|
Nu esti logat.
Probleme menstruale...va rog ajutati-ma#1 2012-02-09 00:20:01
probleme menstruale...va rog ajutati-maBuna! Am o mare problema ... mi-a intarziat menstra 2 saptamani de zile, in fiecare luna imi este neregulat dar niciodata nu mi-a intarziat atat. contactele sexuale au fost protejate cu prezervativ , dar maine imi iau un test pentru ca a trecut prea mult tip. Offline #2 2012-02-09 10:06:15
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maRubifen(,dar astea sunt pentru dureri la menstruatie) sau nurofen forte. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-02-09 18:10:12
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maBuna!L-am facut astazi...nu chiar de dimineata si a iesit negativ...daca nu imi vine in urmatoarele 3 zile il repet si merg la medic.multumesc mult pentru raspuns.o sa le incerc...pana acum nu imi alina durerea decat putin cu o fiola de algocalmin.Multumesc! Offline #4 2012-02-09 18:21:18
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maCe fel de test ai facut?Daca a iesit negativ si te-ai si protejat incearca sa te linistesti pentru ca si stresul poate intarzia aparitia menstrei Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-02-09 23:54:06
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-mashure check...inca nu mi-a venit....astept...! Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-10 09:31:59
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maShure Check sunt destul de bune,eu zic sa te linistesti,ai macar ceva simptome,gen durere de sani,esti depresiva,te doare spatele,ti-e pofta de ceva(eu asta patesc cand trebuie sa imi vina). Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-02-10 09:35:39) Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-02-10 15:32:00
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maam niste crampe prin burta si mi s-au intarit sanii cam acum 2 zile dar acum nu mai sunt....nustiu ce sa zic...dar sper sa vina!iti multumesc pentruraspunsuri! Offline #8 2012-02-10 22:35:42
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-masa ne spui si noua ce se intampla,daca iti vine si mai repeta testul,sper sa iti vina cat mai curand Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-02-11 12:09:27
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maBuna ziua. Sunt membra noua...si as vrea si eu o parere la problema mea. Mi-a intarziat menstura 4 luni de zile. Insarcinata nu sunt....am facut 5 teste, am facut un echo, si am fost la control. Doamna doctor mi-a dat sa fac tratament cu cefort? deja a trecut 2 saptamani de cand am terminat tratamentul? dar nici un semn de menstra. Ce credeti ca poate sa fie? O parare ca rog! multumesc anticipat Offline #10 2012-02-11 12:12:16
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-mati-a dat antibiotic pentru ce ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-02-11 12:12:43) Offline #11 2012-02-11 14:29:27
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maMi-a dat antibioticul pentru anexita si pentru trompe...dar nu mi-a spus ca ar fi vreo problema grava. La echo nu mi-au iesit ca am chisturi. Am facut analizele hormonale si mi-au iesit in regula...doar prolactina mi-a iesit 30.600 unde maximul era 25.000. I-ar in urma la asta mi-a dat sa fac RMN la hipotalamus hipofizar, unde totul a iesit bine. Unde poate sa fie problema? Offline #12 2012-02-11 16:36:19
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-mabuna ziua.va rog din suflet ajutati-ma.mi-a intarziat ciclul menstrual 2 saptamani.am facut 2 teste de sarcina si au iesit ambele negative.eu banuiesc ca de la anticonceptionale.am citit pe forum de DUPHASTON.as vrea sa stiu cum se iau si cate zile .multumesc mult. Offline #13 2012-02-11 16:40:10
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maOana,ai putea fi mai explicita?Cum adica de la anticonceptionale?Adica ai luat anticonceptionale si ti-a intarziat 2 saptamani.Explica-ne cand ai luat si cand te-ai oprit si cand ai avut contacte sexuala si daca au fost protejate sau nu... Two souls don't find each other by simple accident Offline #14 2012-02-11 16:43:12
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maiau anticonceptionale de 4 ani fara nici o pauza.pe 8 ianuarie a fost prima zi de ciclu.am inceput o noua folie de AC si am asteptat sa imi apara in perioada de pauza.au trecut deja 2 saptamani si nimic.urmatoarea folie de AC nu am mai inceput-o.am facut 2 teste .nu sunt insarcinata Offline #15 2012-02-11 16:46:04
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maHmmm,din cate stiu eu nu trebuia sa opresti anticonceptionalele,trebuia sa continui si daca nici la a doua pauza nu apare atunci puteai pune semne de intrebare.Eu spun asa,o vizita la medicul ginecolog nu strica,insa parerea mea ca trebuia sa continui cu ac-urile,se intampla ca intr-o pauza sa nu vina,scrie si pe prospect,dar daca la a doua pauza nu vine e de gandit. Two souls don't find each other by simple accident Offline #16 2012-02-11 16:47:56
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-manu .nimic.stiu ca toate astea reduc efectele ac.si totusi despre duphaston imi poti spune ceva? Offline #17 2012-02-11 16:51:00
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-manu inteleg de ce ai oprit AC Offline #18 2012-02-11 16:51:39
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-maDuphaston am luat si eu,la recomandarea medicului,din cauza ca nu imi venea menstra calumea de 3 luni.Am luat 20 de pastile timp de 10 zile si pe ultimele 3 pastile mi-a venit,insa medicul mi-a dat atatea pe motiv ca abia imi trecuse o scurgere rosiatica,astea se iau in functie de in ce zi a ciclului esti,poti intreba o farmacista. Two souls don't find each other by simple accident Offline #19 2012-02-11 16:56:53
Re: probleme menstruale...va rog ajutati-madecat sa fac experimente eu as incepe alta folie de AC, 7 zile protectie suplimentara, si in functie de cum imi vine sau nu in pauza as merge la planning sa le schimb Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|