|
Nu esti logat.
O mica problema#1 2012-02-08 23:12:38
o mica problemaBuna ziua. Offline #2 2012-02-09 08:47:41
Re: o mica problemamai bine ai trimite-o pe prietena ta sa faca o cultura de secretie, ar putea avea o candida; tratament trebuie sa luati amandoi, in functie de ce ii iese ei la analize. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-02-09 14:27:29
Re: o mica problemabuna..am si eu o problema..mi-a recomandat doctora ginecolog tratament cu stodette si carpicon..dar carpiconul nu are prospect..as vrea sa stiu cum se utilizeaza?stodett-ul il iau din prima zi a menstruatiei,dar carpiconul?va roog ajutati-ma. »"~După un fum simte şi el senzatia, că noi preferăm tentatia, oricare ar fi destinatia. Offline #4 2012-02-09 14:45:51
Re: o mica problemape prospect scrie ca din ziua 5 in ziua 19; avand in vedere ca tu iei si anticonceptionale, nu se mai pune problema de ciclu menstrual; eu zic s-o suni pe doctorita. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-02-09 14:51:52
Re: o mica problemapai nu am numarul ei..si nu am intrebat nici farmacista..ce sa fac? »"~După un fum simte şi el senzatia, că noi preferăm tentatia, oricare ar fi destinatia. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-09 14:59:01
Re: o mica problemapai si e atat de greu sa mergi pana la cabinet? nu cred ca te-ar pune sa platesti inca o consultatie pt o simpla intrebare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-02-09 15:20:31
Re: o mica problemaOk..tnks:* »"~După un fum simte şi el senzatia, că noi preferăm tentatia, oricare ar fi destinatia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|