|
Nu esti logat.
Interactiuni tratamente...#1 2012-02-02 13:51:14
Interactiuni tratamente...Buna, am mare nelamurire(adica mai multe): Offline #2 2012-02-02 13:55:56
Re: Interactiuni tratamente...contactele sexuale nu sunt indicate in timpul tratamentelor locale, pt a lasa zona sa se vindece; in plus, dupa cum scrie si pe prospect, ovulele ataca latexul, putand provoca gaurirea prezervativului. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-02-02 14:09:58
Re: Interactiuni tratamente...Aha...mi-a dat asa sa fie tratamentul...Deci ar cam trebuii sa merg la alt medic...sa imi fac un control mai amanuntit. Din ce am citit eu eroziunile acestea ale colului sunt datorate infectiilor,etc. ideea este ca am avut pana cum un singur partener si din cate stiu eu nu prezenta nici o BTS(am facut analize inate de nunta). De unde puteam sa ma aleg cu acesta eroziune? ms mult Offline #4 2012-02-02 14:13:18
Re: Interactiuni tratamente...nu toate infectiile sunt bts-uri; poate fi o dereglare de flora, o candida netratata la timp, o infectie cu coci, cu bacterii etc etc; doar o cultura iti va spune exact ce a cauzat infectia care a dus la inflamatie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-02-02 14:31:32
Re: Interactiuni tratamente...multumesc mult yoyolina de raspunsuri, deci tre sa ia o cultura si sa examineze exact. Oricum alceva nu putea sa-mi mai fac(colposcopie si echografie, mi-a facut:)). inca ceva:) medicul mi-a recomandat,ca metoda de contraceptie(pana acum am folosit pilule), inel vaginal, dar presupun ca trebuie sa-mi rezolv prima data aceasta problema si dupa sa-l folosesc. Ms inca o data:) Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-02 14:35:43
Re: Interactiuni tratamente...da, ai dreptate; mai intai asigura-te ca nu mai ai nimic, si abia apoi incepe sa folosesti inelul, avand in vedere ca e un dispozitiv intravaginal. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-02-02 14:44:24
Re: Interactiuni tratamente...Inca ceva(scuze daca sunt stresanta): Ar trebuii sa ma ingrijorez din cauza raportului sexual care l-am avut? poate afecta ceva? Offline #8 2012-02-02 14:47:29
Re: Interactiuni tratamente...nu, a fost unul singur, doar n-ai facut-o zilnic. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|