|
Nu esti logat.
Sunt asa speriata..in vagin..-2#20 2012-02-18 19:56:54
Re: Sunt asa speriata..in vagin..fetelor am si eu nevoie de o parere. in noiembrie sau decembrie am fost ultima data la ginecologie. mi-a zis doar ca am ovarele cam marite de la vreo anexita, lucru pe care il stiam. din ianuarie, de pe 19 am inceput sa imi iau temperatura bazala pentru ca imi doresc un bebe. tot din ianuarie imi analizez si colul. aici este si problema. simt pe col niste bubite, ca niste negi, unii mai micuti, altii un pic mai mari. ce poate fi? am tot citit pe internet si imi este ft frica de vreo infectie cu hpv. acum aproximativ un an mi-am facut hpv-ul si mi-a iesit 84. apoi am facut papanicolaul o data si a iesit ok. trebuia sa il mai repet o data dar nu am facut-o. tot pe net am citit si despre chisturile naboth. saptamana viitoare o sa merg la medic pentru ca mi-a intarziat si menstruatia. voi ce credeti? sunt ft speriata "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline #21 2012-02-18 21:47:36
Re: Sunt asa speriata..in vagin..lavy, lasa colul in pace, nu-l tot atinge. Offline #22 2012-02-21 12:57:27
Re: Sunt asa speriata..in vagin..Am fost azi la clinica micomi pt recoltare papanicolau. Nu am reusit sa obtin si o consultatie:( am intrebat-o pe asistenta care mi-a facut recoltarea cum se vede colul si mi-a zis ca se vede ok cu ochiul liber. Daca e ceva crescut pe el probabil ca se vedea. Sau nu? Rezultatul la paps il iau cam in 2 saptamani. Probabil atunci imi voi face si progamare pt interpretare si consult. Uratii tot nu au venit, iar ultimul test , facut de dimineata a fost negativ... Offf, m- am saturat "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|