homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Valentine's Day

#1 2012-02-14 19:04:20

suavemente
New member
Inregistrat: 2012-02-10

Valentine's Day

Buna seara. Sunt in clasa a 9-a si am un prieten (si el e tot a 9-a) la care tin foarte mult si azi fiind Valentine's Day mi-a facut cadou un inel foarte dragut din aur. Cand l-am vazut i-am zis ca imi place,dar nu m-am bucurat foarte mult pentru ca asa sunt eu... Adica cand primesc cadouri nu arat ca ma bucur foarte mult.
L-am pupat,l-am imbratisat,iar el m-a intrebat daca imi place si eu i-am zis zambind "Da,foarte mult,dar e de aur?" si el mi-a zis "Dar ce,daca nu e de aur nu se ridica la nivelul tau?",eu m-am uitat ciudat la el si i-am zis ca doar eram curioasa si a inceput o intreaga discutie prin care el imi reprosa ca sunt mult prea "materialista" pentru varsta mea,si eu logic am inceput sa-i adresez jigniri cum ca nu ma apreciaza destul,ca daca sunt materialista nu e problema lui etc.
Acum nu stiu ce sa fac,ne-am certat si imi e mila de el ca totusi s-a gandit la mine,dar nu sunt numai eu cea care a gresit... Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Era foarte linistit. Acum as vrea sa-i dau inapoi inelul,ca sa-i arat ca nu-mi pasa. Ce ziceti sa fac? Cred ca este foarte suparat si imi este oarecum rusine sa-mi cer scuze sad Chiar am gresit asa mult?

Ultima oara a fost editat de suavemente (2012-02-14 19:08:47)

#2 2012-02-14 19:22:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: Valentine's Day

Trebuie sa iti asumi vina in totalitate;mie chiar nu mi se pare ca el are vreo vina in povestea asta.

#3 2012-02-14 19:34:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

hmm hmm, mie dimpotriva....mi se pare ca el a exagerat si chiar intr-un mod f aiurea roll daca zici ca si el e de-abia clasa a 9-a, adica in jur de 15 ani, mi se pare trist ca de la varsta asta a inceput cu faze din astea specifice barbatilor frustrati pe care, cum nu-i baga nicio p**** in seama ca sunt prea fraieri, zic ca toate sunt materialiste, pe principiul "cu**a dracului e aia pe care o f*t toti numai eu nu" forgetit lol

scuze ca am vorbit asa urat, nu imi sta in fire tongue dar chiar m-am enervat pt ca am trecut si eu prin faze din astea si daca vrei un sfat prietenesc: fugi cat mai departe de baietii care iti spun ca esti materialista! atata timp cat nu i-ai cerut nimic poate sa iti cumpere 7 vile, treaba lui! eu in locul tau i-as da inelul inapoi si i-as zice sa si-l bage undeva tongue

Ultima oara a fost editat de dea_di (2012-02-14 19:35:33)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2012-02-14 19:41:57

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Huh. Ce bine-i de aia care nu dau doi bani pe porcaria asta de sarbatoare, nu alearga dupa cadouri si n-au nevoie de nu-stiu-cate inimioare gretoase in calendar pentru a oferi un cadou/a-si arata iubirea.

Da-i inapoi inelul. Ca oricum nu s-a gandit la prea mult la gestu'-n sine. Faţadă ieftina, presat de imprejurari.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#5 2012-02-14 19:42:03

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

la 15 ani se face cadou un inel de aur de valentine???  fimiu care are 19 ani i-a cumparat un trandafir prietenei si i-a facut el personal o felicitare,foarte frumoasa.
si fata a fost fericita!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#6 2012-02-14 19:43:02

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

cam subscriu la ce a zis dea.
in plus, cadoul in sine mi se pare... exagerat (poate nu-i cel mai potrivit termen).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#7 2012-02-14 19:44:58

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mda....bine, si mie mi se pare exagerat cadoul....dar bine ca i l-a luat si pe urma ii scoate ochii, de parca l-ar fi pus ea sa-i ia...
bai ce draci am pe astia care fac din astea! box

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#8 2012-02-14 20:13:47

suavemente
New member
Inregistrat: 2012-02-10

Chestia care m-a enervat cel mai rau este ca a inceput sa ma compare cu mama. Totusi imi pare rau asa,ca el era un baiat ok inainte sad Nu stiu ce l-a apucat.

#9 2012-02-14 20:16:21

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

si mie imi pare cam prea mult pentru varsta voastra..

noi nu tinem la valentine's, dar am cumparat cate un ou kinder pentru fiecare big_smile savuram maine cand vine si el sad

#10 2012-02-14 20:18:36

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Eu cred ca l-a deranjat faptul ca nu te-a vazut prea fericita, si apoi, imediat l-ai intrebat daca e de aur. Din cauza asta a avut impresia ca tu nu apreciezi gestul in sine. Eu zic sa discutati dupa ce se calmeaza si el, si tu si rezolvati. A fost o pura neintelegere.

#11 2012-02-14 20:31:34

alina76
New member
Inregistrat: 2012-02-14

daca nu erai materialista nu mai intrebai daca e din aur sau nu...tu macar te ai gandit sa i faci un cadou sau ai zis ca i mai fain sa primesti de la 'fraier'?

#12 2012-02-14 20:35:33

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu nu cred ca intrebarea ei "e din aur" tine de materialism. cred doar ca a fost surprinsa de gest, de cadou, de "maretia" lui si de aceea a intrebat. a fost ceva de genul "moama ai dat o groaza de bani daca e din aur. nu trebuia.."

nush..pentru varsta lor, eu asa zic ca a gandit-o...

#13 2012-02-14 20:40:00

alina76
New member

pai se stie ca sunt o groaza de fete care stramba din nas la un cadou mai mic,de aceea sunt si ei asa suspiciosi.

Ultima oara a fost editat de alina76 (2012-02-14 20:40:51)

#14 2012-02-14 21:37:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

alina76 a scris:

daca nu erai materialista nu mai intrebai daca e din aur sau nu...tu macar te ai gandit sa i faci un cadou sau ai zis ca i mai fain sa primesti de la 'fraier'?

lol si tu cam cati ani ai daca ai gandirea asta radicala? eu tot timpul il intreb pe al meu "a fost scump?" doar ca sa pot sa-i explic apoi (insistent) ca nu trebuie sa dea o caruta de bani pe o chestie x sau y ca sa ma faca fericita, sperand ca intr-un final va intelege ca nu-i cazul sa arunce banii pe... prostii.
mi se par puerile fazele astea cu saritul de fund in sus pt o simpla intrebare.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#15 2012-02-14 22:03:28

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Aici gresiti oarecum, as zice. Depinde foarte mult de cum te manifesti cand se intampla "intamplarea" E una a spune foarte incantata,fericita si cu un glas pisicos " a fost scump" ca mai apoi sa ii spui ca nu trebuia sa dea bani bla bla (+ ca se ia in calcul si vechimea relatiei. Nu cred ca da tot asa de bine, intr-o relatie de ~1luna) si e altceva sa ai un zambet asa..doar sa fie si sa spui :mda,e frumos, hai sa te pup..da e din aur? (da de inteles " hmm daca e din aur il port daca e tinichea il fac pierdut"

Deci conteaza f mult reactia pe moment a persoanei.

Nu neg ca ar avea si el o problema cu "materialismul" la fete. E clasa a 9-a..o asculta si cine stie ce gen de muzica si e kewl sa zici " Ejti pa interes papushe?!"

Sunteti mici..se pot pune la gesturi "copilaresti"

#16 2012-02-14 23:12:14

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

apropo de asta
voi ati sarbatorit ziua de azi,adica cadouri and stuff
eu i-am dat  papuci:))

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#17 2012-02-14 23:15:50

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Mie mi se pare ca el nu a avut nicio vina...
Daca i-ar fi daruit un inel made in china,probabil ati fi pus problema invers,si anume ca "vai nesimtitul".

#18 2012-02-15 10:46:28

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

pey daca acum doar de valentine's day ai primit un inel de aur de ziua ta ce iti mai ia, sau cand te va cere de nevasta viitorul sot ce sa iti mai aduca? lol
mi se pare absurd ca la 15 ani sa se faca astfel de cadouri, nu zic si eu i-am facut cadou alui meu o jumatate din inima de aur dar eram de ceva vreme impreuna si aveam alta varsta forgetit
eu zic ca o floare sau o prajitura era suficient, o mica atentie nu o caruta de bani, dar poate asa gandesc doar eu...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#19 2012-02-15 11:48:13

alina76
New member

hai frate sa fim serioase , cui nu-i place sa primeasca o bijuterie ,faza gen ' mi-ai dat un inel da eu preferam o floare' e vrajeala maxima.
Eu cred ca baiatul s-a gandit sa i faca un cadou special tocmai ca sa nu i dea un cadou banal.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.