|
Nu esti logat.
Lipsa mentruatiei#1 2012-02-04 11:52:06
Lipsa mentruatieiBuna, Offline #2 2012-02-04 12:23:57
Re: Lipsa mentruatieielizz eu zic asa: cum era menstruatia ta inainte de a administra karissa? si daca ti-au fost prescrise de vreun medic sau le-ai luat de capul tau. motivele pentru care esti 'total impotriva anticonceptionalelor' nu sunt valide: nu ai cum sa te ingrasi de la pastile DUPA intreruperea lor, iar daca intrerupi este normal ca primele luni (pana la vreo 3 luni) sa se poata deregla menstra, dar nu ramane asa! dereglarile tale sunt cauzate de altceva, nu te-ai dereglat de la karissa. cand le-ai intrerupt? si din octombrie pana-n februarie sunt 4 luni, nu 5. asta daca ultima data ti-a venit chiar la inceoutul lunii octombrie. altfel sunt vreo 3. duphastonul induce menstra si atat. daca iei luna asta, o sa-ti vina din cauza lui, iar cand vei inceta sa mai iei nu vei mai avea mentruatie din nou. duphastonul asa se da: sa-ti vina luna asta si sa incepi sa iei pastile, ca sa-ti vina si lunile urmatoare si sa scada chistul. daca nu iei pastile dupa el, cred ca-l iei cam degeaba. si nu poti lua duphaston luna de luna. Offline #3 2012-02-04 13:52:41
Re: Lipsa mentruatieiAm ajuns sa administrez Karissa in urma unui control ginecologic (eco, papanicolau), din aceleasi considerente: mentruatie neregulata, mici chisturi. Le-am luat din februarie 2010 pana in ianuarie 2011 fara probleme. Am vrut sa fac o pauza si intre timp au intervenit multe schimbari in viata mea, drept urmare am ajuns in punctul in care sunt, cu probleme destul de mari. Offline #4 2012-02-05 09:29:14
Re: Lipsa mentruatieiSpuneti-mi, va rog frumos, cum este mai ok: Offline #5 2012-02-05 10:26:47
Re: Lipsa mentruatieieu zic mai bine Mercilon, oricum nici Duphaston nu regleaza nimic, tot o sangerare de privatie provoaca, nu-l mai iei, nu-ti mai vine menstra Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-05 15:38:17
Re: Lipsa mentruatieida, elizz, asta spuneam sa iei duphaston si cand iti vine sa incepi contraceptivele care sunt si pentru chist nu doar ca sa ai menstruatie (si da sa nu-ti vina 3-4 luni este destul cat sa mergi la medic spuneam doar ca nu-mi ieseau 5 si poate sarisei tu o informatie). eu zic ca nu trebuia nici sa le intrerupi fara sa faci ecografie sa arate clar acolo ca nu mai aveai chistuletele acelea vezi ca acum ai unul mai mare. Offline #7 2012-02-06 06:50:28
Re: Lipsa mentruatieiNu, de acele "chistulete" mi s-a spus in repetate randuri ca m-as fi nascut cu ele si le voi avea mereu. Iar cel de 21-22mm a rezultat din lipsa menstruatiei, dar acesta ar trebui sa dispara odata cu mentra regulata. Oricum, asta voi vedea in urma altor analize programate pentru luna iunie. Offline #8 2012-02-08 06:55:17
Re: Lipsa mentruatieiSalut again! Offline #9 2012-02-08 10:22:49
Re: Lipsa mentruatieiBUna ziua, Offline #10 2012-02-08 10:34:45
Re: Lipsa mentruatieidaca testul a fost facut corect (cu prima urina de dimineata, concentrata) si a aratat negativ, inseamna ca nu e sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-02-08 10:41:45
Re: Lipsa mentruatieiMultumesc. testele le-am facut corect, conform instructiunilor. sper sa fie doar o dereglare in urma factorilor descrisi mai sus. ma streseaza gandul de o sarcina extrauterina. dar am inteles ca trebuie sa apara doua liniute si in acest caz. astept sa se faca marti si sper sa ma linistesc. Offline #12 2012-02-08 10:44:20
Re: Lipsa mentruatieidaca ar fi extrauterina de o luna si ceva, crede-ma ca ai simti-o... si nu intr-un mod tocmai placut. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-02-09 10:37:44
Re: Lipsa mentruatieiMultumesc de raspuns. am gasit astazi un cabinet unde mi-au facut ecografie genitala. uterul e gol (la peste 5 saptamani de la contactul cu risc mi-a spus ca trebuia sa se vada bine), mi-a spus d-na doctor ca am un chist pe ovarul drept (de emotii n-am retinut daca de 2 mm sau 2 cm...) si mi-a dat duphaston pentru 3 zile si sa astept menstruatia. sper sa fie ok in final si sa nu fie totusi vorba de sarcina. e ok lipsa sau intarzierea menstruatiei in urma celor scrise in acest mesaj si in cel de ieri? sa mai merg marti si la celalalt cabinet unde facusem prima data programare? sau sa ma linistesc? multumesc Ultima oara a fost editat de xyz29 (2012-02-09 11:30:56) Offline #14 2012-02-09 14:49:08
Re: Lipsa mentruatieichisturile au si efectul asta eu zic sa mergi si marti, in mod normal ar fi trebuit sa-ti spuna ce fel de chist este, daca trebuie eliminat, daca se va elimina singur, ce tratament ar trebui sa iei pt el; faptul ca iei duphaston acum e ok, iti va veni menstra luna asta, dar luna viitoare ce faci? si peste 2 luni? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-02-09 16:04:12
Re: Lipsa mentruatieiMultumesc mult. sunteti foarte prompta si draguta. mi-a spus ca e un chist care se elimina singur si ca n-ar trebui sa fac acum niciun tratament. in august oricum nu era...ma duc si la controlul de marti. o zi frumoasa sa aveti. Offline #16 2012-02-10 07:26:14
Re: Lipsa mentruatieiRevin si va stresez cu intrebarea mea despre Siofor. Offline #17 2012-02-10 09:27:48
Re: Lipsa mentruatieiAm cautat pe net prospectul si spune ca la inceputul tratamentului pot aparea asa simptome gastro-intestinale cum sunt greata, varsataturi,dureri abdominale diaree si gust metalic. Two souls don't find each other by simple accident Offline #18 2012-02-11 12:30:27
Re: Lipsa mentruatieiBuna. Am si eu o mica problema. Am luat anticonceptionale 7 ani si jumatate. Anul trecut in aprilie impreuna cu sotul am hotarat sa intrerup pastilele ca sa facem si noi un bebe. In cei 7 ani am facut o pauza de 3 luni. In momentul in care am renuntat la pastile menstruatia nu mi-a mai venit timp de 3-4 luni. Ingrijorata ca insarcinata nu eram am fost la doctor. Mi-a spus ca am anexita si sa fac tratamentul cu duphaston timp de 3 luni. Cat timp am facut tratamentul mi-a venit menstruatia, dar acum s-au facut 4 luni si tot nimica ( nici menstruatie si nici sarcina). Am fost iar la ginecolog, acum mi-a dat tratament cu cefort injectabil IV 5 zile plus diclofenac 2 pastile/zi. Am terminat tratamentul de 2 saptamani, merg pe 3 si menstruatia tot nu apare. Am sunat la doctor mi-a spus sa iau iarasi dicloenac ina 7 zile , doua pastile pe zi. Ce pot sa mai fac? Macar mi-au mai trecut durerile de ovare si cap. Ce puteti sa ma sfatuiti? va multumesc. Offline #19 2012-02-11 16:42:14
Re: Lipsa mentruatieiSa termini tratamentul ce ti l-ai inceput si apoi daca tot nimic,sa te duci la medic pentru o consultatie si un echograf,macar vei vedea daca ai endometrul ingrosat sau nu,daca menstra este pe vine sau nu,sau daca ai doamne fereste ceva la ovare Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|