Full member

timo, ia vezi ca acum iti sare si tie domnisoara in cap ca tu esti barbat si nu ai ce cauta aici rotfl2

#30 2012-02-01 16:25:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mda, ce naiba sa mai zic, no comment fratilor............

o si vad mergand la maicasa sa ii zica ca tre sa faca avort ca la 15 ani fara parinti nu ai voie sau ca ai eruptie pe piele de naiba stie ce boala.

problema ta cea mai grava e de unde iei pastila de a doua zi??? e ca si cum te-ai arunca pe scari intentionat just for the fun of it stiind ca iti vei rupe sigur mana.

cum poti tu sa crezi ca daca te speli adio boli?? pe cuvantul meu, tu ai citit fraza asta inainte sa o scrii? tu daca etsi racita si te speli nu mai dai raceala la altii? ai idee cat de urate si nenorocite sunt bolile venerice? ai idee ce inseamna un avort? ai idee ce inseamna macar o relatie??
nu stii absolut nimic, te bucuri ca fata mare la maritat ca ai un barbat dispus sa faca sex cu tine insa nu esti in stare sa iti impui punctul de vedere si de ce? ti-e frica ca n-o sa mai faci sex? nu e singurul pe lumea asta dispus la asemenea "sacrificiu" crede-ma

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#31 2012-02-01 16:37:09

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

va chinuiti degeaba! tot pe-a ei o tine.

Nuka, nu te lua dupa ei, fa-o cum vrei! pacat de sfaturile lor ca sunt bune... si-au pierdut timpul p-aici...

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#32 2012-02-01 22:13:03

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Topicul asta e la misto lol

#33 2012-02-01 22:42:56

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

vai vai...privesti totul asa de artificial... imi pare rau, dar am fost ca tine... si pot vorbi din propria experienta... daca tii mortis sa faceti sex, pune-i prezervativul in bot...altfel nu o fa! si ia in considerare postul lui timo wink

#34 2012-02-02 10:25:58

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

va chinuiti degeaba sa o convingeti
pe ea nu o intereseaza sa-l convinga sa foloseasca prezervativul, ca doar are experienta la cei 19 ani ai sai.
ea vrea sa stie in ce conditii se poate cumpara pastila de a doua zi ( hormoni cu polonicul- asa ii zic eu), pentru ca vrea sa faca sex 50% de dragul lui, dar nu stie nici macar treburile elementare in ceea ce priveste o viata sexuala fara incidente, caci da, ele exista, chiar daca te speli dupa ce faci sex,  poti ramane insarcinata chiar daca el zice ca nu ejaculeaza in tine, si mai ales nu stie ce implica o intrerupere de sarcina, nu neaparat la 15 ani, ci procesul de recuperare, procedeul in sine, si trauma cu care ramai.
si pastilele in general se cumpara de la farmacie, in cazul pastilei de a doua zi, sunt 2, nu e doar 1( cunosc cazuri care cereau la farmacista pastila de a doua zi si aceasta ii dadea doar 1, nu ambele).
eu zic sa te mai gandesti, esti un copil, chiar daca ti-a venit menstruatia, ai timp de sex berechet, si sa stii ca ii mai placut cand o faci ca 100% vrei tu si crezi in convingerile tale.
rusinea cu dezbracatul nu stiu in ce masura ar exista daca ai avea incredere in el si l-ai iubi. sa stii ca nu se uita altfel la tine dupa sex, ca de cele mai multe ori, la varsta asta, pentru baieti, sexul e explorare si nu daruire intr-o relatie. nu generalizez, dar ei la 19 ani vor multe cuceriri bifate pe lista lor

Ultima oara a fost editat de ionela (2012-02-02 10:26:57)

#35 2012-02-02 12:05:49

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

offtopic cu toate ca as putea sa primesc warn sau chiar ban lol nu-mi pasa.. nu stiu de ce va mai chinuiti sa-i explicati in toate felurile ca nu e bine ce face. oricum nu va baga in seama, va face tot ca ea, apoi se va intoarce si o veti auzi " nu mi-a venit menstruatia. oare sunt insarcinata? dar nu si-a dat drumu in mine... de ce nu-mi vine? " sau " ma mananca in .... si mi-a aparut ceva in zona aia, ce sa fie oare? ". astfel de copile sunt pur si simplu inconstiente, au impresia ca daca se culca cu X, se va schimba totul in viata lor, ca vor fi iubite si vor fi tratate regeste, cand ele nu pun in calcul posibilitatea ca X ala sa vrea doar sex de la ele si atat si sa le dea apoi un sut in fund cand se satura. astea sunt fetitele din ziua de azi care se considera femei.

Ultima oara a fost editat de Emm (2012-02-02 12:06:42)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#36 2012-02-02 12:24:17

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

terminam cu offtopicul?
nu a mai intrat, e clar ca au deranjat-o sfaturile noastre naspa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#37 2012-02-02 13:23:33

Karina_
Full member

ionela a scris:

si pastilele in general se cumpara de la farmacie, in cazul pastilei de a doua zi, sunt 2, nu e doar 1( cunosc cazuri care cereau la farmacista pastila de a doua zi si aceasta ii dadea doar 1, nu ambele).

Scuze de off topic dar tot timpul am avut o nedumerire in cazul pastilei de a doua zi. Se ia una acum si una dupa 12 ore nu? Deci in total 2 pastile, dar...pastilele acelea sunt in aceasi cutie? sau trebuie sa ceri tu doua, deci sa platesti practic dublu? Ca sa intelegeti mai bine dilema mea: in cazul in care ai candida, se ia o pastila(de exemplu flucovim) e doza unica, deci se da O SINGURA pastila in cutie. Asa e si in cazul acesta?

#38 2012-02-02 13:45:52

Deeea.Cherry
Full member
Inregistrat: 2010-02-19

Normal ar fi ca farmacista sa-ti dea 2 pastile!(ar trebui sa stie clar ca trebuie 2.cu una nu faci nimic) pentru ca sa se iau una acum si una peste 12 ore! si amandoua sunt in acelasi ambalaj, un singur pret.

Poarta-te frumos cu Ea...E prea mica si nu stie ce vrea...spune-i Da cand spune Nu..Cand zambeste zambeste-i si tu..Cand greseste nu o certa..Ca e prea mica nu stie ce vrea...hjarta par hjarta
http://deeacherry.blogspot.com/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.