|
Nu esti logat.
Ecografie la ovare - in ce zi?#1 2012-02-12 11:29:56
Ecografie la ovare - in ce zi?Salutare tuturor! Offline #2 2012-02-12 12:47:43
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?nu conteaza cand este facuta ecografia Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #3 2012-02-12 13:51:37
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?Eu stiam ceva de zece zile de cand ti-a venit, numarate din prima zi de sangerare.. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #4 2012-02-12 18:48:23
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?eu asta am gasit pe net..mai astepata ceva pareri poate intra dna doctor:Psi te va lamuri Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #5 2012-02-12 19:22:13
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?Daca vrei sa faci 'ca la carte' eco ptr chisturi bine ar fi cam la 5-7 zile de la incheierea sangerarii...asa stiam. Totusi am facut mai multe eco fix ptr aceeasi treaba in momente destul de random (prima saptamana dupa / saptamana dinaintea sangerarii) si s-a vazut ok. Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-12 19:33:35
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?Din cate stiam eu nu,ovarele nu isi maresc volumul in vreun fel cand elimina ovule,ce se ingroasa este endometrul(mucoasa uterina devina densa),in rest nu se intampla nimic. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-02-12 21:39:59
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?
asa nu risti sa faci ecografia chiar la ovulatie? si, astfel, sa se vada chisturile mai inflamate? cel putin la ecografia de sani stiu ca e recomandat sa fie facuta inainte de ovulatie, ca sa nu se vada chisturile mamare mai marite decat sunt. Offline #8 2012-02-12 21:49:07
Re: Ecografie la ovare - in ce zi?
Si eu cam tot asa stiam. Sa nu treaca mai mult de 5 zile dupa terminarea menstruatiei dar nici sa fi fix in perioada aia. Oricum un doctor stie mai bine cum arata ovarele in diferite perioade ale lunii, important e sa ii spun in ce zi a ciclului menstrual esti. Mi-a spus medicul ca acele chistulete apar inainte de ovulatie, si se sparg o data cu aceasta perioada, dar evident nu trebuie sa fie foarte mari. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|