|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma!!!#1 2012-02-07 12:37:33
va rog ajutati-ma!!!Sunt cu prietenul meu impreuna de 5 ani. Ne iubim mult, nu am avut certuri care sa ne tina suparati mai mult de cateva ore. Stam in aceeasi casa de 4 ani. De acum vreo 6 luni mi s-a parut ceva schimbat la el, adik statea mereu la laptop, nu mai auzea ce-i vorbesc era f atent acolo. Si mai mult vorbea cu un prieten pe mess mai mereu. Il tot intrebam ce ai de vb atata cu el?? Era un tip pe care eu nu-l cunosteam, dar intre timp mi-a facut cunostinta cu el!! Mai mult intr-o seara l-am prin uitandu-se pe niste siteuri deocheate, si chiar avea cont acolo, acum 2 seri am citit o discutie intre el si un baiat cum sa-si dea intalnire in seara aceea!! Atunci am ramas fara cuvinte era sa cad jos sa lesin!!!! Dubiile mele ca el umbla cu barbati s-au adeverit in seara aceea si am simtiti cum cade cerul peste mine!!! Nu am cu cine sa vb , mi-e rusine sa spun prietenilor!!!! Nu stiu ce sa ma mai fac, va rog din suflet ajutati-ma , ce e de facut!!! Offline #2 2012-02-07 12:44:55
Re: va rog ajutati-ma!!!pai lamureste-ne mai intai ce fel de site-uri "deocheate" erau... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2012-02-07 12:45:47
Re: va rog ajutati-ma!!!ProFUNDa problema.. Offline #4 2012-02-07 12:52:57
Re: va rog ajutati-ma!!!da se ascundea mereu de mine, cand vorbea cu acel "amic", si acum 2 seri am citit in histrory un mesaj cu un barbat avea poza in chiloti, si si-au dat intalnire la un hotel , de atunci din seara aia am inceput sa fac legaturi cu lucruri care mi le-am amintiti din ultimele luni, gen ca intr-o seara cand a venit acaa si l-am sarutat mirosea pe a parfum de barbat in jurul gurii, si multe altele...sunt disperata credeti-ma nu-mi vine sa cred...si cui sa spun ( sunt distrusa psihic...si da il banuiesc ca este bisexual : Ultima oara a fost editat de zoridezi (2012-02-07 12:54:07) Offline #5 2012-02-07 12:54:31
Re: va rog ajutati-ma!!!tanto daca mesajul lui zoridezi n-ar suna atat de...alarmant, m-as lehai cu mai multe paranteze dupa cele doua puncte...dar ma abtin Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-07 13:03:02
Re: va rog ajutati-ma!!!il iubesc foarte mult...si am discutat in aceste 2 zile mult, neaga mereu tot ce i-am spus , ca a intrat de curiozitate pe acel site si a vrut sa vada ce zic aia acolo, imi gaseste la orice raspuns dar din pacate pt mine nu e de ajuns! zilele astea e foarte dragastos cu mine, a zis cum pot sa-mi imaginez ca el umba cu barbati, ca noi vom avea o familie fericita!! ca el vrea sa se casatoreasca cu mine si sa nu mai cred asemenea prostii!! Offline #7 2012-02-07 13:08:00
Re: va rog ajutati-ma!!!o sa-ti spun ce am spus si multor altor persoane inaintea ta, si anume ca faptul ca i-ai citit mailul nu e deloc frumos sau corect... dincolo de asta nu prea stiu ce sa-ti spun. daca tu chiar esti convinsa ca e bisexual cred ca nu mai e cazul sa-ti pierzi vremea cu el. cat despre spus prietenilor - nu cred ca e cazul sa le spui DE CE te-ai despartit de el. Ultima oara a fost editat de alinda (2012-02-07 13:08:57) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2012-02-07 13:15:18
Re: va rog ajutati-ma!!!zoridezi, sincer...empatizez un pic si n-as vrea deloc sa fiu in situatia ta... Offline #9 2012-02-07 13:16:24
Re: va rog ajutati-ma!!!Eu nu am mai vazut pana acum un barbat STRAIGHT care sa intre pe un site pentru "floricele", din curiozitate. Din contra, majoritatea sunt chiar un pic oripilati de gand. Naspa, aiurea, nasol. Offline #10 2012-02-07 13:33:40
Re: va rog ajutati-ma!!!totusi, cred ca treaba cu "la curiosite" depinde de varsta... Offline #11 2012-02-07 14:07:39
Re: va rog ajutati-ma!!!Zoridezi ...ce naiba mai cauti cu el ?! Eu cred ca te minte ... cum spunea si cineva mai sus , barbatii straight nu intra pe asa site-uri , sunt oripilati , nici vb de asemenea curiozitati . Offline #12 2012-02-07 14:53:17
Re: va rog ajutati-ma!!!Pai normal ca nu o sa-ti recunoasca nimic daca chiar e adevarat. Doar trebuie sa salveze si el cumva aparentele in fata cunoscutilor, pentru ca asta e problema lor numarul 1 : respingerea sociala in momentul in care se afla adevarul, rusine, vinovatie etc. Offline #13 2012-02-07 17:39:41
Re: va rog ajutati-ma!!! credeti-ma ca sunt distrusa...de 2 zile nnu am mancat nimic, ma gandesc continuu numai la asta nu-mi vine sa cred ce se intampla, nu mi-am imaginat vreodata asa ceva...are 29 de ani...eu implinesc 26 anul acesta, imi vine s-o iau razna nici noptile nu mai pot dormi.... Offline #14 2012-02-07 17:59:47
Re: va rog ajutati-ma!!!de ce ti-ar zice ca nu e nimic cu tipul si sa ai incredere in el? Doamne fereste, zici ca vorbeste despre o femeie! When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #15 2012-02-07 18:08:07
Re: va rog ajutati-ma!!!De schimbat nu s-a schimbat ...cel putin nu am vazut un comportament ciudat la el, doar ca statea f mult pe laptop...vorbea pe mess...dar nu vroia sa vad eu ce vorbeste , zicea ca ce baietii mai vrobesc prostii nu trebuie sa vad eu tot ce face el, ...eu i-am spus ca nu o sa mai rezist mult in situatia asta si ca pana la urma tot vom ajunge la despartire,.... si el mi-a spus ca daca eu chiar vreau asta, el cu forta nu o sa ma poata tine, dar a zis ca imi va parea rau pt ca el nu e ceea ce cred eu...si a mai zis ca pot spune tuturor de ce ne-am despartit ca lui nu-i este rusine de ceva ce el nu e vinovat...credeti ca daca ar fi fost ceva intre el si un barbat in viitor ar putea sa se mai schimbe sau va ramane asa pe toata viata ? groaznic ce mi se-ntampla Offline #16 2012-02-07 18:19:28
Re: va rog ajutati-ma!!!si al meu se fereste sa nu vad eu ce vorbeste pe mess cu baietii lui si au si de ce. Multi barbati fac misto de alte femei sau vorbesc porcarii de ale lor, cum si noi intre fete avem secrete (vai am candida, ia sa scriu pe forum etc) pe care nu ma vrea sa le descopere de jena sau alte chestii. da, nu o sa te poata tine cu forta, vad ca are sufletul curat, daca ar fi fost vinovat ar fi inceput sa te intrebe de ce sa te desparti etc. el stie ca nu ti-a lipsit nimic langa el si atata timp cat nu a gresit, stie ca o sa te intorci la el daca realizezi asta. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #17 2012-02-09 12:55:05
Re: va rog ajutati-ma!!!Am intrat iar sa-mi spun ofurile aici....in sufletul meu se adanceste tot mai mult ideea ca da el este asa, ca se simte atras si de barbati, chiar daca nu mi-a marturisit-o, am discutat ore in sir despre asta cu el, mi-a marturisit ca da a intrat pe acele situri sa stea de vb cu astfel de oameni sa vada problemele lor sice gandesc ei..mi-e marturisit ca sunt fel de fel de povesti si ca niciunul din ei nu se poate incadra in aceesi categorie...asta automat m-a dus cu gandul ca dc a intrat acolo era chiar atat de curios de aceste probleme ale acelor oamnei?? ...de 5 zile de cand am aflat ca dubiile mele ma duc cu gandul acolo, sunt daramata, simt ca nu mai pot , nu-mi vine sa cred ca mi se intampla asta!!!si ma intreb de ce mie?? El de atunci se poarta cu mine ca si cu oul cel rosu sa zic asa, imi zice mereu ca eu sunt tot ceare el mai bun pe lumea asta, ca nu ar putea sa ma insele vreodata si sa-mi faca vreun rau, ca daca era sa fie asa cum zic eu nu mai tragea atat ca noi sa fim acum impreuna!!! si imi zicde ca el va lupa pana la capat sa nu ma piarda , ca iubirea noastra va dura cat vom trai\1 Credeti 'ma ca nu imi'este usor deloc , imi zice sa/i mai dau o sansa si o sa/mi demonstreze ca nu e asa cum cred eu...nici eu nu stiu ce e in sufletul meu , il iubesc mult recunosc asta si daca el este asa stiu ca nu e vina lui, e vina naturii poate, mi.e greu si sa.i zic acum in aceste momente ca gata vom pune puct relatiei, mi.e frica de reactia lui , mi.e frica si cand a gandesc ca totul se va termina...si i-am spus asta cadaca intr-o zi eu voi pleca si relatia noastra se va termina aici...el imi tot zice ca asa ceva nu se poate va face tot ce-i sta in putinta ca noi sa ramanem impreuna si ca vom avea o familie fericita impreuna. Eu am plans in aceste zile poate pentru neputinta lui poate pentru a mea, chiar in dimineata asta mi-a spus ca simte ca eu fug de el, ca vreau sa-l indepartez de mine, si se simte abandonat, ca inseamna ca eu nu-l iubesc si ca sunt o lasa daca voi face asta ( | Offline #18 2012-02-09 13:03:19
Re: va rog ajutati-ma!!!cum ar putea oare sa-ti "demonstreze" ca nu e cum crezi tu? simplul fapt ca intra pe asemenea site-uri e oarecum o demonstratie in sine. exact cum remarca si tantosica mai sus, nici eu n-am vazut barbat straight care sa intre pe asemenea site-uri, fie si numai din curiozitate. in mod normal asa ceva le provoaca repulsie, nu curiozitate. Ultima oara a fost editat de alinda (2012-02-09 13:06:28) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #19 2012-02-09 13:22:32
Re: va rog ajutati-ma!!!da exact, stiu asta ca nu are cum sa-mi demonstreze, ci doar sa se ascunda f bine de ceea ce va face pe viitor...dar ma gandesc la mine cadaca ma casatoresc cu el si mai fac si un copil atunci voi suferi probabil mult mai mult ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|