|
Nu esti logat.
Medicamentele in sarcina#1 2012-02-02 09:37:32
medicamentele in sarcinaBuna ziua! Offline #2 2012-02-02 09:39:39
Re: medicamentele in sarcinadaca zici ca ai luat pastilele in primele 2 saptamani, nu pun probleme; gandeste-te ca tu probabil ai ovulat la mijlocul ciclului, deci de la ziua 14 incolo, dupa ce ai terminat tratamentul, iar ovulului fecundat i-a mai luat cateva zile sa se implanteze in uter si sa inceapa sa se hraneasca prin intermediul tau. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-02-02 09:46:19
Re: medicamentele in sarcinamilgamma, gabagamma si acele 2 pastile de carbamazepina le-am luat in primele 2 saptamani, poate 2 si jumatate, la ce dureri faciale aveam, nu m-am gandit o clipa ca raman insarcinata, aveam infertilitate secundara, dar totusi ovulul nu a fost afectat de aceste medicamente, chiar daca s-a implantat mai tarziu, baza lui genetica nu a fost afectata? Offline #4 2012-02-02 13:01:51
Re: medicamentele in sarcina
aceste medicamente nu au darul de a afecta baza genetica a ovulului si dezvoltarea normala a produsului de conceptie, eventual. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2012-02-02 15:06:03
Re: medicamentele in sarcinaSunt programata peste cateva zile la triplutest+eco, sper ca acolo sa se vada clar daca sunt defecte de tub neural, sau malformatii, imi doresc sa fie totul bine, imi doresc de ani buni acest copil, raspunsurile voastre m-au mai incurajat, sper sa ma linistesc si sa trec cu bine de zilele si noptile nedormite de atatea griji. Va multumesc! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|