|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare#1 2012-02-12 09:57:32
am si eu o intrebarei-au anticonceptionale,in in decembrie am fost activa sexual,mi- a venit ciclu in ianuarie,acuma nu ar mai trebui sa mi fac griji k as avea ceva nu?va multumesc. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #2 2012-02-12 10:02:56
Re: am si eu o intrebareAdica te referi la faptul daca esti protejata?Da,esti protejata in continuare,atata timp cat iei pilulele corect,la aceasi ora,fara sa iei antibiotice,sa mananci gref sau sa bei ceai de sunatoare,nu ai de ce sa iti faci griji . Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-02-12 10:03:46) Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-02-12 10:05:11
Re: am si eu o intrebareluna ianuarie nu am mai fost activa sexual,acuma ar trebui sa stau linistita nu,ca o sa-mi vina menstruatia?nu prea am experienta si de asta intreb sa mai aflu,daca in ianuarie mi-a venit,inseamna k nu este nicio prbl nu? Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #4 2012-02-12 10:06:43
Re: am si eu o intrebareNu,atata timp cat iei ac nu ai motive sa te ingrijorezi,nu mai exista menstra peste sarcina,poti sta linistita Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-02-12 10:07:41
Re: am si eu o intrebareiti multumesc frumos,de alta data nu voi mai deschide un nou topic.imi cer scz,nu am mai deloc experienta...asta e rau. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-12 10:11:21
Re: am si eu o intrebareNu e nimic,nu ai stiut , daca vrei iti trimit un e-mail cu id-ul meu si mai vb Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-02-12 10:11:46
Re: am si eu o intrebarete pot ruga sa imi lasi o adresa de email in caz ca mai am vreodata nelamuriri?daca nu te deranjeaza bineinteles. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #8 2012-02-12 10:12:30
Re: am si eu o intrebare
ti-am trimis e-mail cu id-ul Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-02-12 10:20:34
Re: am si eu o intrebaredaca atunci cand ai avut contactele sexuale..spui tu in ianuarie ai luat anticonceptionalele corect.la aceasi ora nu ai sarit nicio pastiluta ..nu ai vomat dupa luarea pastilei sau nu ai avut scaune moi 3-4 la numar..nu ar trebui sa iti faci probleme.. Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #10 2012-02-12 10:23:46
Re: am si eu o intrebaream terminat bilsterul sunt in a 5a zi de pauza,am luat pastilele corect,doar o sg data am intarziat 30min,nu am vomitat sau avut scaune moi. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #11 2012-02-12 10:24:18
Re: am si eu o intrebareE in a cincea zi de pauza si se teme ca nu ii vine ,saracutza,nu are motive de ingrijorare,pauza trecuta i-a venit si pe aceasta folie nu a avut contacte,dar e speriata Two souls don't find each other by simple accident Offline #12 2012-02-12 10:25:26
Re: am si eu o intrebareNu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #13 2012-02-12 10:29:02
Re: am si eu o intrebareaa..cum eram si eu ieri..din proprie experienta iti spun sa te linistesti o sa fie bine ..mai ales ca tu nu ai avut contacte sexuale la a2 lea blister..dar ca sa te linistesti si ca sa nu mai stai incordata..pentur ca si asta poate influenta venirea menstrei..poti face un test de sarcina..ar fi foarte sigur ..pentru ca sunt in jur de 5. saptamani de la contactul sexual Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #14 2012-02-12 10:31:04
Re: am si eu o intrebarein ianuarie inainte de venirea menstrei cu o zi, am facut test,aveam deja 2 sapt de la contact, si a iesit negativ,ar mai avea sens sa fac? Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #15 2012-02-12 10:36:24
Re: am si eu o intrebareeu cred ca nu are niciun sens sa faci..am zis asa doar ca sa te linistesti tu.. Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #16 2012-02-12 10:37:16
Re: am si eu o intrebaremultumesc frumos:*ptr raspunsuri Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #17 2012-02-12 10:39:23
Re: am si eu o intrebarenu ai pentru ce toate trecem odata si odata prin situatii mai complicate Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #18 2012-02-12 10:40:41
Re: am si eu o intrebareda:*:*am sa incerc sa ma linistesc,ca sa nu stau stresata, Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #19 2012-02-12 11:20:11
Re: am si eu o intrebareDar chiar nu ai de ce Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|