|
Nu esti logat.
Pt doctoressa#1 2012-02-02 23:18:04
pt doctoressaam o problema. luna trecuta nu stiu ce am facut dar nu sunt sigura ca am luat corect pastilele de yasmin. de aceea pentru siguranta in primele 7 zile de la reluarea pastilelor amhotarat sa folosim prezervativ. din pacate in a 5 zi s-a rupt. am luat postinor. o pastila si urmeaza a doua. nu stiu ce sa fac sa intrerup yasmin sau sa le iau in continuare? daca le iau in continuare dupa cat timp sunt protejata? din ce am citit se pare ca trebuie sa intrerup si sa le reiau in prima zi de menstruatie. nu sunt lamurita asa ca va rog sa ma sfatuiti. multumesc Offline #2 2012-02-03 00:15:55
Re: pt doctoressaia si pastila nr 2 de la Postinor apoi ia pastilele in continuare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si protejeaza-te suplimentar 7 zile, cat inghiti corect 7 pastilute When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2012-02-03 19:11:01
Re: pt doctoressa^ exact daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|