homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DIsneyland Paris

#1 2012-02-06 17:42:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

DIsneyland Paris

Am hotarat sa facem o excursie de 2 nopti /3 zile cu avionul in care s avizitam si PArisul si Disneylandul. Si nu cu bilet prin agentie ci ep comnt propriu. Astept orice informatie , daca a mai fost cineva , preturi la bilete de intrare in parc, cu ce mijloc de transport se ajunge cel mai ieftin si ok de la aeroport in centru apoi in Disneyland, eventual cazari ieftine in Paris...

#2 2012-02-07 12:37:12

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: DIsneyland Paris

da, da, si pe mine m-ar interesa, daca e cineva care ne poate da mai multe informatii...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#3 2012-02-07 13:12:28

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Claudia, eu la disney nu am ajuns, dar in Paris am fost de cateva ori. Asa, in mare (nu am prea multe informatii de la tine):
Daca aterizati pe Beauvais, luati o cursa care face leg intre aeroport si oras (in zona noua La Defance). Pretul cursei e de 15 euro/persoana. Alternativa nu prea ai, decat taxi, dar costa mai mult. Va lasa la Palatul Congresului, de unde puteti sa luati metroul/RER spre unde o sa va cazati.
Daca aterizati pe Charles de Gaulle, e mult mai simplu, va duce RER'ul (RER asta este un fel de tren/metrou), intr'o retea f bine dezvoltata si cu care poti sa ajungi oriunde in Paris.
De indata ce v'ati cazat, bla bla, luati tot RER (dupa cum scrie pe siteul lor "Simply take the RER B regional train* to Ch?telet-les-Halles, then change onto the RER A, which will take you straight to Disneyland? Paris (Marne-la-Vall?e/Chessy station), just a 2-minute walk from the Parks.
*RER tickets must be purchased at your own expense. For more information, please visit www.ratp.fr")
Biletul pentru RER variaza de la 1.7 la 4 euro, in functie de zona in care trebuie sa ajungeti (aveti grija sa nu luati bilet de 1.7 euro din zona x, de exemplu, daca pe harta vedeti ca trebuie sa iesiti in zona 1), pentru ca nu o sa puteti iesi (la ei se baga "biletul" si la intrare si la iesire) deci intrebati inainte sa luati biletele sau luati un pass pentru 3 zile, pentru orice mijloace de transport).
Cu cazarea, in afara ca v'as recomanda sa luati cat mai "la periferie", nu am ce recomandare sa fac. Avand in vedere ca o sa folositi RER A(dupa cum vad in ce scrie pe site la cei de la disney), v'as recomanda sa luati cazare in zona 4. Asta e cam la o ora de zona 1 (unde sunt turnul si celelalte atractii). Dar aici depinde ce anume vreti sa vizitati (3 zile mi se pare putin si pentru. Paris si pentru disney).
Preturi bilete: cred ca aici http://offers.disneylandparis.co.uk/index.xhtml .

#4 2012-02-07 13:42:29

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

In Paris e foarte aiurea cu cazarea, trebuie sa iti cauti din timp, pentru ca sunt foarte scumpe si in plus, acolo nu poti merge ca la Mamaia, asteptand ca cineva sa te abordeze in gara "vreti cazare ieftina?" :
biletul de avion dus intors vezi cat costa pe blue air sau wizz air (am vazut si bilete de 20-30 euro), aeroportul unde aterizeaza este Beauvais (sau poti prin Tarom sa mergi pana la Charles de Gaule, care e chiar in Paris, dar e scump biletul). De la Beauvais pana in Paris sunt autocare (nu stiu orarul) iar pretul este de 13 euro (sunt cativa km buni pana acolo). Trebuie sa stii ca Parisul are 6 zone circulare unde 1 este zona centrala s.m.d. (este o harta a Parisului).  Disneyland este in zona 5 la periferia orasului. La Disneyland ajungi cu RER A, e un fel de metrou mai rapid. Preturile in Paris la bilete de autobuz, tramvai, metrou sunt la fel, o calatorie(ptr o persoana) in zona centrala te costa 1,7 Euro sau poti sa-ti iei 10 calatorii cu 12 Euro. Preturile difera in functie de zona, spre exemplu daca margi in zona 5 din zona 1 te costa mult mai mult, undeva la 6-7 euro de persoana. Poti sa-ti faci abonament de o zi care costa intre 6.10 si 17.30 euro in functie de nr de zone, sau abonament saptamanal ce costa aprox 16-44 Euro la fel in functie de nr de zone. Parcul Disneyland este compus din 2 parcuri. Intrarea in parcul Disneyland costa 50-60 euro de persoana si include cate o intrare in fiecare parc. Spre exemplu intrii intr-un parc intr-o zi si in celalat parc in alta zi cu acelasi bilet. Biletul il iei la pret fix, nu poti sa platesti mai putin (daca vrei sa intrii doar intr-un parc). Cazarea in Paris e destul de scumpa, stiu ca la hotel ibis costa 59 euro pe noapte, dar e posibil sa gasesti si mai ieftin daca iti cauti din timp. Oricum fara cateva sute de euro nu ai ce cauta in Paris, chiar si fara agentie e scump smile

Recomandarea mea finala e sa nu mergi iarna, ca nu ai ce vedea frumos pe acolo, si in plus mai e si frig al naibii. Primavara-vara e de mers acolo daca vrei sa simti intr-adevar ca esti in Paris smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2012-02-07 19:39:14

claudia78
Insomniac member

noi vrem sa mergem in luna mai,mai exact in 11-13 mai. Avem la dispozitie cu drum cu tot in jur de 1000 euro , maxiiim 1200.

Publicitate

loading...

#6 2012-02-07 21:30:28

hai_faiv
Hero member

trebuie sa iti iei biletele de avion dinainte, la wizzair am vazut ca pretul pentru 21 Mai e 169 lei de persoana, dus. In alte zile sunt de la 50 euro in sus. daca iti iei inainte cu 1-2 saptamani, slabe sanse sa gasesti sub 100 euro.
Trebuie sa fiti atenti si la un hotel/motel pentru cazare. In rest nu ar fi problema cu banii.. Transport si cazare, ca mancarea e ca la noi (putin mai scumpa), sunt tot felul de hipermarketuri si bacanii, nu e nevoie sa mancati la restaurant

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#7 2012-02-08 11:15:32

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

claudia78 a scris:

noi vrem sa mergem in luna mai,mai exact in 11-13 mai. Avem la dispozitie cu drum cu tot in jur de 1000 euro , maxiiim 1200.

Claudia, la wizz avionul pleaca la 12:50 din Buc (nu stiu exact de unde pleci tu). Ajungi acolo la 16 si ceva, apoi mai faci o ora si un pic pana in Paris, pana ajungeti la hotel, pana va cazati, bla bla, deja se face 19 si gata ziua. Mai ramane o zi (12 mai?!) completa, pentru ca pe 13 trebuie sa luati bus-ul spre aeroport cu 3 ore inainte de ora zborului (asa sunt programate cursele), deci si ziua de 13 e cam compromisa. Eu as mai amana pana as avea mai multe zile libere, e pacat sa faceti pe fuga si sa cheltuiti atatia bani (gandeste'te ca avionul+bus-ul de la/catre aeroport le platiti oricum si daca stati 2 zile si daca stati o sapt).

Ultima oara a fost editat de tantosica (2012-02-08 11:16:15)

#8 2012-02-08 17:01:42

claudia78
Insomniac member

din Budapesta vrem sa plecam tanto

#9 2012-02-08 22:18:25

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

noi am fost acum 4 ani si ceva in paris, in luna de miere, am stat 1sapt , am vizitat destule dar tot au mai ramas...de stat am stat la un  hotel mai spre periferie ca sa zic asa : imi scapa numele si tot am platit in jur de 40 euro parca....
la disneyland parca in jur de 50 euro numai pt un parc, dar na de atunci e ceva....

in rest, mancare gasesti peste tot, inclusiv in supermarketuri, te costa mult intrarile peste tot, transportul, dar eu una zic ca se merita cu varf si indesat, noi acum asteptam sa mai creasca pitica, sa mai mergem si cu ea, normal ca pt disneyland, acum avem avantajul ca avem unde sta( o colega de fac s-a stabilit la paris si si-a luat si un apart destul de mare).

9 ani de copilarie ....

#10 2012-02-08 22:32:31

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Recomand Hotel Etap pentru cazare ( sunt prin tot Parisul si raportul calitate-pret e okey; nu e de lux dar e curat) si sa va uitati sa fie cat mai aproape de o gura de metrou ca sa puteti ajunge usor peste tot.

Dar te sfatuiesc si eu cu tzantzo, nu faceti treaba asta in 3 zile...ai nevoie de cel putin 5zile ca sa apuci sa vezi obiectivele importante + o zi intreaga la Disney. E pacat sa mergi asa pe fuga pana acolo...

#11 2012-02-09 14:55:25

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

summer  :x...aseara m-am chinuti cu al meu sa ne aducem aminte la ce hotel am stat, a fost imposibil, al meu zicea formula 1, eu zic,, nu ca alea au baia pe hol,, ii zic ceva intre formula 1 si ibis, si asta era , etap...offf, a fost super bine mai ales ca noi veneam seara tarziu in camera, toata ziua colindam cat ne tineau picioarele...

iar eu una pt disney as recomanda 2 zile, noi la 10 si un pic dimineata eram acolo, am iesit dupa 17 si nu am apucat sa vedem tot, si era septembrie, erau cozi peste tot dar am inteles ca in vara erau mult mai mari, nu am fost la studiourile disney, ca nu am mai apucat, de aia astept sa-mi creasca cophila sa o duc acolo si noi cu ea, eu pe bune cand am intrat acolo si ep toata periaoda cat am stat m-am simtit copil la propriu, mereu imi aduc aminte cu placere de aceaa zi superba sin viata mea

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-02-09 14:57:55)

9 ani de copilarie ....

#12 2012-02-09 15:17:02

hai_faiv
Hero member

eu la ibis am stat cand am fost si era ok smile pretul l-am zis mai sus
le: totusi, noua mea escapada la Paris vreau sa fie de 1 luna de zile. Am gasit tot felul de anunturi precum ca sunt de inchiriat apartamente intregi sau macar o camera intr-un apartament cu 500 euro. Pt o luna in Paris zic ca e super oferta. si de mancare iti trebuie bani putini... Ar fi si asta o solutie pentru tine claudia, de banii cat dai pe 2-3 nopti la hotel cu iubi, mai bine stai 1-2 saptamani smile

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-02-09 15:20:05)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.