|
Nu esti logat.
Menstuatie cu probleme#1 2012-02-12 19:32:09
menstuatie cu problemeBuna fetelor! Offline #2 2012-02-12 19:35:36
Re: menstuatie cu problemein timp ce administrezi anticonceptionale se schimba menstra..pot fi si cateva picaturi..oricat de putin ai sangera se considera menstra..daca ai luat pastilele corect stai linistita ..de pomelo stiam ca nu are nicio treaba nu interactioneaza cu anticonceptionalele . Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #3 2012-02-12 19:40:56
Re: menstuatie cu problemePomelo nu interactioneaza cu ac-urile,in momentul administrarii anticonceptionalelor se formeaza o menstra "falsa" si nu va niciodata la fel,sau ca menstra naturala.Orice ar fi,daca e rosu si lichid e menstra,atata timp cat apare in pauza,cand apare in timpul administrarii e spotting. Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-02-12 19:44:12
Re: menstuatie cu problemems mult fetelor...e cand maro cand rosie, dar nu-mi ramane pe slip...e foarte putina, dar e in perioada de pauza...m-am speriat pt ca am luat marvelon mai multi ani si nu-mi amintesc sa fi patit vreodata asa... Offline #5 2012-02-12 19:46:33
Re: menstuatie cu problemeStai linistita,important este sa vina ,orice ar fi,bine,daca e maro maro,mai mult maro decat rosu nu e prea bine,ar trebui sa vezi un medic,sarcina NU este,dar poate fi o problema a colului. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-12 19:46:40
Re: menstuatie cu problemesituatii de astea se mai intampla..corpul nostru nu e ceas:* Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|