|
Nu esti logat.
Frisoanele in sarcina#1 2012-02-06 20:39:20
frisoanele in sarcinaCe parere aveti despre frisoanele in sarcina? M-au apucat azi noapte si chiar la inceputul sarcinii. Offline #2 2012-02-06 20:42:08
Re: frisoanele in sarcinaDin cate stiu eu nu este bine sa apara febra si frisoane in timpul sarcinii,poate fi vorba de o infectie in organism,eu zic,pentru linistea ta sa consulti un medic,uite un site http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/simp … 13388.html Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-02-06 20:47:20
Re: frisoanele in sarcinaNu am temperatura, sub nici o forma doar ca ma ia cu frig, apoi transpir. Offline #4 2012-02-06 21:04:49
Re: frisoanele in sarcinaFrisonul este un raspuns la organimului la frig sau la senzatia de frig, prin tremuraturi inegale si neregulate, cu caracter progresiv, care cuprind tot corpul si devin foarte puternice. Apare fiziologic atunci cand temperatura mediului este scazuta si corpul incearca sa produca mai multa caldura. Este un raspuns reflex ce consta in contractii repetate ale muschilor scheletici si a celor din jurul organelor vitale, prin care organismul urmareste sa-si creasca temperatura. Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-02-06 21:12:30
Re: frisoanele in sarcinaMultumesc pentru tot ce mi-ai transmis, ma gandesc ca am lasat usa un pic deschisa la dormitor, insa mai stiam ca frisoanele pe langa multe alte cauze, pot aparea si din cauza anesteziilor anterioare(mai ales cele dentare, ca am destule). Toate cele bune Johanne12. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-06 21:40:38
Re: frisoanele in sarcinamultumesc,de asemenea si tie si te rog sa ai grija cu sarcina si anesteziile ca nu sunt deloc bune acum pentru tine.Multa multa sanatate Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|