|
Nu esti logat.
Rog sa imi spuneti daca Intrebare#1 2012-02-08 15:21:38
rog sa imi spuneti daca IntrebareVa rog sa imi spune-ti daca ati patit sau se poate ca dupa contactul cu prezervativ sa apara o scurgere mai abundenta in timpul zilei si mai vascoasa fara miros sau culoare. si doar in timpul zilei noaptea nu curge deloc. De fiecare data dupa un conact sexual cu prezervativ intampin aceasta problema. Am fost la medic si a zis ca nu am nimic anormal. Dupa ce ma spal cu ceai de musetel trece si nu mai este asa abundenta dar reapare la urmatorul contact. Mentionez ca un act sexual dureaza cam o ora. Se poate din cauza lubrifierii insuficiente sa apara acea scurgere. Ce sa fac nu pot merge la medic dupa fiecare act sexual. Offline #2 2012-02-08 15:23:43
Re: rog sa imi spuneti daca Intrebarepai poate chiar din cauza lubrifierii, adica e secretia ta, mi se pare normal sa fie mai abundenta... Offline #3 2012-02-08 16:27:34
Re: rog sa imi spuneti daca IntrebareProblema este dupa contactul sexual vreo 2, 3 zile nu in timpul contactului Offline #4 2012-02-08 20:08:56
Re: rog sa imi spuneti daca IntrebarePoate ar trebui sa ai o igiena un pic mai stricta in zona intima,daca medicul nu a vazut nimic suspect inseamna ca nu trebuie sa te panichezi,sau dute la alt medic.Incearca sa faci dus/baie dupa fiecare contact. Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-02-08 21:47:09
Re: rog sa imi spuneti daca Intrebare
Eu zic ca e normal,este secretia ta mai abundenta.Si eu am asa dupa actul sexual.Daca medicul ti-a zis ca nu ai nimic inseamna ca asa este. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|