|
Nu esti logat.
Intrebare...-3#39 2012-03-22 16:35:32
Re: intrebare...1. la medicul de planning, poate ti le schimba Offline #40 2012-03-24 20:12:32
Re: intrebare...fetele va rog ajutati-ma cu o parere de-a voastra in care am incredere am terminat folia de acc karisa joi seara am luat ultima pastila, mentionez ca am nascut acum 3 luni, pana acum nu mi-a venit menstruatia ...pe timpu foliei am avut spotting si azi de dimineatza mi-a curs un pic mai mult si am crezut ca mi-a venit ciclul de fapt nu sunt sigura, asta si vreau sa-mi spuneti ce credeti voi....asta a fost azi de dimineata si pe parcursul zilei nu mi-a mai curs sange mi-a curs o scurgere alba care miroase si cam urat...eu vreau sa stiu ce credeti voi ? oare e ciclu sau tot spotting? multumesc Am o minune de fetitza Offline #41 2012-03-24 22:05:40
Re: intrebare...nu alaptezi? ai mai luat ac sau karissa in trecut? eu cred ca-i menstruatia. Offline #42 2012-03-25 20:08:42
Re: intrebare...nu mai alaptez, am alaptat doar o luna jumate ....am mai luat karissa inainte sa raman garvida doar 2 luni....si eu cred ca e menstruatie vad ca a inceput sa curga mai mult....mie nu mi-a mai fost nici asa rau si de asta am crezut ca nu e menstruatie dar am inteles ca dupa o nastere nu iti mai e asa rau. Am o minune de fetitza Offline #43 2012-03-26 09:27:28
Re: intrebare...pai oricum ac-urile reduc durerile menstruale daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#44 2012-03-27 18:15:49
Re: intrebare...fetele am o intrebare...simt ca-mi misca ceva in burta...e adevarat ca dupa ce nasti se intampla la unele persoane sa simta ca le misca ceva in burta? eu am nascut acum 3 luni...gravida daca a-si fi nu cred ca ar misca asa repede...si oricum primul contact si ultimul neprotejat l-=am avut pe 7 februarie deci nu ar avea cum sa si miste asa repede, si cand stau pe spate parca simt cu bate ceva acolo exact cum bate inima... Am o minune de fetitza Offline #45 2012-05-25 00:19:18
Re: intrebare...am si eu o intrebare...iau acc karissa si de vineri sunt in pauza...mi-a venit menstruatia, a si trecut....maine o sa incep alta folie...iau augmentin de 3 zile ..influenteaza cu ceva efectu anticonceptionalelor? trebuie sa ma protejez suplimentar? si acum in timpul pauzei? Am o minune de fetitza Offline #46 2012-05-25 10:13:43
Re: intrebare...te protejezi pe durata tratamentului + 7 zile dupa aia daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #47 2012-05-25 11:11:19
Re: intrebare...nu s-a suprapus antibioticul cu nici o pastilutza de karissa....multumesc de raspuns. Am o minune de fetitza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|