homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mica problema

#1 2012-02-08 23:12:38

alexandridis
Membru
Inregistrat: 2012-02-08

o mica problema

Buna ziua.
In urma unui contact sexual cu prietena mea, m-am trezit ca mi-au aparut niste mici bubite rosii pe glandul penisului si un miros destul de urat. Nu am stiut ce sa fac si drept urmare m-am dus la dermatolog la Centrul medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes". M-a consultat dermatologul si mi-a dat o reteta care contine 4 pastile Flucovim 150mg si unguent Pimafucort. Medicul mi-a spus ca este o ciuperca... As vrea sa imi spuneti cu ce boli se leaga aceste simptome si va rog sa ma indreptati catre un medic din Bucuresti sau Constanta care poate sa imi faca un set de analize pentru BTS.(care este numele analizelor sau cum se cere?)
Va multumesc si astept raspunsurile dumnevoastra.

#2 2012-02-09 08:47:41

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: o mica problema

mai bine ai trimite-o pe prietena ta sa faca o cultura de secretie, ar putea avea o candida; tratament trebuie sa luati amandoi, in functie de ce ii iese ei la analize.

pt bts-uri se fac mai multe analize: hpv, sifilis, hiv, hepatite etc etc.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-09 14:27:29

cryna flory
New member
Inregistrat: 2012-02-04

buna..am si eu o problema..mi-a recomandat doctora ginecolog tratament cu stodette si carpicon..dar carpiconul nu are prospect..as vrea sa stiu cum se utilizeaza?stodett-ul il iau din prima zi a menstruatiei,dar carpiconul?va roog ajutati-ma.

»"~După un fum simte şi el senzatia, că noi preferăm tentatia, oricare ar fi destinatia.

#4 2012-02-09 14:45:51

yoyolina
Moderator

pe prospect scrie ca din ziua 5 in ziua 19; avand in vedere ca tu iei si anticonceptionale, nu se mai pune problema de ciclu menstrual; eu zic s-o suni pe doctorita.

#5 2012-02-09 14:51:52

cryna flory
New member

pai nu am numarul ei..si nu am intrebat nici farmacista..ce sa fac?

»"~După un fum simte şi el senzatia, că noi preferăm tentatia, oricare ar fi destinatia.

Publicitate

loading...

#6 2012-02-09 14:59:01

yoyolina
Moderator

pai si e atat de greu sa mergi pana la cabinet? nu cred ca te-ar pune sa platesti inca o consultatie pt o simpla intrebare.
eventual du-te la farmacie daca ti-e mai aproape.

#7 2012-02-09 15:20:31

cryna flory
New member

Ok..tnks:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.