homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metrosexualitatea

#1 2012-02-02 14:08:34

7 7 7
New member
Inregistrat: 2010-04-23

Metrosexualitatea

Metrosexualitatea, un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se referă la o subcultură a bărbatilor de orice orientare sexuală care au un simt estetic puternic si sunt preocupati de aparenta lor, mai ales ?n domeniul modei.

Metrosexualitatea ca identitate bărbătească a devenit din ce ?n ce mai pronuntată ?n anii 1990 si anii 2000, si poate fi văzută ca o ?mpotrivire la rolului de gen stereotipic si traditional masculin.

Termenul "metrosexual" este format din cuvintele "metro", de la cuv?ntul "metropolitan" (urban) si "sexual". Deci seamănă cu termene precum "homosexual", "bisexual" si "heterosexual", care se referă la orientări sexuale, termenul metrosexual nu are nimic ?n comun cu orientarea sexuală.

V-ar surade un asa prieten fetelor dragutelor? ;wink big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

#2 2012-02-02 14:11:39

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Metrosexualitatea

nu, nu vreau un prieten care sa vina cu mine la cosmetica, manichiura, sa stea mai mult decat mine in magazinele cu haine, sa stea dimineata zeci de minute sa se aranjeze, parfumeze etc etc; e de ajuns sa fie ingrijit, curat; moderatia e buna in toate smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-02 14:23:32

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

yoyolina a scris:

nu, nu vreau un prieten care sa vina cu mine la cosmetica, manichiura, sa stea mai mult decat mine in magazinele cu haine, sa stea dimineata zeci de minute sa se aranjeze, parfumeze etc etc; e de ajuns sa fie ingrijit, curat; moderatia e buna in toate smile

subscriu!

am un asfel de coleg, care si-a scos intr-o zi, la scoala, la ora, crema si s-a dat pe maini. prea  va pt mine tongue

bebe V., soarele si luna

#4 2012-02-02 15:12:44

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

rotfl2 chiar ca, nici mie nu mi-ar placea ca un barbat sa se aranjeze mai mult decat mine

#5 2012-02-02 18:05:39

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Imagine this:

-Fata! Eu cred ca bag divort!
-De ce, fata?
-Pai cum, m-a tinut 3 ore sa se uite la niste haine si n-a luat nimic. Apoi m-a luat cu el la salon si-am stat 2ore!! Eram moarta de plictiseala  grater
-Vai fata, si-al meu a stat ieri 1h la cosmetica and co. Sa divortez si eu?!

Brr..s-a intors lumea cu  bebe (fundu') in sus?!

Neah, barbatul care e gata in 5minute, uraste sa stea la shopping cu iubita mai mult de 15min, isi arunca sosetele peste tot and co ..sunt manly things and thus represents us. Si asta ne face mai speciali hjarta (Vai cat ma iubesc..NOT lol )

Publicitate

loading...

#6 2012-02-02 18:06:46

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

cunosc si eu un astfel de caz si cum romanu' e roman lol am crezut ca baiatul e gay! dar surpriza...e logodit si urmeaza sa se insoare in vara si-si iubeste mult partenera, dar nu pot trece cu vederea peste faptul ca este mult prea aranjat si uneori are niste gesturi de...gay.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#7 2012-02-03 11:59:50

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

sau cu balsamul de buze rotfl si unghiile atat de pilite ca sa fie lucioase incat arata de-a dreptul hidos rotfl

#8 2012-02-03 15:53:01

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

mi se pare ca barbatul isi pierde din specificul sau....barbatia lui... si deranjeaza foarte tare asta...pe mine, cel putin. + ca e neplacut ochiului ca se vede, neplacuta imaginea asupra lui ...neplacute altele (nu stiu n-am cunoscut nici unul...ca sa stiu cate ore sta sa se imbrace si etc)

daca nu are farmecul barbatului de a fi mai dur, rece, barbat pe romaneste, nu stiu cum sa explic...sensibilitatea unui metrosexual nu ajuta deloc , in cazul meu si nu ma atrag deloc ....

api, mie ce-mi mai revine sa fac?

#9 2012-02-03 21:36:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

De acord cu yoyo!
Mie imi place ca la noi in cuplu sa se vada clar care-i femeia si care-i barbatul.

Prietenul meu are un amic care se penseaza, da nu asa 2-3 fire la radacina nasului, ci conturate ca lumea, femeieste lol In rest nu are un aspect prea preocupat de aspectul exterior, nu prea sa acorde o importanta prea mare hainelor (cel putin nu pare, poate ca el se straduieste lol  ), mai umbla si nebarberit, asa ca sprancenele alea pur si simplu nu se incadreaza in "peisaj".

Si tot in categoria metrosexualitatii mi se pare si epilarea la barbati, care nu-mi place deloc.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#10 2012-02-03 22:15:24

SoarecuDinti
New member
Inregistrat: 2011-11-19

Sunt de acord ca barbatii sa se penseze ("monosprancenele" sunt cele mai dezgustatoare )sa foloseasca o crema de maini&corp ,un balsam de buze dar cam atat .
Intotdeauna ce este prea mult strica.

#11 2012-02-03 23:09:16

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

S-a mai discutat undeva despre asta,si ce am spus atunci,spun si acum:imi plac barbatii ingrijiti,in limitele aferente ingrijirii unui BARBAT,nu a unei papusi masculine.
Pai cum facem,ne facem program  de epilat amandoi,ne inchidem in baie,si incep si da-i din cap pana in picioare;program de pensat;program de cremuit;de coafat,etc. NU,nu imi plac astfel de barbati,nu imi place sa vad un barbat epilat pe picioare si cremuit,de ii stralucesc picioarele mai tare ca ale mele,nu imi place sa vad un barbat perfect pensat(sunt de acord doar cu pensatul intre sprancne,incat sa nu fie monospranceana),etc.
Mie personal,un astfel de barbat imi da impresia unui om care nu are o ocupatie(si inca sunt finuta,ca nu vreau sa spun alte pareri pe un forum public),experimentez diferite stari cand vad un barbat asa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.